Stadiumin treeniaamu

Päivistä parhaimmat alkaa mielestäni pienellä urheilulla. Osallistuin eilen ennen töitä Stadiumin treeniaamuun, jossa nyrkkeilijä Sonia Grönroos veti meille melko tiukan treenin. Sonia on aloittanut nyrkkeilyn vasta 4 vuotta sitten, mutta on onnistunut voittamaan jo Suomen sekä Pohjoismaiden mestaruuden, sekä hopeaa EU-mestaruuskisoista amatöörinyrkkeilyssä. Siinä on todella inspiroiva mimmi!

[caption id="attachment_3105" align="aligncenter" width="625"] Treenit järjestettiin Helsingin Tarmon nyrkkeilysalilla[/caption]

Saimme Stadiumin syksyn mallistosta treenivaatteet ja voi että, kuinka kivoja eri kuoseja siellä oli. Käyn varmaan ostamassa yhdet juoksutrikoot sieltä tulevan talven treenimotivaattoriksi.Treeni kulki pääosin niin, että yhtä liikettä tehtiin aina 2 minuuttia, jonka jälkeen siirryttiin seuraavaan. Se on yllättävän pitkä aika. Kuntopiiriosuudessa teimme kutakin liikettä vain minuutin ja sekin oli to-del-la rankkaa

 

.Liikkeet jotka kuntopiiriin kuuluivat, olivat: 1. Linkkuveitsivatsat 2. Säkin hakkaaminen 3. Kyykkyhypyt sekä 4. Polviennostojuoksu paikallaan. Kaikki tehtiin mahdollisimman nopealla temmolla ja kovalla intensiteetillä.

[caption id="attachment_3110" align="aligncenter" width="625"] Hurmaava Sonia[/caption]

.Koko tunti oltiin pääosin päkiöillä ja pienessä liikkeessä, joten tämä on alakropallekin todella hyvää treeniä. En ole tällaista näin rajua treeniä tehnyt vähään aikaan, joten kroppa on nyt jo melko hajalla. Toivottavasti pystyn huomenna vielä kävelemään.

 

 

 Kaikenkaikkiaan oli todella ihana aamupäivä. Sonia muistutti taas tärkeästä asiasta: ikinä ei ole liian myöhäistä aloittaa uutta lajia tai harrastusta. Jos salilla käyminen ei ole sinun juttusi, ei sen tarvitsekaan olla! Tänä päivänä löytyy todella paljon erilaisia lajeja ja liikuntamuotoja. Sinun täytyy vain löytää niistä omasi. Tämä pätee luonnollisesti myös kaikkeen muuhunkin elämässä.

 

Vikoista kuvista kiitokset ihanalle Vilmalle!

Kommentit

Salla (Ei varmistettu)

Kauanko tuo treeni kokonaisuudessaan kesti? Kuulostaa tosi rankalta! Itsekin harrastin eilen raskaan sarjan urheilua Helsinki City Marathonilla :)

Elisa (Ei varmistettu)

Wau! Miten meni?:) Tuo kesti tunnin verran kokonaisuudessaan!

Salla (Ei varmistettu)

Hienostihan se meni aikaan 5h 11min :) Jalkoihin kävi tosi kipeää 30km:n jälkeen mutta muuten ei ollut mitään ongelmia ja fiilis oli loppuun asti positiivinen :D

Noora (Ei varmistettu)

laitoin sulle sähköpostia, onko tullu perille?:)

Elisa (Ei varmistettu)

Hei Noora! Joo vastasinkin sulle just :)

endorfiinikoukussa (Ei varmistettu)

Tuo aamu oli kyllä tosi kiva! Oli myös kiva nähdä sua! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Samoin!! :) ps. Skraadut paranee hyvää vauhtia :D

Kommentoi