START LIVING YOUR BEST LIFE 3 VUOTTA!

Olin merkannut kalenteriini tälle päivälle merkkipäivän, nimittäin blogini 3-vuotissynttärit. Aloin muistelemaan poikaystävälleni blogini ensiaskelia. Blogihan syntyi ihan hetken mielijohteesta, kun olin vähän flunssassa kotona. Olin innostunut kaikista terveellisistä resepteistä ja treenivaihde oli kunnolla silmässä. Kaipasin jotain paikkaa, jonne voin höpöttää juuri näistä asioista, ja kenties saada myös samanhenkisiltä ihmisiltä vuorovaikutusta. 

Blogia aloittaessani minulla ei ollut kameraa, vaan kuvasin kaiken iphone 3:lla (!). Minulla ei ollut myöskään tietokonetta, vaan lainasin aina poikaystäväni konetta postausta rustatessani. Tällöin en voinut kuvitellakaan, että tekisin tätä joku päivä työkseni. Kun menin lukemaan noita alkupään juttuja, hämmästyin ihan, kuinka kököltä sekä teksti että kuvat näyttivät. Täältä pääset katsomaan ensimmäiset postaukseni.

Toisaalta, monet aloittavat nykyään blogin vain dollarin kuvat silmissä ja haluavat tietää, miten saa eniten lukijoita ja seuraajia. Mielestäni paras tapa on juurikin vain olla oma itsensä. Ei kuvien tarvitse olla muotilehtieditorialin kaltaisia tai tekstiä hiottu useita tunteja. Aidoista tunteista ja fiiliksistä ainakin itse haluan lukea. 

Vielä vuosi sitten en oikein osannut sanoa itseäni bloggariksi. Jos joku tuli vetämään hihasta ja kysyi, oletko sinä se bloggari, menin ihan hämilleni-- siis kuka bloggari? Nykyään se on jo aika vahva osa omaakin identiteettiäni. Johtuu myös ehkä siitä, että olen tutustunut vuoden sisään niin ihaniin tyyppeihin, (kuten Martina ja Sara!! <3)  jotka ovat myös bloggareita, että on helpompi sanoa kuuluvansa siihen porukkaan. 

Täytyy nimittäin myöntää, että minullakin on ollut vähän ennakkoluuloja bloggaajista. Viimeistään kuluneen vuoden aikana ne on kuitenkin lentäneet romukoppaan ja olen alkanut arvostaa bloggaajia ihan uudella tavalla. Monet kirjoittavat nykypäivänä todella suurelle joukolle arjestaan tai käyttää todella paljon aikaa huikeiden kuvien ottamiseen ja jälkikäsittelyyn, puhumattakaan sitten hauskoista ja oivaltavista teksteistä. 

Välillä aina joku kysyy, että mikä bloggaamisessa on parasta? Onko se pressimatkat tai muut mahtavat yhteistyökuviot, joita pääsee tekemään? Vai onko se verkostoitumismahdollisuudet oman alan ihmisten kanssa? Tavarat joita saa testata ilmaiseksi? Oma vastaukseni on aina ihan helppo: parasta olette te lukijat! Pari kertaa vain on tullut sellaisia vaiheita, ettei bloggaaminen oikein innosta, ja tuntuu että aina tuolloin saan joltain teiltä jonkun ihanan kommentin tai sähköpostin, mikä saa minut ihan kyyneliin. Näinä hetkinä olen niiiiiin iloinen, että olen aloittanut tämän. 

Koska blogi on muuttunut ja kasvanut oman muutoksen ja kasvun myötä, on se aika erilainen kuin alkuaikoinaan. Sen takia haluaisinkin kysyä nyt teiltä lukijoilta: Keitä te olette? Miten olette alunperin löytäneet tänne blogiini vai oletteko ihan uusia lukijoita? Kertokaa jotain itsestänne! <3

Hame - Monki, Paita - Cubus, Takki - Carlings, Kengät - Isabel Marant 

Kommentit

pia (Ei varmistettu)
Elisa (Ei varmistettu)

Thank you :)

Mustikka (Ei varmistettu)

Moi Elisa! Olen seurannut blogiasi tuolta alusta saakka ja olen tykännyt aina erittäin paljon blogisi fliilistelevästä fiiliksestä! Löysin blogisi, kun eräs meille itseasiassa yhteinen fb kaverini oli kommentoinut jotain kuvaasi tai statusta fb:ssä, ja se jostain syystä nousi feediini. Kaverini kehui kommentissa blogiasi ihanan energiseksi ja päätin mennä vilkaisemaan, mistä on kyse. Jäin heti koukkuun myös! Blogisi tuli minulle juuri sopivaan vaiheeseen elämässä, kun olin uudella tapaa kiinnostunut pitämään itsestäni huolta, sekä fyysisesti että ehdottomasti henkisesti! Näin ehkä siksi, että olin havahtunut siihen, miten huonosti voin selkäkipujen ja jatkuvan kärttyisyyden vuoksi. Blogisi motivoi minua huonoina päivinä lähtemään lenkille ja tekemään kotiruokaa pakastepizzan sijasta. Kirjoitat myös henkisestä kasvusta ja omien kehityskohteiden viilaamisesta. Kirjoitit niin ihanan rehellisesti myös matkastasi kohti terveellisempää elämää. Se inspiroi minua. Blogisi alussa olin vielä pienessä opiskelijakämpässä asustava lääketieteen opiskelija. Nyt vuodet ovat kuluneet ja olen valmistunut ja asun isommassa asunnosa ja käyn päivätöissä. Asun Helsingissä mutta rakastan luontoa ja maalle pakenemista. Tuo muutaman vuoden takainen "heräminen" siihen, että voisinko voida paremmin, on kuitenkin paras teko itselleni ikinä, ja koen jotenkin vahvasti, että olet ollut siinä mukana, sillä olen saanut paljon ideoita "itseni löytämiseen" ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin juuri sinulta. <3

Elisa (Ei varmistettu)

Voi miten mielettömän ihana kommentti Mustikka! <3 Kiitos hurjan paljon. Tosi ihanaa kuulla ja vähän saada tietää keitä siellä ruudun toisella puolella onkaan.

Vilma (Ei varmistettu)

Moi Elisa! Täällä yksi turkulainen 22-vuotias opiskelija, joka lukee aina jokaikisen sun kirjoittaman postauksen! Tämä on ensimmäinen kerta, kun kommentoin, vaikka oon ollut mukana lähestulkoon alusta asti. Pidän siitä, että sulla tuntuu olevan jalat maassa ja vaikutat järkevältä ja hauskalta persoonalta. Tämä välittyy myös postauksistasi.

Oon itse saanut sulta tosi paljon inspiraatiota erilaisten reseptien suhteen ja sä taisit saada mut myös innostumaan ulkonaliikkumisesta. Mä oon myös suunnitellut lähteväni ensi kesäksi Jenkkeihin, Kaliforniaan. On kiva lukea sun kokemuksia sieltä toiselta puolen maailmaa, kun itselläkin on kova halu tulla sinne asumaan ja opiskelemaan muutamaksi viikoksi. Sulla on myös mahtava persoonallinen tyyli pukeutumisen suhteen; kiva kun oot alkanut julkaisemaan asukuvia! :)Kiitos siis hienosta blogista ja miellyttävistä lukukokemuksista! Jatka samaan malliin!

Ihanaa syksyä ja loppuvuotta teille!

Elisa (Ei varmistettu)

Moi Vilma! Ihana kun kommentoit! Kiitos hurjan paljon. Tosi kiva kuulla! <3 Ihanaa loppuvuotta myös sulle!

Tiina/Parempia polkuja (Ei varmistettu)

Onnea blogisynttäreiden johdosta! Tämä blogisi on ollut minulle merkityksellinen sikäli, että se oli ensimmäinen blogi, jota aloin seuraamaan. Siskoni vinkkasi minulle blogistasi joulukuussa 2012, kun puhuin väsyneestä olostani (sillä en liikkunut oikeastaan yhtään ja söin huonosti). Luin kaikki blogisi alkupään postaukset läpi ja sain niistä inspiraatiota satsata omaan hyvinvointiini. Itse siis tykkäsin tosi paljon niistä alkupään postauksistakin :) Nykyään blogisi ilme on toki todella paljon ammattimaisempi. Sain blogistasi myös motivaation aloittaa bloggaamisen itse ja sillä samalla tiellä ollaan vieläkin! Omat 3v synttärit häämöttävät muutaman kuukauden päästä ;) Nykyään kirjoittaminen on minulle tosi merkityksellinen harrastus, joten olen iloinen, että asiat menivät kuten menivät! Onnea blogisi jatkolle ja kivaa reissua!

Tiina
Http://parempiapolkuja.blogspot.fi

Elisa (Ei varmistettu)

Wau, ihan mahtavaa, että sullakin on kohta jo 3 vuotta täynnä. Ja kivaa että täällä on vielä teitä, ketkä ovat olleet ihan alkuajoista mukana :) <3 Ja onnea myös sulle bloggaamiseen ja ihanaa syksyä!

Katja M. (Ei varmistettu)

Paljon onnea blogille! :) Olen lukenut blogiasi jo aivan hurjan kauan, oli ensimmäisiä treeniblogeja joihin törmäsin. Tykkään blogissasi rehellisestä meiningistä, reseptivinkeistä sekä syvällisten ja "pinnallisten" asioiden täydellisestä kombosta. Vaikutat rohkealta ja aidolta, ja blogistasi saa paljon iloa ja motivaatiota. Itse olen 24-vuotias melkein valmis mediatutkimuksen maisteri Turusta, joka tykkää yksinkertaisesta ruoanlaitosta, leffoista ja joogasta. Bloggaan itsekin nimenomaan omaksi ilokseni osoitteessa www.neverlandkatja.blogspot.fi. :)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiiitos paljon Katja! Täällähän on paljon turkulaisia <3 ihana kuulla vähän, että minkälaisia ihmisiä tätä lukee :)

Lotta (Ei varmistettu)

Hei! Terveisiä Rovaniemeltä :) täällä päässä blogiasi on seurattu jo ainakin parin vuoden verran. En oikeastaan muista, mistä olen tämän alunperin edes bongannut, mutta kovasti olen tykännyt. Kommentoin nyt ehkä jopa ekaa kertaa! Kirjoitat tosi hyvin ja kiinnostavista aiheista. Itse valmistuin viime vuonna ja siirryin työelämään, ja viime aikojen tekstisi esim. näihin asioihin ja omaan tulevaisuuteen liittyen ovat olleet tosi samaistuttavia. Varmaan siis samantyylinen elämänvaihe, ja jossain määrin samanlaiset kiinnostuksen kohteet (matkailu, hyvinvointi, tavoitteellisus elämässä) tekevät bogistasi itselleni niin kiinnostavan seurata. :) onnittelut merkkipäivän johdosta ja kaikkea hyvää!

Elisa (Ei varmistettu)

Heii Lotta ja kiitos, terkut Rovaniemelle! :) Hauskaa myös, että tuntuu usein, että myös lukijat ovat samanlaisissa elämäntilanteissa kuin itse. Sen takia varmaan jutut resonoikin niin hyvin :) Ihanaa loppuvuotta!

Lina-Maria (Ei varmistettu)

Vihii onnea 3 vuotissynttäreistä! Oot päässyt tosi pitkälle lyhyessä ajassa. :)

Musta tuntuu, että oon seurannut sun blogia ihan jostain alkutekijöistä lähtien. En muista enää yhtään miten oon löytänyt tänne. Noina aikoina ainakin etsin treeniblogeja lukulistalle. Oiskohan joku maininnut sinut blogissaan tai sitten oon bongannut sun nimen toisen blogin kommenttiboksista ja vaan randomista klikannut tänne... Niin tai näin muistan, että tykästyin blogiisi heti! Muistan niitä alkuaikojen postauksia, johon käytit tosi paljon vaan "motivaatiokuvia" kuvituksiksi ja jotenkin silloin se vaan toimi tosi hyvin. :D
Nykyään blogisi parasta antia on nimenomaam sun itseottamat hienot kuvat ja rrrrakastan sun pohdiskelevia tekstejä!

Mutta! Kritiikkiä, tosin yleisesti blogimaailmasta. Sulla kun paljon niitä filosofisia tekstejä ja mietiskelet paljon, joten mitä mieltä oot tästä "itsensä jalustallenostamiskulttuurista"? Blogit, instagram, snapchat, etc etc. Miksi oma arki, oma tyyli, oma treenaus pitää nykyään nostaa jalustalle? Eikö ole outoa vaan blogata OMASTA ITSESTÄ?

Oon lukenut blogeja sieltä asti kun niitä alkoi ilmestyä, jopa kirjotin omaa blogia monta vuotta. Mutta nyt parin viime vuoden sisällä oon herännyt siihen, kuinka yksilökeskeistä tää kaikki on. Jos nyt jo kohutaan selfieistä ja siitä kuinka narsistista on ottaa itsestään kuvia puhelimella jatkuvasti, eikös sama päde ihan mihin tahansa omasta arjesta tai omasta itsestä otettuihin kuviin - jos niitä täytyy ottaa jatkuvasti? En nyt sano, että kaikki bloggaajat ovat narsisteja, mutta ihmetyttää tämä nykykulttuuri, jossa yhtäkkiä itsensä ylivertaiseksi nostaminen onkin hyväksyttyä ja jopa ihailtavaa... :/

Mutta täälläpä minä edelleen olen ja lueskelen (tosin hyvin paljon vähemmän) blogeja. Arvostan ja yritän nykyään kuitenkin etsiä sellaista luettavaa, jossa on jotain asiaakin takana eikä vaan juuri sitä itsensä kiillottamista. Sun blogi mahtuu onneksi tähän luettavaan kategoriaan! Mutta ois kuitenkin kiva kuulla sun mietteitä, vaikka ihan kokonaisen postauksen verran, jos ajatuksia riittää! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Kiiitos Lina-Maria kovasti, ja myös mielenkiintoisesta aiheesta, josta kirjoitinkin heti tekstin! :) Ja joo tosiaan olin jo unohtanut, että sillon oli paljon motivaatiokuvia :D Varmaan just sen takia, kun ei vielä ollut kameraa itsellä.

Iiiiiines (Ei varmistettu)

Oon 22-vuotias tyttö. Löysin blogisi varmaan pari vuotta sitten, vähintään, hankala muistaa! Silloin innostuin varmaan juurikin niistä treenijutuista, ja kommentoinkin sulle, että ihanaa kun et näytä ihan normi salipirkolta - jolloin suhun on helpompi samaistua ja jotenkin 'uskoa' että treenit voi sisällyttää normaaliin arkeen, vaikkei kulkiskaan koko ajan treenitrikoissa. Luulin myös ensin jostain syystä, että oot jumppaohjaaja (?) :D mutta se, että oon tähän asti roikkunut mukana, ei oo treenijuttujen ansiota. Mua kiinnostaa se, että käsittelet hyvinvointia kokonaisvaltaisempana asiana ja rennosti. Ja se, että avaat omia mietteitä ja pohdiskelevia ajatuksia täällä. En jaksa lukea blogeista pelkästään niistä helpoimmista aiheista.

Elisa (Ei varmistettu)

Mä muistan ton sun kommentin!!! :D Musta se oli ihana :D Hahaha, ja ihana että olet vieläkin mukana! Ja kiiitos kovasti :)

Saana (Ei varmistettu)

Heippa !
Olen 18vuotias tyttö pohjois-pohjanmaalta! Oon seurannut blogiasi alkuajoista lähtien ja olin silloin innostunut urheilusta ja terveellisista elämäntavoista ja näihin asioihin olen saanut paljon inspiraatiota sinulta ! Olen myös mielenkiinnolla seurannut hieman syvällisempiäkin postauksia ja matkustuspostauksia :) edelleenkin toimit eräänlaisena inspiraationa ja hyvänä esimerkkinä monissa asioissa :) varsinkin omista hulluistakin haaveista puhuminen ja niiden suunnitelmiksi muuttamiseen olen saanut rohkeutta juurikin sinulta !

Elisa (Ei varmistettu)

Voi ihana kuulla Saana!! <333 Kiitos hurjan paljon.

Laura (Ei varmistettu)

Onnea 3-vuotiaalle blogille! :) Ite oon seurannu sun blogia vuodesta 2013 saakka ja tää oli ihan ekoja blogeja joita rupesin seuraamaan. Oon itseasiassa vasta 14 vuotias, eli oon ollu sillon 12 :D Aika nuori siis. Oon saanu paljon hyviä treeni -ja ruokavinkkejä ! Edelleen blogi kuuluu lemppariblogeihini ja ootan aina innolla uutta postausta. Kiitos tästä blogista :)

Elisa (Ei varmistettu)

Moi Laura! Ja kiva kuulla :) Taidatkin olla varmaan nuorimpia lukijoita! <3 Kiitos itsellesi!

julle (Ei varmistettu)

Alunperin aloin seuraamaan sun blogia, kun olit sen jakanut facebookissa ja joku mun kaveri oli siitä tykännyt.
Sun blogi on ainoa blogi mitä oon koskaan kommentoinut! ja vain yhden ainoan kommentin olen jättänyt:D sen jätin ihan tän blogin alkumetreillä, kun kirjoitit tupakan lopettamisesta.. Kommentoin kuinka olen yrittänyt lopettaa yms.. ja nyt mun oli pakko käydä lukemassa se mun kommentti, ja siellähän se oli (jotenkin oli noloa lukea se :D) ! mutta nyt voin ylpeänä todeta, että joulukussa tulee täyteen 2 vuotta siitä kun lopetin tupakan polton :)

Elisa (Ei varmistettu)

Mahtavaaa Julle!!! Tosi hienoa. Onneksi olkoon! Ja kiva kuulla, että oot ollut niin pitkään messissä :)

Lina (Ei varmistettu)

Hei! Onneksi olkoon! Olen seurannut blogiasi tammikuusta 2013 saakka. Blogisi oli ensimmäinen, jota aloin seuraamaan ja oikeastaan ainoa, jota edelleen seuraan. Vaikutat aivan mahtavalta tyypiltä! Löysin blogisi googlatessa jotain treenivinkkejä. Olen 27 v. ja asun pk-seudulla. Tykkään just treenivinkeistä ja resepteistäsi, jotka ovat ihanan yksinkertaisia mutta silti tosi hyviä. Tykkään sun rennosta otteesta ruokailua ja treeniä kohtaan. Sun pohdiskelevat postaukset pistävät taas hyvällä tavalla miettimään. Kiitos siis sulle ja onnea jatkoon! :)

Elisa (Ei varmistettu)

Moi Lina! Kiitos!! <3 Ja ihan superkiva kuulla, että oot pysynyt näin pitkään lukijana! Ihanaa syksyä sulle!

Nimetön (Ei varmistettu)

Hei Elisa.

Kommentoin blogeihin aniharvoin - siis harvemmin kuin kerran vuodessa. Luen aktiivisesti blogeja, yleensä muutamia vakkareita, jotka kiinnostavat vuodesta toiseen. Ikävä kyllä moni mielenkiintoinen blogi muuttuu ajan myötä persoonattomaksi, jolloin lopetan seuraamasta koko blogia. Huomaan kyllästyneeni blogiin, kun merkkaan toistuvasti sen uudet postaukset luetuiksi, niitä koskaan lukematta.

En osaa sanoa tarkalleen, milloin aloin seurata sinun blogiasi, mutta sanoisin olleeni lukijanasi reilut kaksi vuotta. Skippasin blogissasi alkuun treenijutut ja muut itseäni-ei-yhtään-koskettavat/kiinnostavat-jutut, mutta säilyit lukulistallani silti.
Miksikö?

Tiedän pelkästään muidenkin kommenteista, ja myös oman kokemukseni todellisuudesta, että sinun blogisi, monet postauksesi, kirjoitustyylisi ja valitsemasi aiheet, ovat kaikki yhdessä antaneet omaan elämääni niin paljon, etten voi sitä sanoilla edes kertoa. Olet antanut tuntemattomalle tytölle voimaa pelkästään sanoillasi, ja uskomattoman inspiroivilla postauksillasi, upeilla mielipiteilläsi.
Suurin asia, mitä olet antanut minulle (varmasti monelle muullekin), on oman ajatusmaailman, tai pikemminkin ajattelutapojen, muuttuminen. Sinun positiiviset, optimistiset, toivoa ja uskoa täynnä olevat tekstit ovat luoneet minuun samaa hyvää asennetta, kuin mitä sinussakin.

Siis kiitos, kiitos kaikista ihanista sanoistasi ja kauniista postauksistasi, erityisesti liittyen elämän merkityksellisyyteen, uskaltamiseen elää täysillä, muistutuksesta osata pysähtyä nauttimaan elämän pienistä ohikiitävistä hetkistä, luottaa siihen että elämä kantaa aina, ja ennen kaikkea uskoa itseensä, kaikki on mahdollista.

Blogisi on parhaita hyvinvointi- ja oman onnellisuuden rakentamisen blogeja, mihin olen törmännyt. Kaikkea hyvää sinulle. Elämällä on vielä varmasti paljon hyvää tarkottavana sinullekin, sen verran uskon karmaan, että hyvä tulee takaisin, monin kerroin. <3

Mukavaa syksyä ja onnea uuteen kotikaupunkiin !

Elisa (Ei varmistettu)

Siiiis KIIIITOS kiitos kiitos tästä kommentista. Luin sen monta kertaa ja vielä ääneen poikaystävälleni. Olen ihan sanaton ja nöyrä tällaisten kehujen edessä, etten oikein tiedä miten voisin kiittää. Sait kyllä niin hyvän mielen mulle, ettei mitään rajaa.

Ihanaa syksyä ja kaikkea hyvää loppuvuodelle!! <3<3<3

Elisa (Ei varmistettu)

KIIIITOS kaikille ihan mielttömästi! Ihana kuulla teistä <3 Vastaan jokaiselle erikseen vielä huomenna ! :)

Tinja / Ps. I love organic (Ei varmistettu)

Onnea blogisynttäreistä! Pari vuotta sitten löysin blogisi. Luin satunnaisesti, mutta jo pelkästään blogin nimi inspiroi muuttamaan omaa elämäntyyliään terveellisemmäksi. Blogisi jäi mieleeni. Nyt luen blogiasi useammin, koska olen asettanut itselleni konkreettisempia sali- ja ruokatavoitteita ja kaipaan tsemppiä, motivaatiota ja inspiraatiota jatkamaan tätä terveellistä elämäntyyliä. Ja tykkään sun positiivisesta asenteesta :-)

Ja jotain perustietoja itsestäni: 26v, nainen, Helsinki, opiskelija.

Ps. I love organic

Elisa (Ei varmistettu)

Moi Tinja! Kiitos paljon! Ja tosi kiva kuulla, että terveellinen elämäntyyli on tullut osaksi arkea! <3

Johanna (Ei varmistettu)

Hei Elisa,
Myös mä tunnustan että tämä on ensimmäinen blogi jota olen alkanut aktiivisesti seuraamaan. Olen ulkosuomalainen ja asun Kööpenhaminassa. Eksyin sun blogiin kun googlasin onko Tanskassa suomalaisia bloggaajia ja Vivianin blogin kautta kiinnitin huomiota sun blogin innostavaan nimeen. Siitä lähtien olen lukenut jokaisen postauksen. Osaat pukea ajatukset sanoiksi niin kauniilla ja inspiroivalla tavalla..välillä oikein pysähdyn miettimään miten oletkin osannut lukea mun ajatukset ja vielä kirjoittaa niistä selkokielellä.
Tykkään miten olet yhdistänyt elämästä nauttimisen, treenauksen ja trendit yhteen blogiin, ilman että lopputulos on sekamelska.
Tykkään myös sun kuvista, jotka ei ole väkinäisiä tyyliin "makaan suossa korkkarit jalassa ja näytän coolilta" vaan kuvat on otettu luonnollisissa ympäristöissä tilanteeseen sopivan stailauksen kanssa. Monta ahaa-elämystä vaatteiden yhdistämisestä olen saanut just täältä!
Olen sisäisesti parikymppinen, oikeasti kolmekymppinen enkä koskaan tunne oloani liian vanhaksi lukemaan sun postauksia. Olet selkeästi "vanha sielu" . Ihailen sun elämänasennetta, koska olet itse esimerkkinä siitä kuinka unelmat on tehty toteuttamista varten, aivan niinkuin suklaa sen syömistä varten :)
Sä et ole kaarnalaiva joka ajelehtii tuulen mukana, vaan ohjaat laivaa itse!
Kiitos ihanasta blogista ja niistä tunnelmista jotka saa meidät lukijatkin katsomaan elämän suuria ja pieniä nautintoja uudemman kerran kiitollisin silmin!

Elisa (Ei varmistettu)

Voi apua miten kauniisti sanottu Johanna!! You made my day!<3 Kiiiiiitos hurjan paljon ja ihanaa ja nautinnollista syksyä Kööpenhaminaan! Se on varmasti upea tähän aikaan vuodesta!

Satu (Ei varmistettu)

Muistan ku luin juuri tuolloin 2012 (?) vain paria blogia ja koko blogimaailma oli itselle silloin ihan uutta. Luin sun blogia ja Steffin blogia. Hauskaa on, että vaikka blogeja luen tällä hetkellä useita kymmeniä niin teidän blogitekstit luen aina ekana ja ootte edelleen suosikkeja. Vaikutatte molemmat tosi jalat maassa tyypeiltä ja teidän kirjotukset herättää paljon ajatuksia. Oon uskaltanu tehdä paljon isoja muutoksia elämässäni esim. sun aarrekarttapostauksien myötä ja on hurja huomata, kuinka moni niistä isoista unelmista on jo toteutunut tai toteutumassa lähitulevaisuudessa. Kiitos <3 Tästä on hyvä jatkaa.

Elisa (Ei varmistettu)

Ihana kuulla että olet vielä lukijana! Ja mahtavaa, että unelmasi ovat toteutuneet! Ihan mielettömän siistiä! :) Aarrekartta tosiaan toimii ;) Kiitos itsellesi!

Elina (Ei varmistettu)

Aivan liian harvoin tulee jätettyä kommentti blogiin, vaikka kirjoittaja olisi kuinka hyvin onnistunutkin puhuttelemaan. Tähänkään blogiin en ole koskaan kommentoinut, vaikka ajatuksia onkin monen monta kertaa herännyt! Kiitos siis blogistasi, sitä on ollut ilo lukea, yksi lemppareitani ollut jo pitkään! Blogisi on kiehtova yhdistelmä lifestyleä ja syvällisempää pohdintaa, tekstit ovat oivaltavia ja vaikutat niiden perusteella älykkäältä ja rohkealta omantiensäkulkijalta. Pidän siitä, että toteutat niin vahvasti omia visioitasi elämästä ja uskallat kulkea intuition mukaan. Toivottavasti jaksat kirjoittaa blogia vielä kauan, kiinnostavan ihmisen elämästä lukee mielellään vaikka elämäntilanteet ym. muuttuisivatkin.

Elisa (Ei varmistettu)

Voi Elina, ihan mykistyin kommentistasi <3 Todella kauniisti sanottu! Kiitos hurjan paljon!

Heidi (Ei varmistettu)

Moi Elisa! Olen 28v opiskelija Helsingistä ja olen lukenut blogiasi melkeinpä alusta asti. Silloin noin 3 vuotta sitten elin elämää, johon en ollut tyytyväinen. Olen aina ollut iloinen ja onnellinen ihminen, mutta tuolloin huomasin, että usein vertasin omaa elämääni muiden elämään, huomasin itsessäni katkeruutta ja jatkuvaa alakuloisuutta. Onneksi löysin tuolloin blogisi! Uskon,että sillä on ollut suuri merkitys oman elämänasenteeni muuttumisessa. Olen oppinut sun teksteistä niin paljon uutta ja oppinut katsomaan asioita eri kantilta. Nykyään olen aivan eri tilanteessa kuin 3 vuotta sitten. Uskalsin lähtä muuttamaan elämäni suuntaa välittämättä muiden mielipiteistä ja odotuksista, tavoitella unelmiani, ja mikä parasta, löysin positiivisen ajattelun voiman. Olen tehnyt useamman aarrekartan ja moni unelma on toteutunut. Suurin niistä on ollut se, että uskalsin lopettaa työt alalla, johon alunperin kouluttauduin, ja pääsin opiskelemaan unelma-alaani. Myös muita pienempiä unelmia on toteutunut ihan kuin huomaamatta.
Elän tällä hetkellä todellakin unelmaani, ja vaikka aina elämä ei siltikään ole juhlaa, niin osaan löytää niistäkin hetkistä jotain hyvää ja se on niin mahtava tunne! Olen huono tuomaan esille kirjoittamalla kaikkea sitä, mistä haluaisin sua kiittää, mutta tässä nyt edes hitusen verran tarinaa siitä, miten oot mun elämään vaikuttanut. Eli suuri kiitos ja paljon onnea blogillesi! Kaikkea hyvää elämään uudessa kaupungissa <3

Elisa (Ei varmistettu)

Kiitos itsellesi Heidi! Et ymmärräkään, kuinka suuri merkitys tällaisilla kommenteilla on! Niin ihana kuulla, että olet löytänyt positiivisen ajattelun ja uskaltanut tehdä rohkeita päätöksiä oman tulevaisuuden suhteen. Ja ihana kuulla aina, kun joku sanoo elävänsä unelmaansa!! <3333 Ihanaa syksyn jatkoa!

Tiina (Ei varmistettu)

I just happened to stumble upon your blog while looking for Finnish fashion bloggers.
I am a Finnish-born Asian girl living in the US for the past 4.5 years. I am glad to see that you're enjoying your life in NYC! You have a fantastic sense of style and I look forward to your updates.
Keep up the great work!

Elisa (Ei varmistettu)

Thank you Tiina! I just love it here :)

Kommentoi