TÄHTIEN TIIRAILUA KATOLLA

Minulla oli suunnitteilla kirjoittaa teille tänään sananen rohkeudesta, mutta jostain syystä Cosmon sivut olivat eilen koko illan alhaalla. Ajatus on kuitenkin muhinut päässäni ja aiheesta on tulossa postaus vielä alkuviikkoon. 

Koska työnteosta ei useiden yritysten jälkeen tullut mitään eilen illalla, laitoin koneen kiinni ja suuntasimme kattoterassille makoilemaan riippumattoon tähtiä tuijottelemaan. Ei ollut muuten yhtään hullumpi vaihtoehto. 

Täällä tähdet loistavat niin kirkkaina, että ajatus lähtee niitä katsellessa rullailemaan ja mieli menee ihan mutkalle äärettömyydestä, avaruudesta ja maailmankaikkeudesta. Tuntee itsensä pikkuriikkiseksi, mikä on välillä hyväkin asia. Omat murheet ja huolet tuntuvat melko mitättömiltä siinä mittakaavassa. 

Nyt joudun vain pikaisesti julkaisemaan nämä värikkäät kuvat San Juan Del Surin pienestä keskustasta, joka on täynnä mitä herkullisemman värisiä taloja, ovia ja ikkunoita. Minun pitää nimittäin alkaa pakkaamaan, sillä muutaman tunnin päästä on uusi siirtyminen edessä.

Tänään on ihan mahtava päivä, sillä Sara saapuu poikaystävänsä kanssa tänne San Juan Del Suriin! He ovat olleet Nicaraguassa jo muutaman päivän, mutta nyt saamme heidät tänne rannikolle. On ihana saada tänne pala Suomea, sillä ihmisiä on jo  t o d e l l a  kova ikävä. Tiedän jo nyt, että tulevista päivistä tulee erittäin hauskoja. 

Vuokrasimme meille neljälle talon tuolta vuorilta, joka ainakin kuvien perusteella ihan mielettömältä. Palataan huomenna rohkeus-aiheen tiimoilta. Mukavaa alkuviikkoa kaikille!

Kommentit (2)
  1. Joo se on nykyään aika harvinaista herkkua olla sellaisessa paikassa missä ne loistaa kirkkaasti 🙂 Kiitos!

  2.  Olisinpa itseki siellä, missä tähdet näkyy paremmin.. Oot niin fierce & beautiful tossa hiustyylissä 🙂  Kiitos blogista.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *