Tehokas 28 minuutin circuit kotitreeni

DSC_0376.jpg

Nyt kun treenit on saatu käyntiin, voi niitä alkaa pikku hiljaa koventamaan. Tämä on jo melko rankka, jos niin haluaa (eli tekee kovalla temmolla). Kannattaa tehdä oman fiiliksen mukaan, eikä alkaa repiä liikaa jos ei ole vähään aikaan treenaillut. Kesy alku on aina paras!

Tarvitset sekuntikellon tai jonkun ajanottovälineen. Sarjoja tehdään aina 7 minuuttia kerrallaan. Yhteensä treenin pituus on 28 minuuttia. Voit itse valita, millä temmolla harjoitukset teet. Tähän ei välttämättä tarvitse käsipainoja vaan voit käyttää 1,5 l vesipulloja (niitä tarvitsee vain yhdessä liikkeessä).

Ensimmäisessä 7 minuutissa toistetaan seuraavia liikkeitä:

Tee tätä uudestaan ja uudestaan, niin kauan että 7 minuuttia on täynnä. 

Seuraavat 7 minuuttia:

Kuten ensimmäisessäkin, toista näitä liikkeitä kunnes 7 minuuttia on täynnä. Ei lepotaukoja!

Kun olet tehnyt kummatkin sarjat, aloitat alusta tekemään ensimmäisiä liikkeitä taas 7 minuutin ajan ja lopuksi toisia liikkeitä vielä 7 minuuttia. Kun teet täysillä koko treenin, voin luvata että tämä vie hyvin mehut!

DSC_0382.jpg

This is easy circuit workout that you can do at home. It will take alltogether 28 minutes. First repeat these exercises for 7 minutes.

 

Then repeat these for 7 minutes:

 

Then do the whole thing again. Have a great workout!

DSC_0364.jpg

Pictures: Sara Vanninen 

 

hyvinvointi liikunta
Kommentit (2)
  1. Tämä on täysin suora kopio Kayla Itsinesin BBG-ohjelman HIIT-treeneistä. Kehottaisin tarkastamaan tekijänoikeudet. Tehokasta toki varmasti, ikävä vain että bloggaajat ratsastavat juuri identtisillä ohjelmilla, voisi muuttaa niin helposti edes jotain elementtiä.

    1. Hmmm, en omista kyseistä opusta joten en voi tarkistaa onko tämä totta. Olen jakanut tämän aiemminkin blogissa, kun teimme silloin paljon tämäntyyppisiä treenejä kämppikseni kanssa. Tarkoitus ei suinkaan ole ollut plagioida muiden treenejä, vaan tämä on ollut kyllä nyt täysi vahinko. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *