Toimistolove

Kesän lopussa päätimme Saran, Sannin ja Annikan kanssa yhdistää voimamme ja muuttaa yhteiselle toimistolle. Olen aina kyennyt helposti työskentelemään kotona, mutta jotenkin kaipaan sitä työyhteisöä, mitä ei ole ollut nyt pitkään aikaan. En lähtökohtaisesti haluaisi viettää koko arkipäivää pyjamassa, mutta kotona työskennellessä niin voi käydä. 

Eilen tosiaan vihdoin muutimme tänne uuteen toimistoon ja täällä on kyllä todella hyvä olla. Myös kaikki muiden toimistojen tyypit, keihin olen törmännyt ovat olleet ihan huikeita. Äsken hakiessani kahvia yhteisestä keittiöstä, oli siellä mies tekemässä itselleen jäätelöannosta. Ihan mahtava meininki.

Iltapäivän aurinko paistaa niin kauniisti suurista ikkunoista sisään, ettei täältä meinaa malttaa lähteä lainkaan kotiin.

Ihanaa perjantaita kaikille!

I'm in love with our new office. 

 

 

Kommentit

Kriselda
Kriselda

Ihanaa! Näyttää niin kivalta! Onnea tytöt <3 !!!

peppii (Ei varmistettu)

Moi! Kommenttini ei nyt liity tähän postaukseen millään lailla, mutta katsottuani Netflixistä silmiä avartavan dokumentin The true cost, mua alkoi suorastaan kuvottamaan tilanne muotimaailmassa - vaikka olenkin aina ongelman tiedostanut.
Ajattelin vain, kun sä menet postauksissasi pintaa syvemmälle, niin mikä on sun mielipiteesi aiheeseen? :) kuitenkin bloggarina sitä toimii tuotteiden mainostajana (tosin mulla on se mielikuva, että pidät kirpputoreista ja vaatteiden kierrättämisestä) ja altistaa tavallaan lukijat kuluttamaan.

Elisa Lepistö

Se on hyvä dokkari! :) tää on hyvä kysymys, mutta en ehkä näe itse blogeja kuluttamaan altistajina. Toki kaikki lukee blogeja eri syistä, mutta itse ainakin inspiroidun asukuvista niin, että mietin miten voisin omia vaatteitani yhdistellä samaan tapaan. Eikä niin että tuntisin blogien kehoittamaan kuluttamaan lisää. Moni vanha vaate saa useampia käyttökertoja, kun näkee miten sen voi pukea eri tavalla. Ja kannustan muutenkin aina lainailemaan kavereilta, käyttämään omia vaatteita eri tarkoituksiin ja tietty kirppistelemään. 

rondawashere

Aivan ihana toimisto! <3 Kelpaisi mullekin tollanen työtila tuolla lukiolla. :D 

Elisa Lepistö

Kiitos! <3 Oon kyllä ihan fiilareissa!

tipadei (Ei varmistettu)

Aivan ihanan näköinen tila! Mistä löysitte tämän? Ilmeisesti se on rakennuksessa jossa on enemmänkin toimistoja? Itsellä vähän ajatuksissa myös toimistotilan etsiminen kun kotona nettihommien tekeminen alkaa aiheuttaa mökkihöperöisyyttä :D. Tässä vielä ihanampana ideana se että töitä pääsee tekemään muiden samanlaisten #girlbossien kanssa! Ei teillä olisi tilaa vielä yhdellä? ;)

Elisa Lepistö

Joo me ollaan toimistohotellissa siinä kalasataman kummelissa :) Ja voi hitsi, just otettiin uusi tyyppi sinne ja alkaa olla kyllä melko täyttä kun on niin pieni huone kyseessä. Toivottavasti löydät jostain työhuoneen! <3

tipadei (Ei varmistettu)

No voi harmi! Tilan metsästys jatkuu :)

Kommentoi