Trenssikelit

DSC_5825.jpg

Vielä tarkenee melkein paljain säärin, jos takki on tarpeeksi pitkä ja yläkroppa verhoiltu lämpimään neuleeseen. No rehellisesti ottaen ei tarkene, mutta näin kuvittelin vielä eilen. Naureskelinkin iltapäivällä, että odottelin kovasti trenssikelien alkamista ja nyt ne taitavat olla jo ohi. Onneksi pitkän ja suuren trenssin alle voi pukea monta kerrosta neuleita ja kaulaan heittää paksun kaulahuivin.

Klassinen musta trenssi on ollut ostoslistallani jo kauan. Ja nyt vihdoin löysin Zalandolta täydellisen yksilön. Se on monikäyttöisyydessään melkeinpä verrannollinen mustaan nahkatakkiin. En oikein keksi mitään asua, mihin se ei sopisi. Omaa silmää miellyttävät eniten todella pitkät ja löysät mallit. Stilettikorot, vajaamittaiset farkut ja hulmuavat helmat sopivat loistavasti yhteen, mutta takki on kelpo kumppani myös tennareille ja sporttiselle asulle. 

Oman pukeutumisfilosofiani mukaan sellaiset vaatteet ovat parhaita hankintoja, joiden ympärille pystyy visioimaan monta erilaista asukokonaisuutta jo olemassaolevasta vaatekaapista. Yleensä kysynkin kassalla tai nettikaupassa ennen luottokortia vinguttaessa itseltäni kaksi kysymystä: keksinkö 3 asua tämän ympärille jo olemassaolevista vaatteista? Ja jos vastaus on kyllä, kysyn löytyykö vaatekaapistani jo joku tämän tuotteen mahdollinen korvaaja? Jos ei, vaate on tervetullut kaappiini. 

Trenssissä on myös jotain mahtavaa power woman/ bosslady- asennetta, jonka voi tuntea parantavan ryhtiä samantien kun takin kiskoo ylleen. Kun helmat hulmuavat tuulessa, nousee leuka automaattisesti rinnasta ja tulee todella itsevarma fiilis. Tämä päällä koen olevani myös vähän vakavastiotettavampi kuin esimerkiksi nahkatakissa. 

Classic black trench coat has been on my list for a long time now. It’s so versatile that you can compare it to a classic leather biker. I can’t think of any outfit, that wouldn’t go with a trench coat. My favourite kind is a long, loose and minimalistic. 

DSC_5710.jpg

DSC_5792 copy.jpgdsc_5725.jpgDSC_5758.jpg

DSC_5847.jpgDSC_5778.jpg

DSC_5835.jpg

DSC_5853.jpg

Trench Coat – Zalando, Topshop (here*), Knit dress – Zalando, mbym (here*), Boots – Ecco

EV421HA0O-Q12@16 copy.jpg

1. here* 2.here* 3.here* 4. here*

*adlink

Pictures of me: Sara Vanninen

muoti paivan-tyyli trendit
Kommentit (2)
  1. Niin upeita kuvia t a a s!!!

    1. Voi kiitos Mari! 🙂 toi mesta on kyllä ihan paras valon kannalta !

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *