VESIPUTOUKSELLA

Olemme patikoineet viime päivien aikana todella paljon. Majoitumme tosiaan tulivuoreen rinteellä, ja yhtenä päivänä kiipesimme ylös vesiputoukselle. Matka oli melko haastava ja siinä viidakossa samoillessa tuli todella kuuma. Olikin aivan ihana pulahtaa viileään veteen. Putoukseen muodostui ihan huikea pienenpieni sateenkaari. 

Aurinko alkoi jo kadota vuorenrinteen taakse kun virkistäydyimme lammessa. Meidän lisäksemme vesiputouksilla oli muutaman henkilön hippiporukka, jotka istuivat ympyrässä ja soittivat kitaraa. Suuret kirkkaansiniset perhoset lentelivät ympäriinsä aina välillä laskeutuen kivelle patsastelemaan. 

Olisin voinut jäädä vesiputoukselle kuuntelemaan livemusiikkia ja kellumaan vedessä vaikka kuinka pitkäksi aikaa. Edessä oli kuitenkin vielä tulivuorelta laskeutuminen, joka piti tehdä ennen kuin aurinko katoaa kokonaan horisontista. Onneksi märällä tukalla ja bikineillä oli viileämpi haikkailla, varsinkin kun pääsi lampsimaan alamäkeä. 

Maisemat olivat alastullessa melkein vielä hienommat, kun meri kimmelsi ilta-auringossa matalalla ja lehmät hengailivat rinteellä, kuin jossain idyllisessä maitomainoksessa. 

Yksi asia, mihin pitää kyllä jatkossa panostaa hiukan enemmän, on kaikki varusteet tällaisella matkalla. Ei ole nimittäin mitkään parhaat kengät tähän hommaan nuo Niken Free Runit. Suunnittelimme jo loppukesäksi Islannin tai Lofootin reissua samalla porukalla. Se olisi aivan huikea! 

Viimeiselle kuvalle olen nauranut jo varmaan tuhat kertaa. Ensin nimittäin kuvittelin sen olevan ihan tavallinen maisemakuva. Kuitenkin lähemmällä tarkastelulla voi löytää poikaystäväni vasemmasta alalaidasta odottaen hyvää pelästyttämishetkeä. Meillä on nimittäin jatkuva pelästyttämiskilpailu käynnissä, jonka seurauksena tällaisia tapahtuu usein. 
 

Kuvat: Minä & Sara /Tickle Your Fancy

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *