Voita paikka TFW Warrior challengeen!

Kenellekään teistä ei liene jäänyt epäselväksi se, kuinka paljon olen fiilistellyt TFW:n treenifilosofiaa ja kaikkea, jota olen kahdeksan viikon haasteen aikana jo oppinut. En muista, milloin olisin ollut näin innoissani mistään liikuntamuodosta. Ehkä en koskaan aiemmin. Treenin lisäksi on tullut myös kiinnitettyä enemmän huomiota ruokavalioon. Ei minkäänlaisella dietillä, vaan lähinnä lisäilemällä tiettyjä asioita ruokiin ja juomalla enemmän vettä. 

Olen saanut jo koko kaveripiirin innostumaan TFW:stä ja vienyt innoissani heitä kokeilutunneille. Innostukseni ei ole jäänyt huomamaatta myöskään TFW:n huikeilta valmentajila, sillä he kysyivät haluaisinko arpoa jollekin teistä paikan seuraavaan warrior challengeen. Koska olen itse saanut niiiiiiiin paljon tästä, että halusin ehdottomasti että joku teistä pääsee kokeilemaan samaa. 

Olit sitten treenannut paljon aiemminkin, mutta haluat uutta intoa urheiluun tai vaikka et olisi koskaan innostunut liikunnasta, haaste sopii sinulle. Meidän ryhmässä on kaiken tasoista jengiä ja kaikki liikkeet opetellaan huolella läpi ennen tekemistä. Ei tarvitse siis pelätä, että pitäisi osata jotain. Itsellänikin meni jotkut liikkeet ihan päin mäntyä ensimmäisillä kerroilla ja nyt ne sujuvat jo ihan leikiten. 

Haaste alkaa 14.3. ja nyt onkin ihan loistava aika saada omaa treenimotivaatiota heräteltyä, kun kesäkin on ihan nurkan takana. Se maksaa 480 €, mutta nyt joillain teistä on mahdollisuus päästä mukaan veloituksetta. Kerro kommenttiboksissa, miksi haluaisit päästä haasteeseen mukaan ja olet mukana arvonnassa! 

Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti 28.2. mennessä. 

Pictures: Sara Vanninen

Kommentit

sinii (Ei varmistettu)

Wow tämä olisi kyllä loisto mahdollisuus! Mulla on nyt takana 3kk salitonta elämää (hui kuinka aika menee nopsaa). Rytmin saaminen takaisin on tosi vaikeata, joten pieni apu ei olisi ollenkaan pahitteeksi.

emiliakeijusofia

Moikka! Mä haluaisin haasteeseen mukaan, juurikin siksi, että etsin uutta intoa liikuntaan! Oon ollut aiemmin tosi äärirajoilla, maajoukkueessa voimistellessani ja vielä pitkään sen jälkeenkin. Nyt kun oon päässyt takaisin terveen painon (ja ajattelun) rajoille, liikunta on alkanut tökkimään, koska se oli joskus aiemmin niin "pakonomaista". Just tän takia, haluan löytää liikuntamuodon, joka olisi ennen kaikkea kivaa, jotta saisin luotua taas positiivista suhdetta liikkumiseen, niin, että oikeasti saan siitä päiviini iloa <3!

tuleva voimamies (Ei varmistettu)

Olen kuullut älyttömän paljon hyvää TFW Helsingistä. Hatsolon fb:tä tulee seurattua jatkuvasti ja on hienoa seurata hänen elämänohjeitaan. Olisi suuri kunnia päästä hänen ja salin muiden vetäjien treeniryhmään.

Karin (Ei varmistettu)

Mukana ehdottomasti! Salinotivaatio on ollut pitkään hukassa ja treeni on jäänyt talven aikana yksipuoliseksi. Olen kuullut tfw:sta pelkkää hyvää ja haluaisin itsekin käydä kokeilemassa. Uskoisin sen antavan paljon virtaa niin treeneihin kuin muihinkin työ- ja vapaa-ajan projekteihin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Etsin uutta intoa treenaamiseen, ja olisi mukava treenata vaihtelun vuoksi porukassa eikä aina yksin :) Haluaisin treenata KOVAA, mutta yksin on vaikea puskea omille rajoille ja niiden yli!

NathalieB (Ei varmistettu)

Tämä olisi niin mahtava mahdollisuus! olen kuullut TFW:stä pelkkää hyvää ja olisi tosi kiva päästä kokeilemaan kovaa treeniä porukassa. Rakastan haasteita ja tämä olisi täydellinen keväthaaste 2017 :)

Lumipallo (Ei varmistettu)

Moi! Oon kuullu ja lukenut tosi paljon hyvää TWF:stä ja haluaisin ihan hirveesti päästä mukaan! Opiskelijabudjetilla se ei tosin ihan niin helposti onnistu.. Haluaisin myös oppia treenaamaan kovaa, yksin ei hirveesti motivaatiota löydy. Tää olis niin unelma mulle!

mirak (Ei varmistettu)

Niin mukana tässä arvonnassa! Olen kuullut paaaljon hyvää TWF:stä ja heidän konsepti kiinnostaa tosi paljon! Viime vuosina treenaaminen on ollut lähinnä yksin puurtamista joten olisi kiva päästä kokeilemaan mitä tuollainen ryhmässä treenaaminen saisi aikaan omassa kehittymisessä.

Mari_DBHH
marinadi

Vuosi 2017 on alkanut omalta osaltani melko raskaasti. Työasiani elävät todella paljon, ja välillä joudun olla pitkiäkin aikoja tietämättä seuraavan kuun tuloista mitään. Tämän vuoksi joudun vuorostaan elämään todella säästeliäästi, eikä esimerkiksi ulkomaanmatkoista voi tässä tilanteessa edes haaveilla. Lisäksi tulin kohdelluksi yksityiselämässäni todella kaltoin, ja tällä hetkellä yritän päivä kerrallaan psyykata itsestäni entistä vahvempaa tyyppiä.  Liikunta on itselleni erityisesti stressaavissa elämäntilanteissa parasta terapiaa, jonka vuoksi uudet ja motivoivat haasteet tuntuisivat mahtavilta. Tiedän, että jokaisella asialla on tarkoituksensa, mutta pienet valonpilkahdukset epävaikaisessa elämäntilanteessa ovat ehdottomasti tervetulleita. Siksi olisi hienoa päästä mukaan TFW:n tunneille! Aurinkoista viikkoa!

S.H. (Ei varmistettu)

Oon ehkä hieman kateellisena seuraillut sun intoilua TFW:stä blogissa ja Snapchatissa - oot ollut niin fiiliksissä treenaamisesta ja itselleni treenifiilistelyn löytyminen on ollut lähivuosina aika kiven takana. Valitettavasti omaan budjettiin TFW ei oo istunut, joten tän arvonnan voitto olisi kyllä huippukiva juttu :)

Evsku (Ei varmistettu)

Aloitin salitreenaamisen vuosi sitten ja ensimmäinen kevät menikin liikkeitä opetellessa. Syksyllä alkoi olla perusasiat hallussa ja aloin huomata kehitystä. Nyt olisi ihan mahtavaa päästä kunnon tehotreeniin ennen kesää ja oppimaan kaikkea uutta! Sali kun on laji jossa voi aina kehittyä ja kokeilla jotain uutta. :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Ei juma miten hyvä juttu tää ois! Oot inspannut mua niin paljon sun haasteen aikana etten voi ees kuvitella miten paljon saisi irti jos ois ite kurssilla. :D Nyt on kaikki sormet ja varpaat ristissä!!

IngridÖ (Ei varmistettu)

Tässä on nyt ollut vähän kaikkea elämänhallinnasta fibaa (mm. ahdistuksenhallinnan suhteen), enkä oikein ole löytänyt sellaista lajia, joka 1. olisi tarpeeksi motivoiva sekä 2. tarpeeksi halpa (+3. tarpeeksi joustava aikatauluiltaan). Mulle sopii parhaiten kunnon maksimirääkki. TFW kuulostaa oivalta!

Aikkuli (Ei varmistettu)

TFW-meininki on pitkään ollut haaveenani. Kertomukset salin treeneistä kuulostavat juuri siltä, mitä nyt kaipaan: motivaatiota, uusia liikkeitä ja sitä yhdessä tekemistä! Ammattitaitoinen jeesi salilla tulisi totisesti tälle tyypille tarpeen.

Melinka (Ei varmistettu)

No moro mikä arvonta! Tämä olisi itselleni ihan mahtava juttu, koska tällä hetkellä treenaaminen on aika rutinoitunutta yksinäistä puurtamista. Perussalitreeniä, juoksua ym. Rakastan urheilua ja itseni ylittämistä, ja uskoisin TFW:n sosiaalisen ja kannustavan meiningin ja treenimetodien sopivan itselleni täydellisesti! Vitsit olis kivaa :)

Tuulihki (Ei varmistettu)

Olen katsellut TFW-treenejä haikean innostuneesti, en ole aivan varma onko kyseinen tyyli omani, koska olen hieman ujo ja yleensä treenaan yksin. Tämä ei kuitenkaan juurikaan ole auttanut kunnon nostattamisessa, koska en juuri koskaan haasta itseäni ja juuri muiden tuki ja painostus voisi tähän auttaa. Haluan siis nostaa kuntoani ja mielelläni myös saada uusia kavereita.

Sanni (Ei varmistettu)

Hei vitsi tämä tulisi kyllä niin hyvään saumaan! Aina oon liikuntaa harrastanut ja pidemmän aikaa kilpaurheilua, jossa mulla oli valmentaja ja tietyt tarkat rutiinit. Pari vuotta sitten harrastukseni jätettyäni vapaus liikunnan toteuttamisesta oman mieleni mukaan innosti. Kuitenkin nyt 5kk reppureissaamisen (ja liikunnan laiminlyömisen) jälkeen Suomeen toissaviikolla palatessa päätin, että uusi harrastus on löydettävä. Joku, jossa muu kuin minä itse päätän mitä tehdään ja missä on hyvä porukka tsemppaamassa harjoituksissa. Tätä mä kaipaan ja tähän oon valmis sitoutumaan! :) Toivottavasti nappais.

Screamer (Ei varmistettu)

Haluaisin päästä mukaan, sillä rakastan treenaamista, mutten ole vielä TFW:n treenejä kokeillut. Olen aktiivinen ja innostunut ja mielelläni kokeilen kaikkea uutta. Uutta intoa pelkkään salitreeniin kaipailen.

Satu--- (Ei varmistettu)

Joo! Tämä olisi ihan huippua! Olen tänä keväänä innostunut liikunnasta uudella tavalla ja tämä voisi varmasti nostaa liikkumisen ihan uusiin sfääreihin!

iloaliikunnasta (Ei varmistettu)

Jalkavamman myötä olen joutunut miettimään liikuntatottumuksiani uudella tavalla. Enää kaikki ei ole mahdollista, mutta on mahdollista tehdä erilaisia asioita. Uusi liikunnallinen harrastus on ollut haussa, ja olen pitkään fanittanut TFW-yhteisöä. Olenkin pohtinut, voisinko minä olla yksi heistä. Arpaonnen osuessa kohdalle ei olisi enää mitään tekosyitä uuden elämäntavan aloittamiseksi. Nostan siis molemmat peukut pystyyn ja toivotan itselleni arpaonnea.

Rousii (Ei varmistettu)

Omg! :D Osallistun arvontaan, koska oon treenannut niin monta vuotta ja tuntuu, että kehitystyä ei vaan tapahdu (pikkurimpula olen hei vaan) ja en tiedä missä mättää. KAIKKEA on kokeiltu, ruuan lisäämistä, treenin vaihtelua yms.. :( Kun oon lukenut sun kokemuksia tosta haasteesta ja oon myös lukenut Saran blogista niin pitkään TFW:stä ja huomasin sen _huikeen_ muutoksen minkä se sai kroppaansa ja mieleensä aikaseksi kun alotti treenit siellä niin siitä lähtien on ollut kyllä takaraivossa ajatus, että joku päivä osallistun tohon pirun haasteeseen, mutta rahaa ei vaan oo yksinkertasesti ollut! siis huhhuh, täällä sitä nyt ollaan sormet ja varpaat ristissä, että arpaonni osuis muhun.

jennai (Ei varmistettu)

Olen kuullut lukuisia suosituksia TFW Warriorista ja lisää vain tuntuu koko ajan tulevan! Treenimuoto kuulostaa erittäin tehokkaalta, mutta samalla myös innostavalta. Minulla on joukkueurheilun taustaa, joten olen tottunut treenaamaan porukassa, ja on hienoa saada muilta kannustusta, mutta myös kannustaa muita! Tällä hetkellä kaipaan treenaamiseen uusia haasteita sekä tavoitteellisuutta, ja uskon että juurikin TFW:llä treenaminen tarjoaisi niitä.

Ellaaaar (Ei varmistettu)

Oon just muuttamassa Helsinkiin niin olis kiva päästä heti arkeen kiinni ja treenaamaan :) Samalla tapais ihmisiä, joka olis vaan plussaa sillä en tunne Helsingistä ketään :D

Ainooo (Ei varmistettu)

No huhhuh, ihan uskomattoman täydellinen arvonta! Motivaatio tavoitteelliseen liikkumiseen on viimeaikoina ollut todella hukassa, vaikka kovasti haluaisin päästä taas salitreenin pariin. Ehdottomasti mukana :)

SannaLi (Ei varmistettu)

Moi,
Pidemmän treenitauon jälkeen ja aina tätä TFW villitystä ihmetelleenä, olisi mielenkiintoista päästä itse kokemaan sitä huumaa :) Ja tapaamaan samalla uusia ihmisiä.

Vellamoinen (Ei varmistettu)

Ah! Niin tarvitsisin tätä! Tämä olisi varmasti parasta terapiaa omaan elämäntilanteeseen. :) Vähävaraisena ei valitettavasti kurssiin olisi varaa ilman tällaista onnenkantamoista.

JayH (Ei varmistettu)

Heh, miksipä ei!
Pari hyvää syytä:
1. En usko mihinkään tavaramerkkijumppiin - Crossfit yms. närästää yli kaiken. Saisikohan TFW pääni kääntymään? Lupaan kehua, jos näin käy!
2. Peilikuvan perusteella sellainen reilu viisi kiloa olisi tiputettavaa (kevään aikana). Olisiko tästä siihen?

Anna-Bella (Ei varmistettu)

Olen toipumassa niskarangan välilevyn pullistumasta ja olen tavallaan välitilassa, kun lähikuukaisina vain kävely ja muu kevyt liikunta ovat olleet sallittuja. Kaipaan kuumeisesti jo kunnon hikiliikuntaa, joten TWF-kurssi tulisi täydelliseen saumaan. Olisi mahtavaa saada innostava porukka ympärille ns. uutta tulemista tukemaan!

Mineam (Ei varmistettu) Http://mineam.blogspot.fi

Voi että!! Tää olisi just sellaista, mitä oon kaivannut. Muistan kun luin saran blogista TFW challengesta ja ylipäätään oon nähnyt netissä juttuja treeneistä: on kuulostanut just mulle sopivalta eli rankkaa menoa hyvällä, ilosella asenteella. Lisäksi ruokavalio, joka ei tähtää laihtumiseen vaan hyvään oloon ois ihan loistava lisä pääsykoekevääseen. Olisi mahtava nähdä, mitä tommonen liikuntamuoto tekisi mun kropalle ja mielelle. Oisin ihan superinnoissani jos voittaisin!

Marcell84 (Ei varmistettu)

Tämä olisi erittäin kaivattu tilaisuus aloittaa uusi harrastus ja alkaa pitää huolta omasta hyvinvoinnista sekä fyysisellä että mentaalipuolella, mikä on viimeaikoina jäänyt toissijaiseksi. Yksin en ole saanut aloitettua.

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen huomaamattani ruuhkavuosien pyörityksessä lihonut 15 kiloa, joista olen jo pudottanut 7. Nyt olisi erittäin hyvä sauma kiinnittää enemmän huomiota myös liikuntaan.

MarjaM (Ei varmistettu)

Olisin niin onnellinen, jos pääsisin TFW Challengeen mukaan! Olen pitkään seuraillut heidän somekanaviaan ja haaveillut, että joskus minäkin olen tuolla. Tykkään salitreenistä, mutta yksin puurtaminen ei ole oikein mun juttu, joten uskoisin tuollaisen yhdessätekemisen sopivan minulle, ja parin kuukauden treenitauon jälkeen aloitus ohjatusti olisi sekä turvallista että motivoivaa. Nyt lady luck, shine on me! :D

ssiiriss (Ei varmistettu)

Olen hiljattain muuttanut pk-seudulle ja kaipaan uuden paikkakunnan myötä uusia sosiaalisia kontakteja - tfw huikea ilmapiiri olisi varmasti mitä parhain lääke pienoiseen yksinäisyyden tunteeseen :-)xx

Limuliisa (Ei varmistettu)

Oon vähän raukka ja rääpäle, niin sisältä kuin ulkoa :) Tuntuu, että tässä ois just se juttu mikä vahvistaisi sopivasti kehoa ja mieltä ja mä oon supervalmis muutokseen!

Annis (Ei varmistettu)

Itseasiassa ilmoitan siskoni Katariinan mukaan arvontaan. Hänellä on uusi urheiluharrastus hakusessa ja on harkinnut TFWn jäsenyyttä.

Ellubra (Ei varmistettu)

Kuukausi sitten krooninen suolistosairauteni siirtyi tulehduksettomaan tilaan ja saan aloittaa kuntoilun hiljalleen. pitkä kortisoni kuuri taustalla ja 1,5v urheilematta joka kovasti ahdistaa entistä kilpaurheilijaa. Nyt tarvitsisi ammattimaisen timin ympärille joka lähtisi nostamaan kuntoani fiksusti ja juuria oikealla tavalla.

Kati. (Ei varmistettu)

Nyt on kyllä paras mahdollinen arvonta!
Itse haluaisin ehdottomasti päästä kokeilemaan TFWn haastetta. Olisi hienoa saada motivaatiota niin fyysiseen kuntoon kuin myös henkiselle puolelle.
Olen yrittänyt käydä kuntosalilla, mutta intoa ei riitä kuin pari kuukautta ja sitten tulee jälleen tauko.
Täytän 13.3 26 vuotta ja tämä olisi ehdottomasti paras synttärilahja! ;)

saija_ (Ei varmistettu)

Huikea arvonta!! Aina yksi parhaimmista ja innostavimmista blogiteksteistä ovat olleet sinun ja Saran kirjoitukset TFW:n treeneistä ja ideologiasta. Olisi mahtavaa päästä kokeilemaan itsekin. Treenaan säännöllisesti salilla ja ryhmäliikuntatunneilla. Tehnyt sitä jo pitkään, vuosia. Nyt olisi kiva kokeilla vähän uutta.

LauLau (Ei varmistettu)

Mies linkkasi mulle tän sun postauksen ennen kuin ehdin itse sitä nähdä, se kertonee jotain siitä minkä verran olen höpöttänyt kotona siitä, että haluaisin päästä TFW:n treenejä kokeilemaan. :D
En tunnu saavan salitreenistä tällä hetkellä oikein irti sitä mitä kaipaisin ja olen lukenut niiiiin paljon huikeita juttuja TFW:stä että ihan ehdottomasti haluaisin päästä omin silmin tsekkaamaan mistä kaikki tämä hypetys oikein kumpuaa.

katariinamaaria (Ei varmistettu)

Haluisin päästä mukaan koska mulla on jo pitkän aikaa ollut vähän treenimotivaatio hakusessa. Rakastan liikuntaa ja urheilua, ja ilman kunnon treeniä muutaman kerran viikossa muutun huonotuuliseksi ja kireäksi. Viimeaikoina kaikki treeni on kuitenkin maistunut vähän puulta, jotenkin ne perus lenkit ja salitouhut ei vaan nappaile, ja haluisinkin kokeilla jotain ihan muuta. Oon mielenkiinnolla lukenut sun postauksia TFW:stä, ja uskosin että sieltä vois löytyä ihan uutta boostia munkin treenailuihin. Olisi kiva päästä kokeilemaan miten ryhmätsemppi vaikuttaa omaan suoritukseen, varsinkin hurrikaanitreenit kuullostaa niin hauskoilta!

Mari_S (Ei varmistettu)

Uiii jes mikä kilpailu! Kävin kerran testaamassa TFW:tä ja jostain syystä hetki ei silloin ollut oikea ja liittyminen jäi. Viime vuoden lopulla aloin kaipaamaan jotain minijengiä, jossa treenata yhdessä, mutta vielä sellaista en ole löytänyt. Mielestäni treenissä parasta on jakaa se mahtava fiilis porukassa, kun kaikkia hymyilyttää vaikka pienessä tärinässä! TFW:n suosio perustuu ymmärtääkseni suurin osin juurikin tähän - kanssatreenaajiin. Sen haluaisin päästä kokemaan :)

Pick me!

jappe (Ei varmistettu)

Opiskelin 3 vuotta sitten liikunnanohjauksen peruskurssin, mutta jostain syystä treenit jäi enkä olekaan nyt harrastanut oikeastaan mitään urheilua, lukuunottamatta sitä kun olin viime vuonna Rukalla töissä 4kk, jossa tuli snoukattua paljon. Nyt olen taas saanut elämästä kiinni ja olo on super inspiroitunut taas treenaamiseen. Ajattelinkin hommata salikortin, kun tulen reissulta kotiin mutta mielessä on ollut myös joku ihan uudenlainen harrastus. Tää voisi olla just se! Oon lukenut monesta blogista, millaista on treenata TFW:llä ja se kuulostaa ihan superilta! Tästä saisin varmasti kunnolla kertasysäyksen taas liikkumisen pariin! :)

lalalaura (Ei varmistettu)

Oijoi, voittaminen olisi aivan mahtavaa! Oon liikkunut aikalailla koko ikäni, viime vuosina pääasiallisesti salia, joogaa ja juoksua ja vaikka kaikissa niissä on puolensa niin olen pitkään kaivannut liikunnan saralla jotain uutta ja inspiroivaa. Olen kuullut paljon TFW:stä ja kertaalleen ollut ulkotreeneissäkin mukana ja TFW:n meno vaikutti kyllä just sellaiselta yhdessä porukassa treenaamiselta ja kuitenkin itsensä haastamiselta mitä kaipaisinkin. Kertaalleen mietinkin jo TFW:lle liityymistä, mutta jotenkin vanha tuttu sali vei helppoudessaan silloin voiton, niin tää olisi hyvä sysäys aloittaa treenit TFW:llä. :)

Nippe (Ei varmistettu)

Oon aina tykännyt lähes kaikesta liikunnasta ja oon liikkunutki säännöllisesti vuosia. Pari vuotta sit alotin kuitenkin uudet opinnot ja kuviot muuttu täysin! Koulu on vienyt paljon enemmän aikaa kuin ennen ja säännöllinen liikunta on sen myötä jäänyt. Kunnon laskettua verrattuna edelliseen itseni motivointi lenkkipolulle ja salille on ollut yhä vaikeampaa. Mut uskon, et kunnon treeniporukka ja uusi ympäristö sekä haasteen rajaama aika ja tulosten paraneminen saisivat taas urheilun maistumaan.

Apaa (Ei varmistettu)

Olen treenannut useamman vuoden salilla, mutta viime aikoina yksin puurtaminen on alkanut tökkiä. Tykkään tosi paljon toiminnallisesta treenistä, ja TFW:n Hurrikaani-testitunti tunutu just eikä melkeen omalta jutulta. Kiva, että oot löytäny treenimuodon, josta nautit noin paljon. Tsemppiä kevään treeneihin! :)

Oi ihanaa, tämä olisi ihan täydellistä!! Olen käynyt kerran testaamassa TFW:n tuntia ja rakastin sitä! Pienen lapsen äitinä tällainen ohjattu haaste olisi juuri sitä mitä tarvitsisin vauva-arjen keskelle, ja erityisesti olisi ihanaa päästä treenaamaan porukalla, sosiaalisuus kun liikunnassa on vain niin tärkeää minulle. Tämä olisi ihan paras juttu :)) 

Uutta suuntaa etsimässä (Ei varmistettu)

Olen hyvä aloittamaan kaikkea uutta, mutta ilman ulkopuolista avustusta ja tsemppiä saan itsestäni irti sen verran vaan, että teen niin sanotusti puolella teholla. Tässä olis mahtava tilaisuus päästä kokeilemaan jotain uutta ja haastamaan itsensä aivan uudella tavalla!

treeni_mimmi (Ei varmistettu)

Tää olisi mahtava voittaa mulla on ollut nyt vaikeuksia treenien kanssa ja mennyt huonosti jo yli kuukauden ajan treenien saralla. Lisäksi tässä nyt ollut vähän taukoakin joten tarvisi uutta puhtia ja opatuskin treenamiseen olisi pakaillaan kun lähinnä kotitreenejä teen youtuben avustuksella kun ei näin tyttömänän tuollaisiin ole varaa.

Peksu (Ei varmistettu)

Ensinnäkin tällaisia arvontoja pitäisi olla paljon enemmän! TFW-tiimiltä upea lahja sille, joka tämän voittaa. :) &lt;3 Urheilun, elämän tasapainon, innokkuuden löytämisen/säilyttämisen ja motivaation/jaksamisen kanssa kamppailee varmasti jollain tasolla meistä jokainen. En varmasti poikkea monestakaan täällä, kun sanon, että se on välillä käsittämättömän vaikeaa löytää motivaatiota sporttailuun vaikka halua on enemmän kuin siinä kuuluisassa pienessä kylässä. Tällainen tilaisuus kuulostaa lottovoitolta oman urheilullisen elämän raiteilleen saamiseen, uuden mahdollisuuksia luovan polun löytämiseen ja kaikki tämä ammattitaitoisten ohjaajien ja kannustavien kanssawarriorsien kanssa yhdessä - en osaa mainita tällä hetkellä mitään parempaa! Rakentaa varmasti monella tapaa uutta, parempaa, rohkeampaa ja vahvempaa minää, ei pelkästään fyysisesti vaan myös henkisesti. Kuulin TFW:stä kaveriltani ja innostuin niin paljon et olin jo ilmoittautumassa mukaan, kunnes näin hinnan. Normaalisti ei varmaan tunnu pahalta, mutta työttömälle on aikalailla mahdoton paukku. Siksi oli ihana törmätä tähän blogiin ja saada edes pieni mahdollisuus päästä mukaan elämää mullistavaan valmennukseen. Olen 34-vuotias yleensä maailman energisin mimmi, joka on kadottanut sen sisäisen palon. Olisi hienoa päästä tätä kautta löytämään se uudestaan ja innostaa samalla muitakin. Vaikka elämä olisi kuinka synkkää, koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa alusta - ja loistaa! Jokainen päivä luo todellakin sen uuden mahdollisuuden luoda/tehdä/saavuttaa jotain mahtavaa, innolla jään odottelemaan onko se uusi mahdollisuus TFW. :)

Bea (Ei varmistettu)

Jag kommer att gifta mig i Maj och TWF träningarna skulle ge mig en super kick jag behöver för att få mig i skick för kommande dagen samt framtiden.

Pages

Kommentoi