Voita paikka TFW Warrior challengeen!

DSC_2902.jpg

Kenellekään teistä ei liene jäänyt epäselväksi se, kuinka paljon olen fiilistellyt TFW:n treenifilosofiaa ja kaikkea, jota olen kahdeksan viikon haasteen aikana jo oppinut. En muista, milloin olisin ollut näin innoissani mistään liikuntamuodosta. Ehkä en koskaan aiemmin. Treenin lisäksi on tullut myös kiinnitettyä enemmän huomiota ruokavalioon. Ei minkäänlaisella dietillä, vaan lähinnä lisäilemällä tiettyjä asioita ruokiin ja juomalla enemmän vettä. 

Olen saanut jo koko kaveripiirin innostumaan TFW:stä ja vienyt innoissani heitä kokeilutunneille. Innostukseni ei ole jäänyt huomamaatta myöskään TFW:n huikeilta valmentajila, sillä he kysyivät haluaisinko arpoa jollekin teistä paikan seuraavaan warrior challengeen. Koska olen itse saanut niiiiiiiin paljon tästä, että halusin ehdottomasti että joku teistä pääsee kokeilemaan samaa. 

Olit sitten treenannut paljon aiemminkin, mutta haluat uutta intoa urheiluun tai vaikka et olisi koskaan innostunut liikunnasta, haaste sopii sinulle. Meidän ryhmässä on kaiken tasoista jengiä ja kaikki liikkeet opetellaan huolella läpi ennen tekemistä. Ei tarvitse siis pelätä, että pitäisi osata jotain. Itsellänikin meni jotkut liikkeet ihan päin mäntyä ensimmäisillä kerroilla ja nyt ne sujuvat jo ihan leikiten. 

Haaste alkaa 14.3. ja nyt onkin ihan loistava aika saada omaa treenimotivaatiota heräteltyä, kun kesäkin on ihan nurkan takana. Se maksaa 480 €, mutta nyt joillain teistä on mahdollisuus päästä mukaan veloituksetta. Kerro kommenttiboksissa, miksi haluaisit päästä haasteeseen mukaan ja olet mukana arvonnassa! 

Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti 28.2. mennessä. 

DSC_2916.jpg

Pictures: Sara Vanninen

Kommentit (119)
  1. Olen treenannut koko elämäni ja kilpaillutkin yhdessä lajissa ihan nuoresta asti. Nyt elämään kaipaisi kuitenkin jotain uutta haastetta ja kroppa selkeästi kaipaisi uutta ärsykettä, jotta saisi uudenlaisia tuloksia ja kehittymistä! Tuollainen treeni houkuttelisi kovasti, koska kaipaan haasteita ja rakastan kovaa treenaamista! 🙂

  2. Hei,
    Vieläkö ehtii osallistua? Tämä on just mitä tarvitsen tähän hetkeen. Parasta ✌

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *