Winning Concept: kalsaribrunssi

Kaikki tietävät mitä on kalsarikännit. En tiedä olenko itse koskaan sellaisia kokenut, mutta keksin konseptin joka sopii minulle paremmin: kalsaribrunssi. Mielestäni brunsseissa on monen tunnin syömisen lisäksi tietysti sellainen Sinkkuelämää-sarjasta tutuksi tullut kaiken jakaminen ystävien kesken. 

Helsingissä harvassa ravintolassa kuitenkaan voi ihan kaikkea puhua, joten keskustelut saattavat jäädä vähän sensuroiduiksi. Sen takia paljon parempi vaihtoehto onkin pakata yöpuku tai aamutakki mukaan, ja suunnata kaupan kautta ystävän luokse. Ei tarvitse miettiä miltä näyttää, tai kuunteleeko viereisen pöydän porukka viikonlopun noloja tarinoita. Musiikin saa valita itse ja ruoan voi kattaa vaikka sänkyyn.

Tämä on myös paljon edullisempi vaihtoehto kalliille brunssipöydille ja maksat vain siitä mitä syöt. Mimosaakin voi juoda santsilasin huoletta ilman konkurssiin joutumista, eikä tarvitse kiiruhtaa pois uusien asiakkaiden alta. Kukaan ei katso pahalla kun naurat niin paljon että kahvi tulee nenästä tai kiroilet epäonnistuneita treffejäsi. 

Kalsaribrunssit ovat nyt tulleet jäädäkseen!!

Pictures: me and Sara Vanninen

Kommentit

Kaisa H.

Siis mee tehään tätä ihan samaa mun ystävien kanssa! Ihan paras asia!!

Elisa Lepistö

Niin on! Paljon parempaa kuin raflabrunssit! :D

Kommentoi