Winning Concept: kalsaribrunssi

DSC_5150-2.jpg

Kaikki tietävät mitä on kalsarikännit. En tiedä olenko itse koskaan sellaisia kokenut, mutta keksin konseptin joka sopii minulle paremmin: kalsaribrunssi. Mielestäni brunsseissa on monen tunnin syömisen lisäksi tietysti sellainen Sinkkuelämää-sarjasta tutuksi tullut kaiken jakaminen ystävien kesken. 

Helsingissä harvassa ravintolassa kuitenkaan voi ihan kaikkea puhua, joten keskustelut saattavat jäädä vähän sensuroiduiksi. Sen takia paljon parempi vaihtoehto onkin pakata yöpuku tai aamutakki mukaan, ja suunnata kaupan kautta ystävän luokse. Ei tarvitse miettiä miltä näyttää, tai kuunteleeko viereisen pöydän porukka viikonlopun noloja tarinoita. Musiikin saa valita itse ja ruoan voi kattaa vaikka sänkyyn.

Tämä on myös paljon edullisempi vaihtoehto kalliille brunssipöydille ja maksat vain siitä mitä syöt. Mimosaakin voi juoda santsilasin huoletta ilman konkurssiin joutumista, eikä tarvitse kiiruhtaa pois uusien asiakkaiden alta. Kukaan ei katso pahalla kun naurat niin paljon että kahvi tulee nenästä tai kiroilet epäonnistuneita treffejäsi. 

Kalsaribrunssit ovat nyt tulleet jäädäkseen!!

DSC_5263.jpg

DSC_5151.jpgDSC_5171.jpg

Pictures: me and Sara Vanninen

Kommentit (2)
  1. Siis mee tehään tätä ihan samaa mun ystävien kanssa! Ihan paras asia!!

    1. Niin on! Paljon parempaa kuin raflabrunssit! 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *