5 x kodin lempparit

Olen kuvaillut tänne blogiin jo aika paljon meidän kotia, ja nyt ajattelinkin esitellä tarkemmin muutamia kodin lempijuttuja. Mulle kodin laittaminen ja sisustaminen on oikea sydämen asia, ja on tosi tärkeää että koti on omannäköinen ja viihtyisä. Kodin tunnelmassa on tärkeää myös rentous. Ja se että saa olla vähän sotkuista! Meidän koti on iso 65 neliöinen kaksio, eli tilaa on siis kahdelle aikuiselle ja kahdelle pienelle lemmikille tosi ruhtinaallisesti. Asuintalomme on 1940-luvulla rakennettu kerrostalo, jossa on kivaa vanhahtavaa tunnelmaa. Ja oma sisustustyylikin sopii kivasti tällaiseen vanhaan taloon, jossa on korkeat huoneet, isot ikkunat ja sopivasti kulunut fiilis.
 

1. Keittiönpöytä

IMG_4017 (2).JPG

IMG_4029 (2).JPG

Keittiön ihana vintage-pöytä on päätynyt meille muutaman mutkan kautta, alunperin se on ostettu oululaisesta vintage-liikkeestä Pikku-Liinusta. Pöytä ja tuolit oli yksi ensimmäisistä huonekaluista mitä ostettiin tähän asuntoon, ja ne sopii meidän keittiöön kyllä aivan älyttömän hyvin. Pöydässä on myös kätevät jatkopalat, joilla siihen saa tarvittaessa lisättyä pituutta.
 

2. Olohuoneen sohvanurkkaus

IMG_3986 (2).JPG

IMG_3993 (2).JPG

Meidän olohuone on tosi valoisa ja viihtyisä, ja ehdottomasti yksi suosikkikohtia kotona. Näiden 2,5 vuoden aikana jotka ollaan tässä asunnossa asuttu, on olohuoneen järjestys vaihtunut tiheään tahtiin. Vuosi sitten hankittiin tuo harmaa divaanisohva, jonka myötä olkkarin järjestys on vakiintunut tällaiseksi (tosin vähän kyllä tekisi mieli järkätä taas kerran kaikki uusiksi..). Sohva on Maskusta, tuoli Ikeasta, matto Kodin ykkösestä. Vihreä lipasto on tuunattu perintöhuonekalu.
 

3. Makuuhuoneen työskentelypiste ja lipasto

IMG_4057 (2).JPG

IMG_4068 (2).JPG

Viime aikoina blogissa on näkynytkin aika paljon kuvia tästä makuuhuoneen seinustasta ja mintunvihreästä lipastosta. Lipasto on myös ostettu Pikku-Liinusta, ja se on kyllä oikea aarre. Ja lähes huomaamatta sen ympärille on alkanut kerääntyä kaikkea muutakin pastellinväristä tavaraa…
 

4. Polkka Jamin verhot

IMG_4035 (2).JPG

IMG_4043 (2).JPG

Jotka on muuten oikeasti pöytäliina! Tosin meillä tuo ihana tekstiili on elänyt melkein koko ajan verhona, sillä se on ihan täydellisen pituinen verhoksi, ja siinä ihana kuosi pääsee oikeuksiinsa. Tämä on siis Polkka Jamin Huvila-mallistoa, johon ihastuin niin kovasti että meiltä kotoa löytyy pöytäliinan/verhon lisäksi myös saman malliston mukeja, lautasia ja kannu.
 

5 . Eteisen palloseinä 

IMG_20160706_190101_1 (2).jpg

Eteisen DC-Fixillä tuunattu palloseinä on yksi niistä harvoista jutuista joka kodissa on pysynyt aika pitkään, sillä siihen ei vaan kyllästy! Tuosta vaan tuli heti kerralla niin kiva. DC-fixeillä on kätevä laittaa uutta ilmettä kodin pintoihin, jos maalaaminen tai tapetointi ei ole mahdollista.

Sellasia kodin lemppareita! Tässä muuten muutamia vanhoja kotiaiheista postauksia:
 

Kotona

Koti valossa

Vähemmän kaaosta, enemmän inspiraatiota

Kevättä keittiöön + liitutauluseinä

Yksi aamu olohuoneessa

 

 

SEURAA:
Bloglovin & Pinterest

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *