HAAVEET TODEKSI – ME OSTETTIIN TALO!

Kirjoitin toukokuussa Suurimmat unelmani ja miten lähden tavoittelemaan niitä? -postauksen, jossa kerroin että suurin unelmani olisi oman kodin hankkiminen meidän perheelle. En voinut millään aavistaa että unelmamme kävisi toteen näin pian!

Me oltiin suhtauduttu asunnon etsimiseen tyylillemme uskolliseen tapaan melko rennosti, mutta sopivan kohteen tullessa vastaan tarvittiin rohkeutta ja pikaista päätöksentekoa (ja vähän takamukselle potkivia läheisiä…) Se kannatti, tänään me nimittäin tehtiin kaupat ikiomasta talosta! Kyseessä on vähän vanhempi talo joka vaatii aika paljon remonttia, eli meidän syksy menee siis aika pitkälti remonttihommien parissa. Tuntuu vielä jotenkin absurdilta että ihan kohta pitäisi alkaa päättämään esimerkiksi millaiset keittiönkalusteet haluamme. Entäpä lattiat? Tapetit? Luultavasti blogissa tullaan näkemään remonttipostauksia ja sisustusjuttuja tulevana syksynä – oon niin innoissani!

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

perhe oma-elama sisustus
Kommentit (8)
  1. Ihanaa, että oma koti löytyi! Toivottavasti talosta tulee juttua jatkossakin. (Toki myös vanhana raahelaisena mietin, miten vanhasta talosta puhutaan. Itelle kun tulee mieleen vanha puuraahe… 😀 )

    1. Kiitos! 🙂 Ihan niin vanha talo ei ole kyseessä kuin puu-Raahen talot – vaikka ne tosi ihania vanhoja taloja ovatkin! Vähän ovat vaan meidän budjetin yläpuolella, ja haluttiin pikkuisen kauemmaksi keskustan hälinästä 😀

  2. Mahtavaa, paljon onnea!!<3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *