KAKSI VUOTTA NAIMISISSA

Tänään on meidän toinen hääpäivä.
Mitä avioliitto ja naimisissa oleminen merkitsee mulle?

Turvaa, rakkautta, perhettä, toisen tukemista. Yhdessä kasvua ja sitä että toisen kanssa on hyvä olla. Sitä että tehdään yhteisiä päätöksiä ja eletään yhteistä arkea. Mutta myös sitä että olemme kaksi erilaista persoonaa joilla on omia haaveita ja tavoitteita. Se on yhteistä arkea johon kuuluu välillä reunojen yli pursuava pyykkikori, tyhjä jääkaappi, väsymystä ja väittelyä siitä kumman vuoro on imuroida.

Sitä että olemme samaa perhettä lain edessä ja kaikissa muissakin virallisissa yhteyksissä. Asia jonka en ajatellut olevan niin merkityksekäs – mutta tilanteessa jossa meillä on yhteinen talo ja pian kaksi yhteistä lasta, se tuntuu todella tärkeältä.

Niin kliseiseltä kuin se kuulostaakin, niin tässä elämänvaiheessa ne pienet arkiset teot ja sanat ovat rakkauden mittari. Se että jutellaan, kuunnellaan ja ollaan toiselle läsnä. Usein kahdenkeskiset hetket vilahtavat ohi kuin huomaamatta. Ne ovat yhteisiä iltapalahetkiä tai juttutuokioita lapsen nukkuessa.

Tällä viikolla me päästään kuitenkin onneksi viettämään hääpäivää ihan kunnolla kahden kesken. Koska tilanne maailmassa on mikä on, niin meidän hääpäivänvietto koostuu luultavasti noutoruuasta ja leffaillasta kotona. Mutta just nyt se on ihan parasta mitä voin kuvitella.

Lue myös:

MITÄ JOS ME EI OLTAISI TAVATTU?

AJATUKSIA ENSIMMÄISENÄ HÄÄPÄIVÄNÄ

YHDET HÄÄT JA YHDET RISTIÄISET

NAIMISISSA!

RAKKAUS ON SITÄ ETTÄ OLLAAN HYVÄ TIIMI

PS. Ihanaa naistenpäivää! <3

 

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

perhe parisuhde rakkaus
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *