L Y D I A

Me juhlittiin eilen tyttäremme ristiäisiä ja samalla maaliskuussa solmitun avioliittomme siunausta. Meidän tytär sai kasteessa nimen Lydia <3

Lydian nimi on ollut meillä tiedossa jo pidemmän aikaa, vaikka alunperin suunniteltiinkin hänelle aivan eri nimeä ja ajateltiin Lyydiaa hänelle kolmanneksi nimeksi. Kun Lydia sitten syntyi, tuli mulle todella vahva fiilis siitä että suunnitellun nimen sijasta hänen etunimekseen sopisi Lyydia. Ja siihen nimeen me sitten päädyttiin, tosin pudotettiin nimestä toinen y-kirjain pois, sillä Lydia yhdellä yyllä on meidän mielestä vielä kauniimpi versio nimestä.

Kun googlasin nimen historiaa, sain tietää että Lydia/Lyydia oli muinainen kunigaskunta Vähässä Aasiassa. Raamatussa puolestaan mainitaan Lyydia-niminen makedonialainen purppurakauppias, jota pidetään Euroopan ensmmäisenä kristittynä. Mielenkiintoista!

Juhlapäivä oli aivan ihana ja ollaan niin iloisia että saatiin jakaa päivä meille tärkeiden ihmsten kanssa. Kirjoittelen ristiäisistä vielä tarkemmin kunhan ollaan toivuttu juhlaväsymyksestä 😀 Mukavaa uutta viikkoa!

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

muoti paivan-tyyli vanhemmuus lapset
Kommentit (2)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *