MITÄ PÄÄLLE (OMIIN) KESÄHÄIHIN?

Me mentiin naimisiin maaliskuussa maistraatissa, ja juhlittiin silloin naimisiinmenoa pienimuotoisesti ystävien kanssa. Alunperinhän meillä oli suunnitelmissa mennä naimisiin 2020, mutta kun vauva ilmoitti tulostaan, meille molemmille tuli vahva fiilis siitä että halutaan mennä naimisiin ennen pienokaisen syntymää. Ja niinhän me tehtiin – tosin juhlien järkkääminen on tässä hektisessä elämänvaiheessa jäänyt vähän muiden juttujen jalkoihin. Eikä me oikein olla osattu päättää että juhlitaanko tänä kesänä, vai järjestetäänkö isommat juhlat vuoden päästä? Noh, loppujen lopuksi me päädyttiin sellaiseen ratkaisuun että ensi kuussa vauvan ristiäisten yhteydessä meidän avioliitto siunataan ja juhlitaan siis samalla ristiäisiä ja naimisiinmenoa!

En aio hommata varsinaista hääpukua, vaan haaveilen vaaleasta, midi- tai maksimittaisesta kesämekosta, jossa saisi olla lyhyet hihat. Kriteerinä on myös se että mekon tulisi ehdottomasti olla sellainen jota voin käyttää myöhemminkin, joten mekon ei välttämättä tarvitse olla kauhean juhlava.

Keräsin alle muutamia suosikkejani nettikauppojen valikoimasta!

Vilan hempeän vaaleanpunaisissa mekoissa on t-paitahihat ja V-aukkoinen pääntie. Erityisesti tuo ensimmäinen mekko on aivan ihastuttava ja siinä on niin kaunis leikkaus.

Kietaisumallinen maksimekko / 59,99€ / VILA
2/4-hihainen midimekko / 39,99€ / VILA

Kukkamekko olisi varma valinta kesäjuhliin, vai mitä?

Paitamekko / 34,99€ / ONLY
Kuviollinen maksimekko / 54,99€ / VILA

Vai valitsisinko sittenkin perinteisen valkoisen mekon? Hippityylistä mekkoa tulisi varmasti käytettyä muulloinkin kun yksissä juhlissa.

Kirjailtu puuvillamekko / 39,99€ / H&M
Kirjailtu mekko / 79,99€ / H&M

Odotan kyllä niin innolla juhlia, ihan mahtavaa päästä järkkäämään kekkereitä ja suunnittelemaan koristeita ja tarjoiluja!

Mikä näistä mekoista oli sun suosikki? 🙂

 

SEURAA:

Instagram  //  Pinterest

muoti paivan-tyyli
Kommentit (2)
  1. Mietin itsekin että onkohan tavallinen kukkamekko vähän liian arkinen, niitä kun tulee muutenkin käytettyä aika usein 🙂 Toki asusteillakin voi saada tavanomaisesta mekosta juhlakelpoisen 🙂 Ja 2nd hand liikkeet täytyy kyllä ehdottomasti käydä tsekkaamassa!

  2. Mikäs ihanampaa kuin suunnitella juhla-asua!
    En laittaisi teemaltaan noin juhlavaan tilaisuuteen ylläolevia kukkamekkoja ainakaan, ne ovat vähän liian tavanomaisia kesämekkoja. Käypäs tsekkaamassa 2ndhand liikkeet. Varmaan löytyy vähän juhlavampaa, jota voit käyttää toisenkin kerran ja kolmannenkin, ja hyvällä hinnalla. Mukavia suunnitteluja! Toki jokainen tekee juhlastaan omannäköisen ja tärkeintä on, että viihdyt valitsemassasi asussa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *