SYYSKUUN LEMPPAREITA

Still Life


Kuva: Päivi Mäkelä

Nyt kun vetinen ja kylmä lokakuu on iskenyt päälle aivan kunnolla, tuntuu hassulta että aurinkoisesta syyskuusta on vasta niin vähän aikaa. Syyskuu jäi mieleen toisaalta lempeänä kesänjatkeena, mutta toisaalta loppukuu oli melko väsyttävää ja kiireistä aikaa, etten oikeasti kerennyt tehdä yhtään mitään. No mutta kuitenkin, aika koota yhteen muutamia syyskuulta mieleenjääneitä juttuja:

- Syyskuun ensimmäinen päivä matkustin bloggaajaporukan kanssa Viroon tutustumaan Nurme-kosmetiikkabrändin kotipaikkaan ja tehtaalle - niin kiva kokemus ja paljon mukavia uusia tuttavuuksia!

- Syyskuun parhaat ostokset: vaaleanpunainen sadetakki, jättineulepaita kirpparilta ja sinapinkeltainen pipo Bershkasta.

- Paras sarja: Sohvaperunat! Oon niin koukussa Sohviksiin, ja ootan aina innolla perjantai-iltaa jolloin voi itsekin köllähtää makuuasentoon ja hihitellä sohvisten jutuille :D

- Clipperin appelsiini-kookos tee. Mulle iskee joka syksy villitys hamstrata kaapit täyteen erilaisia teepaketteja, ja aika usein suosikkini löytyy juurikin Clipperiltä.

- Asukuvailut kasvitieteellisessä puutarhassa Ouluuksin Päivin kanssa. Tuosta päivästä jäi niin kivat fiilikset ja tietysti kansiollinen Päivin taidokkaasti ottamia asukuvia!

- Spotifyn Jonnet ei muista-soittolista.. :D Soittolista täynnä ysärilasten suosikkeja, ah mitä nostalgiaa!

Syyskuun postauksia:

Nurme - luonnonkosmetiikkabrändin tehdasvierailulla

Sunnuntaiahdistus: omat keinoni sen päihittämiseen

Tyylipohdintaa & asukuvat puutarhassa

7 x kirppislöydöt

Aamiaislemppari: mustikka-banaanituorepuuro

SEURAA:

Instagram  //  Bloglovin  //  Pinterest

 

Kommentit

LED kasvivalaisin (Ei varmistettu) https://www.chilinkasvattajat.com/LED-Kasvivalaisin-300W

Ihana kani <3

Siri H
Still Life

Lilli on :) 

Kommentoi