5 x AAMIAINEN NEW YORKISSA

Sunday Blondie

New Yorkin matkasta on kulunut jo reilut kaksi kuukautta, mutta Ison Omenan aamiaspaikat eivät koskaan haihdu mielestäni. Never.

Kuluneiden kuukausien aikana olen kirjoittanut teille neljästä suosikkiaamiaispaikastani. Niiden pohjalta syntyi tämä postaus – New Yorkin lempiaamiaiset koottuna yhteen. Kirsikkana kakun päällä lisäksi viides aamiaispaikka, josta en ole vielä teille kertonutkaan. Malta siis skrollata postauksen loppuun asti!

Otsikkoja klikkaamalla pääset lukemaan aikaisemmat postaukseni suosikkiaamiaispaikoistani. Let's brunch! ♡

 

THE BUTCHER'S DAUGHTER

New Yorkista on mahdotonta valita ainoastaan yhtä suosikkibrekumestaa, mutta jos minun tulisi nauttia koko loppuelämäni aamiaista samassa kahvilassa, valitsisin Nolitan The Butcher's Daughterin. Kahvilan pirteän keltaiset tuolit, iloiset tarjoilijat ja herkullinen, lähellä tuotettua ruokaa ja luomua pursuava menu tekevät The Butcher's Daughterista täydellisen aamiaispaikan – kuten myös lounas- ja illallispaikan. Kauniit ja värikkäät annokset tarjoavat myös karkkia silmille.

 

TWO HANDS

Two Hands on aina takuuvarma valinta. Tilaa listalta jotakin kahvilan klassikoista – muhkea avokadoleipä, samettisen pehmeä smoothie tai kirpeä acai bowl – etkä tule pettymään. Two Handsissa juomasuosikkini on lempeä matcha latte, jonka baristat valmistavat aina rakkaudella ja tarkalla kädellä. Rakastan kahvilan rentoa tunnelmaa ja boheemia sisustusta, huolettomasti valkoiseksi maalattuja tiiliseiniä ja katosta roikkuvia hehkulamppuja. Tämän newyorkilaisempaa mestaa saa hakea – joskin, hupaisaa kyllä, kahvila on ottanut vaikutteensa Australiasta.

 

EPISTROPHY

Kun haluat panostaa fancympaan aamiaiseen, suosittelen suuntaamaan Nolitassa sijaitsevaan Epistrophyyn. Italialaisten kaverusten perustama rafla tarjoaa yksinkertaisia mutta tyylikkäitä brunssiherkkuja: croissanteja, avokadoleipää, paksua jogurttia tuoreiden marjojen kera ja tietysti mimosaa. Kesäaikaan (siis lähes ympäri vuoden) kahvilan ulkopuolelle on nostettu pöytiä, joissa voit nauttia aamiaisesi auringonpaisteessa.

 

BY CHLOE.

Iskikö nälkä ja tarvitset ruokaa nyt, heti? Suloinen pikaruokaketju by CHLOE. tarjoaa terveellisiä vaihtoehtoja niin aamiaiselle, lounaalle kuin illalliselle. Täältä löydät tajuttoman hyvät smoothiet (ja isot sellaiset!), mehevät bataattiranskalaiset sekä kanelisen kvinoapuuron. Niin, ja löytyy tiskiltä monenlaista muutakin – esimerkiksi jättikeksejä, cupcakeja, kakkupaloja, jäätelöannoksia...

 

+ RUBY'S

Toisinaan överit ovat paremmat kuin vajarit. Niin kävi, kun brunsseilimme ystäväni Jennan kanssa eräänä sateisena sunnuntaina Murray Hillissä sijaitsevassa Ruby's -raflassa. Minä tilasin tuorepuuron, joka osoittautui mielettömäksi (ja jenkkiläiseen tapaan valtavaksi), Jenna päätyi perinteikkääseen avokadoleipään (kookas sekin). Tämän lisäksi tilasimme molemmille vihersmoothiet ja banana breadit – ajattelimme selvästikin vatsallamme tilausta tehdessämme. Pienen ravintolan loistevalaistus sopi täydellisesti tunnelmalliseen sadepäivään, joskaan ei kovin hyvin valokuvaamiseen. Siksi toteankin, että tässä tapauksessa kuva kertoo vain puolet totuudesta – mene itse paikan päälle ja testaa Ruby'sin breku. ♡

 

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Kommentit

Heidi / Auringon alla (Ei varmistettu) http://www.auringonalla.com

Oi oi, New Yorkin aamupalat (tähän sata sydäntä)! Muutama tuttu paikka, ja pari hyvää vinkkiä, jotka pitää testata seuraavalla kerralla. Kiitos koosteesta :)

Hanna K
Sunday Blondie

♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥♡♥

Kaipaan juuri aamiaisia New Yorkista kaupungista poissa ollessani! Toki myös muitakin asioita: Sohon ja West Villagen kaduilla kävelemistä, Brooklyn Heightsia, Central Parkin suurta järveä...

Kiva kuulla, että listalta löytyi pari uuttakin vinkkiä! ♡

 

Kommentoi