PUUTERIA

sundayblondie_3.JPG

Mitä pimeämmiksi ja viileämmiksi päivät käyvät, sitä enemmän kaipaan pehmeyttä vaatekaappiini.

Syysmallistot ovat monesti tummanpuhuvia. Väriskaala vaihtelee mustan, harmaan, tumman luumun ja metsänvihreän välillä. Eikä siinä ole sinänsä mitään vikaa – kauniita värejä kaikki.

Tänä syksynä mallistoissa on kuitenkin näkynyt myös vaaleampien värien pilkahduksia. Pehmeät puuterin ja roosan sävyt tuovat keveyttä niin kodin sisustukseen kuin vaatekaappiin.

Olen haalinut tänä vuonna huomaamattani vaaleanpunaista vaatekaappiini. Helmikuussa löysin vaaleanpunaisen Herschelin minirepun New Yorkista, kesäkuussa puuterisen Acnen neuleen Tukholmasta ja heinäkuussa pinkin, metallin hohtoisen farkkuhameen Nizzasta. Syksyä varten ostin Helsingistä R/H:n vaaleanpunaisella ja harmaalla leikittelevän Magic-collegen.

sundayblondie_1.JPG

sundayblondie_4.JPG

sundayblondie.jpg

sundayblondie_2.JPG

sundayblondie_5.JPG

neule Acne // housut Zara // tennarit Nike // korvakorut R/H

Voisi ajatella, että tein hankinnat hetken mielijohteesta – tämän hetken trendien siivittämänä. Tajusin kuitenkin jonkin aikaa sitten, että olen kaivannut jo pitkään värejä kaappiini. Koen, että jokainen hankinnoistani on ollut laadukas, ja toivon, että ne osoittautuvat myös käytössä pitkäikäisiksi.

Vaikka ostan mieluusti kotimaisten merkkien vaatteita, en pidä ketjuliikkeiden vaatteita pannassa. Kun ostaa ajatuksella, kiinnittää huomiota materiaaleihin eikä haksahda halvimpiin, heikosti kyhättyihin ja pari pesua kestäviin vaatekappaleisiin, voi ketjuliikkeenkin luomuksesta tulla yksi rakkaimmista turvavaatteista. Kuten esimerkiksi näistä Zaran klassisista, liehuvalahkeisista housuista, jotka saavat joka kerta kehuja, kun puen ne päälleni.

 

Kuvat: Saranda Dedolli

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Kommentit (2)
  1. Ihana asu ja hyvin sopii sulle tuo puuterinen sävy 🙂

    1. Voi kiitos ihana! ♡ Musta tuntuu, että tämä on sellainen sävy, joka sopii tosi monelle! :–)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *