TERVETULOA HÄIHIMME! HÄÄKUTSUJEN ESITTELY

Kaupallinen yhteistyö: Calligraphen

 

Maaliskuussa hääsuunnitelmamme loikkasivat ison askeleen eteenpäin, kun koitti tärkeän tehtävän aika: hääkutsujen kirjoittaminen ja niiden lähettäminen vieraillemme!

Kun lähdimme suunnittelemaan häitämme, olimme pitkälti samoilla linjoilla siitä, minkälaiset juhlat haluaisimme. Pidämme klassisesta tyylistä, joka tulee myös näkymään häissämme: juhlatilamme on vanha, vaalea puurakennus jonka ikkunat antavat merelle, pukuni on eleettömän klassinen, kukissa pääosan saavat valkoinen ja vihreä. Siksi halusimme, että myös hääkutsumme istuisivat tähän samaan linjaan.

Kun syksyllä aloin googlata netistä kutsukorttifirmoja, törmäsin heti ensimmäisenä Calligrapheniin – ja ihastuin päätä pahkaa heidän painotuotteisiinsa. Olin pyöritellyt mielessäni myös ajatusta kutsukorttien tekemisestä itse, mutta kun näin Calligraphenin upeat, viimeistellyt kortit, tiesin, että haluan kortit juuri heiltä. (Sanotaanko myös näin, että meikäläinen ei ole mikään askartelijaihminen. Kokeilin feikkikalligrafiaa häälehden ohjeilla, mutta puolen tunnin nyhvertämisen ja harakanvarpaiden jälkeen totesin, että tämä ei ole minun juttuni.)

Calligraphen.fi -sivustolta löytyy kaikki mahdollinen, mitä onnistuneiden juhlien järjestämiseen tarvita saattaa: kutsukortit, kirjekuoret, vieraskirjat ja juhlakoristeet. Tyylejä on monenlaisia aina boheemista merihenkiseen, joten valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle mieluinen kokonaisuus. Mikä parasta, on useimpia korttipohjia mahdollista muokata omannäköiseksi esimerkiksi fontin väriä vaihtamalla tai folioinnilla. Calligraphenin asiakaspalvelusta vastattiin aina todella nopeasti ja asiantuntevasti – heillä on vuosien kokemus kutsukorttien painattamisesta, joten kannattaa aina rohkeasti kysyä apua ja neuvoa, jos jokin mietityttää.

 

 

Ihastelin upeita kukkasarjoja kuten Blooming Pink Roses ja Happy Flowers, mutta lopulta näin hempeän romanttiset kortit eivät tuntuneet oikein omalta. Lopulta pallottelin kahden vaihtoehdon, Branche d’eucalyptus ja Heart of Gold -sarjojen, välillä.

Päädyimme kuitenkin Heart of Gold -sarjaan, sillä ne tuntui eniten meiltä. Korttisarja on klassinen, tyylikäs ja kultainen foliointi tuo painotuotteisiin juhlavuutta. Korteissa yhdistyvät kauniisti minimalistinen, pääteviivaton fontti ja lennokkaampi kaunokirjoitus. Myös infokortit painatettiin samoilla fonteilla, mutta ilman foliointia.

Korttien kaveriksi valitsimme vihreällä vuorauksella varustetut Couronne Aquarelle -kirjekuoret, joissa on ihanan keväinen tunnelma. Vuoraus tulee erillisenä, mutta se on helppoa sujauttaa kirjekuoren sisälle ja liimata kevyesti kirjekuoreen. Viimeisen silauksen kokonaisuuteen tuovat Heart of Gold -sarjan tarraetiketit, joihin on painettu nimikirjaimemme sekä hääpäivämme. Mikä ihaninta, Postistakin löytyivät vielä kimaltavat postimerkit, joissa on kaksi sormusta. Aivan täydellistä!

Suureksi hämmästyksekseni tilauksemme saapui meille kahdessa päivässä tilauksen tekemisestä. Mielettömän nopeaa toimintaa! Odotin, kunnes mieheni tuli kotiin, ja avasimme yhdessä paketin. Hihkuin ilosta, kun sain kutsukortin ensimmäistä kertaa käsiini. Kortti oli luonnossa vielä upeampi ja kultainen foliointi juuri sellainen, kuin toivoinkin <3 Kaikki tuotteet ovat olivat todella laadukkaan tuntuisia ja näköisiä.

 

 

Nyt olemme saaneet kutsukortit matkaan ja moni niistä onkin jo päätynyt perille, joten nyt vain odottelemme vastauksia juhlavierailtamme! Ihanaa, että kaikki alkaa nyt konkretisoitua. Tähän asti kaikki on ollut olemassa vain päässäni ja sähköpostien varausviesteissä, joten oli hauskaa päästä sujauttamaan kutsuja kirjekuoriin ja kirjoittamaan ystäviemme osoitteita. Siinä kirjekuoria kirjoittaessani tajusin myös, että häihimme on kuusi kuukautta!!! Siis enää puoli vuotta, voi hurja.

Mietimme kutsukortteja erityisen tarkkaan myös siksi, että sama sarja tulee näkymään juhlissamme pöytien koristeissa. En malta odottaa, että näen juhlapöytämme! Näistäkin siis luvassa postausta myöhemmin, joten kannattaa pysyä kuulolla <3

*Hääkutsuista ja tarroista on poistettu hääpäivämme yksityisyyden vuoksi.

 

lue myös:

10 vinkkiä häiden järjestämiseen

häät mielessä

näin poikaystäväni kosi

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Kommentit (2)
  1. Nää oli niin uskomattoman kauniita. <3 Ja tuo kustomoitu tarra oli niin kaunis yksityiskohta! Ihan teidän näköiset kutsut eli lämpimät mutta tyylikkäät ja raikkaat. 🙂

    1. Oon niin samaa mieltä, hih <3 Tarra oli tosiaan hauska yksityiskohta – ennen Calligraphenin valikoiman selaamista en olisi tällaistakaan osannut ottaa huomioon! Ihana kuulla, että nämä olivat myös vastaanottajan mielestä meidän näköiset <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *