VUODEN 2017 LUETUIMMAT POSTAUKSET

sundayblondie-vuoden-luetuimmat-postaukset-2017-uusivuosi-2018.jpg

Kiitos vuosi 2017, että olit hyvä minulle.

Vuosi 2017 oli matkailun vuosi. Nuo matkat veivät minut Tallinnaan, New Yorkiin, Tokioon, Venetsiaan, Tukholmaan, Nizzaan (Monacoon, Cannesiin, Saint Tropeziin, Hyeresiin, Antibesiin) ja vielä uudelleen Tallinnaan. Suurimman osan matkoista tein ystävieni kanssa, ja matkoista jokainen oli täynnä ikimuistoisia hetkiä, pitkiä aamiaisia, kellumista turkoosinsinisessä meressä, naurua, viinilasillisia pimenevissä illoissa, kiitollisuutta ja rakkautta elämään.

Aloitin alkuvuodesta uudessa työssä pr- ja viestintävastaavana enkä voisi olla onnellisempi siitä, että otin askeleen kohti uutta. Kuluneen vuoden aikana olen huomannut, että vaikka pidinkin toimittajan töistä, ovat työt pr:n ja sosiaalisen median parissa vielä enemmän minun juttuni. Nykyisessä työssäni pääsen tuottamaan sisältöjä monipuolisemmin kuin koskaan ennen – videoidenkin tekeminen on käynyt vähitellen tutuksi.

Takana on myös jälleen yksi vuosi bloggaamista. Oman blogin kirjoittaminen tuntuu muuttuvan koko ajan hauskemmaksi: ideoita kirjoitusaiheista olisi riittämiin, mutta en halua ottaa bloggaamisesta stressiä. Blogi on paikka, jossa pääsen jakamaan ajatuksiani, asioita, jotka inspiroivat juuri nyt. Toivon, että ilo kirjoittamiseen on välittynyt myös sinne ruudun toiselle puolelle, ja olet saanut teksteistäni iloa ja inspiraatiota.

Keräsin yhteen kuluneen vuoden luetuimmat postaukset, joista Helsinki-vinkit olivat selkeästi haetuimpia – siinäpä hyvä muistutus itselleni keskittyä ensi vuonna enemmän Helsinkiin. Kenties löydät alla olevalta listalta vielä postauksen, jota et ole lukenut!

Ilolla ja innolla otan vastaan uuden vuoden, joka tuo mukanaan uusia projekteja, matkoja ja seikkailuja. Inspiroivaa ja lempeää vuotta 2018, just sulle ♡

Halauksin,
Hanna

sundayblondie-vuoden-luetuimmat-postaukset-2017-uusivuosi-2018-2.jpg

TOP 10 VUODEN 2017 LUETUIMMAT POSTAUKSET

42 x HELSINGIN PARHAIMMAT KAHVILAT

10 HYVÄN OLON LAHJAVINKKIÄ

27 x HELSINGIN KIVOIMMAT PUTIIKIT

ASUNTOMESSUJEN SUOSIKIT

SIMPLE YET PRETTY OVERNIGHT OATS

10 ASIAA JOTKA OLEN OPPINUT 26 VUODESSA

VAATE, JOKA ON PÄÄLLÄNI AAMUSTA ILTAAN – SILKKITAKKIMEKKO

FLOAT KALLIO

TYYNY JOKA MUUTTI ELÄMÄNI – MEET JAMES, MY NEW BOYFRIEND

10 x NIZZAN PARHAAT PALAT

FOLLOW ME ON FACEBOOK / INSTAGRAM / PINTEREST

Kommentit (2)
  1. Muistan JOKAISEN postauksen niin elävästi! T. FanGirl93

    Ihana nähdä huomenna. <3 Mean while rentouttavaa vuoden ensimmäistä päivää! 🙂

    1. Ahaha, rakas! Love you, FanGirl93  Sun kaltaiset supertyypit tekee bloggaamisesta niin hauskaa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *