And to make an end is to make a beginning

suvisurlevif.jpg

suvisurlevif1.jpg

 

Punajuurikakku oli ensimmäinen postaukseni täällä Lilyssä, tarkalleen 18 päivä lokakuuta, vuonna 2012. Tällä viikolla, eli 1. tammikuuta 2016 blogini muuttaa kotoisaksi ja turvalliseksi kasvaneesta kotopesästään pois ja siirryn bloggaamaan ihan omalle alustalleni. Vähän siis niin kuin vuonna 2012, ennen yhteisöön hyppäystäni. Laitan vielä linkkiä, kun olen uusilla linjoilla.

Olen huomannut jo tämän vuoden alussa sinnitteleväni juuri ja juuri postausmäärien kiinni pitämisessä, sekä kiinnostavien aiheiden keksimisessä. Olen myös saanut tehdä hurjasti mielenkiintoisia ja ihania töitä vuoden aikana, mutta huomaan sen haukkaavan aina palan innostani blogata ja kuvata vapaa-ajalla. Eli blogin ajalla. Myös remontoiminen ja keskeneräisen keskellä elo verottaa. Olen joutunut myöntämään itselleni, että en ole kiinnostunut tekemään ennen/jälkeen postauksia, tai kertomaan tarkasti esimerkiksi sisustusratkaisuista. Minulle itselleni on tärkeämpää visuaalisuus, kuin faktaperäinen kerronta ja esim. raksablogin pitäminen.

Nyt omassa kodissa asuessa kaikki sisustukselliset asiat tuntuvat yllättäen paljon henkilökohtaisemmilta asioilta, kuin entisessä vuokrakodissa. Olen huomannut melkeinpä pimittäväni aiheita ja kuvausjuttuja kodista, koska ne tuntuvat intiimeiltä. Kukkia ja ruokaa on helppo jakaa, mutta omia nurkkia ei.

Blogini ei siis lopu (en tiedä voisinko ikinä lopettaa), mutta hidastan tahtia ja mietin suuntaa. Ennen Lilyä blogini oli päiväkirjamainen, täällä se muovautui enemmän ruokaan ja voi olla, että jatkan vahvasti ruokapainotteisena. Tai sitten visuaalisena päiväkirjana. Voi näitä mahdollisuuksia! 

Toivottavasti seuraatte touhujani jatkossakin, vaikka osoite muuttuukin ja blogi kehittyy, hakien suuntaansa. Jään luonnollisesti kaipaamaan blogikotoani (meillä oli monta ihanaa vuotta yhdessä!) ja lukemaan Lilyä ja sen monia blogeja, erityisesti Hennan, Saaran, Helmin, Lauran ja Hannan edesottamuksia.

*

When 2016 begins, my blog moves to it’s very own platform. I’ll link to my new blog it later this week.

I am sure going to miss Lily: all the blogs here and it’s sense of community, but it’s also nice to have a place all by myself, and get creative with it. 

 

 

suhteet oma-elama mieli
Kommentit (7)
  1. Onnea uusiin tuuliin! ja mukana seurataan 🙂

    Iloista Uutta Vuotta!

  2. Pidän juuri blogisi hitaudesta ja pakottomuudesta, syvällä tavalla kauniiden valokuvien, lempeän asenteesi ja inspiroivan estetiikantajusi lisäksi. Täällä piipahtaminen tuo itselleni aina palasen rauhaa ja kauneutta, kiitos kaikista niistä hetkistä. Aion piipahtaa myös jatkossa!

    Rauhaa, kauneutta ja iloa sinun vuodellesi 2016!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *