vihreä asu koulutuspäivältä

Niin. Siis kotiäitinä olon lisäksi suoritan alallani erikoistumisopintoja. Jossa ei ole mitään järkeä, kun en haluaisi palata alallani enää ollenkaan ja opintojen suorittaminen kuluttaa sen ylimääräisen energian, jonka tarvitsisin uravaihtoehtojen pohtimiseen. Blogi ja instagramin tili tuskin tulevat minua ja perhettäni elättämään 😀

Asu on siis koulutuspäivän asu. Käytännöllistä ja lämmintä, koska yliopistoilla on aina kylmä. Neule on marraskuun lopulta, samoin housut ja takki. Muut ovat vanhoja. Neule on päällä kuudetta kertaa ja käyttökerran kustannus on 19 euroa. Neule on ollut osa asuja vihreiden farkkujen, vihreäruutuisten housujenminihameen, vaaleiden farkkujen ja harmaiden villakangashousujen kanssa.Housut ovat käytössä 10. kertaa ja käyttökerran kustannus on 8,20 euroa. Housut ovat olleet asuissa aikaisemmin tummansinisen neuletakin kanssa ja sitä ennen olen yhdistänyt sen sinisen neuleen, vaalean neuleenruskean neuleen, värikkään puseron ja sitä ennen punaisen, mustan, sinisen ja beigen yläosan kanssa. Huivi on Guccin, ostin sen toukokuussa 2019 käydessämme Pariisissa. Olen käyttänyt sitä oikeasti todella paljon, mutta kuviin en ole sitä aikaisemmin ottanut juuri sen aiheuttaman tukkoisen fiiliksen takia. Siis että kuvissa huivi tuntui aikaisemmin olevan liikaa, nyt se taas tuntuu vain viimeistelevän asun.

Mitä pidätte asusta ja kokonaisuudesta, jossa on minulle aika epätyypillisesti enemmänkin asusteita, kun vain korut ja laukku.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *