tumma kokonaisuus

Tänään laitoin lähes tummimman kokonaisuuden, mitä kaapistani on löydettävissä päälle. Kokomusta ei ole minun juttu, vaikka olen sitä blogiin kokeillut, mutta tummansinisen ja mustan yhdistäminen toimii. Tummansininen sopii paremmin ihoni sävyyn mattamustaan verraten. Heitin sitten vihreän/harmaan/vihreänharmaan kelsiturkkini kokonaisuutta lämmittämään.

Asu on taas aika helppo. Olen aika minimalistisen ja arkisen pukeutumisen ystävä selvästi myös. Sen seitkytluvun tyylin lisäksi siis. Neuletakki on päässyt osaksi asuja aika usein, viimeksi harmaiden housujeni kanssa ja sitä ennen  kamelinväristen sekä vihreäruutuisien housujen ja  sinisien farkkujen kanssa. Käyttökerta neuleelle on nyt 14. ja käyttökerran kulu on 5,65 euroa. Housut ovat käytössä yhdeksättä kertaa (9,10 euroa) ja aiemmin ne olen yhdistänyt siniseen neuleeseen, ja sitä ennen vaalean neuleenruskean neuleen, värikkään puseron ja sitä ennen punaisen, mustan, sinisen ja beigen yläosan kanssa.

Mitä pidätte tästä yhdistelyversiosta? Vitsit noi minun ilmeet on kyllä. Ärsyttää ilmeisen kovaa vaikka koetan sitä peitellä. 😀 Aina hieno nähdä kuvista, kuinka helppo läheisten on ilmeitäni varmasti tulkita. Ärsytyksen aihe oli niinkin merkittävä, kun puolison häirintä kesken kuvan oton.

Kommentit (2)
  1. Moikka 🙂 sä osaat hyvin yhdistellä vaatteita. Mäkin rakastan yhdistellä uskaliaasti eri vaatteita keskenään esim. nahkatakkia hempeän hameen kanssa. Ja siis joo toi puoliso joka häiriköi kun koitat ottaa kuvaa … täällä sama meininki aaaargh! 😛 😀 sit sen jälkeen koitat olla normaali kameran eessä jep jep..tai jos puolisos ottaa susta kuvaa ja näät , että sitä alkaa ahdistaa ku joka puolelt pitää ottaa kuvaa ni menee siinäki vähä fiilikset ku kattelee sen hapanta naamaa .. ugh

    1. Haha niinpä! Ihan kaameaa 😂 ja kiitos tosi paljon!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *