lisää sukkahousut

Minulla on paljon farkkupaitoja. Tässä viime kesäinen farkkupaita/takki. En ole sitoutunut nyt ollenkaan talvikapseliin enää. Joudun luovuttamaan ja toteamaan, että tiukka kapselin noudattaminen on minulle aivan liian haastavaa tässä vaiheessa. Aion edelleen kapselin rakentaa ja pääasiallisesti siinä pysytellä, mutta mikäli siltä tuntuu, karkaan kapselin ulkopuolelle.

Tähän asuun oli pakko lisätä sukkahousut kodin ulkopuolelle. Ensinnäkin hame on aivan liian lyhyt ja toisekseen, meillä on kylmää! Rakastan muuten ylisuuria paitoja, huomaako sen? Asusta paita taitaa olla kolmatta kertaa päällä, 10 euroa kustannus. Hame on päällä 7. kertaa, ja sen käyttökulu on 8,40 euroa. Hame aikaisemmin: sinisen sllkkipaidansinisen neuleen, vaalean neuleenruskean neuleen, värikkään puseron ja sitä ennen punaisen, mustan, sinisen ja beigen yläosan kanssa.

Miltä asu vaikuttaa?

Kommentit (1)
  1. vaaleanpunaisia ja neutraaleja asuja – Vaatekaapilla | Lily
    2.5.2020, 13:04

    […] En varmasti tätä asua pukisi päälleni ilman tätä aikaa. Kuitenkin se on mielestäni aika siisti. Yhdistin saamani tummanvihreän vintagejakun pinkkiin alaosaan ja roosaan farkkupaitaan. Housut aikaisemmin vaaleanpunaisen poolokauluspaidan,  nuden villaneuleen ja kukkapaidan kanssa. Housuja olen käyttänyt vasta seitsemän kertaa, 13,60 euroa. Vintagebleiseriä olen pitänyt urakalla viime viikkoina, käyttökerta on neljäs. Viimeksi yhdistin jakun beigen väristen housujen kanssa, sitä ennen mustiin farkkuihin ja vihreisiin farkkuihin. Farkkupaidan käyttökerta on seitsemäs. Olen käyttänyt sitä tummansinisten culottesien, beigen väristen pellavahousujen, mustien farkkujen sekä  hameen kanssa. […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *