helmikuu takana vaatehaastetta

Olen tänä vuonna sitoutunut siihen, että ostaisin ainoastaan 20 vaatetta koko vuoden aikana. Lukuun en laske korvaavia tuotteita, tai urheilu-, alus- tai muita vastaavia tylsiä vaatteita. Korvaavat tuotteet ovat ostoksia, joilla paikkaan pieneksi/suureksi jäänyttä tai rikki mennyttä vaatetta, jota ei ole mahdollista korjata tai pienentää/suurentaa. Viime kuussa tein ostoksia  kolme kappaletta.

Helmikuu on ollut haastava. Ostin liikaa kuukauteen nähden vaatteita ja loppuvuosi alkaa ostojen osalta vaikuttamaan ankealta. Ostin kengät, takin, puseron, housupuvun ja kaksi collegepaitaa. Ainoastaan pusero ja collegepaidat ovat korvaavia ostoja. Lukuni on siis tältä kuulta 3 uutta ostoa. Viime kuussa ostoja tuli 2, eli 5/20 ostosta on jo suoritettu.

Viime kuussa kerroin, kuinka paljon tilailin tuotteita ja palauttelin niitä ostokrapuloissani. Tämän kuun aikana tein suurimman osan ostoista konkreettisesti kirpputorilla. Löysin käytettynä cowboy bootsit ja housupuvun sekä takin. Collegepaidoista toinen on käytettynä saatu ja toinen tilattu Monkista, josta myös kuukauden pusero-ostos on. Tein Monkin tilauksen lisäksi tilauksen Arketille (vaatteita lapselle) ja Jotexille (pussilakanat). Ei pahasti korvaavia ostoja, mutta toki ostin runsaasti itselleni tuotteita. Sézanen tilauksia tein kaksi ja kahdesti onnistuin olemaan tilaamatta himoitsemiani tuotteita. Tilauksista palautin kaikki tuotteet. Kosmetiikkaa en ostanut ollenkaan.

Ehkä maaliskuu voisi olla täyttä ostolakkoa, jotta pääsisin takaisin kuukauden ostotasoille. Kuvissa kirpparilöytäni, salvian vihreä housupuku perjantain parilla käynniltä. Käyttökerta 1/30. Paita alla on Sézanen musta silkkipaita, jota olen käyttänyt 11 kertaa. Käyttökulu on 8,65 euroa. Paita on yhdistetty harmaaseen bleiseriin eilisessä postauksessa, kermanvärisiin farkkuihin, sitä enne vihreiden farkkujeni ja vihreiden vakosamettijoggersien ja harmaiden villahousujen  kanssa.

Kommentit (1)
  1. vihreää asuissa – Vaatekaapilla | Lily
    3.5.2020, 12:30

    […] ennen roosan villapoolon ja farkkupaidan kanssa ja ensimmäisellä kerralla taas asuun kuuluvan bleiserin kanssa. Pusero on kolmatta kertaa käytössä. Sen olen pukenut leveiden farkkujen ja mustin […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *