Floristille töitä

image_26.jpeg

 

Olen viime aikoina pohtinut paljon hääkukkia. Erityisesti hääkimppua ja miesten vieheitä. Tarkoitus olisi kukittaa morsiusparin lisäksi tavalla tai toisella myös omat lapset sekä kaasot ja bestmanit. 

 

image_27.jpeg

 

Morsiuskimppuni haluan jatkavan asuni rentoa linjaa. Haaveilen pienestä, väljästi sidotusta kimpusta, jossa valkoisten kukkien kanssa olisi myös hopeaan vivahtavia vihreitä, kuten eukalyptusta. Haluaisin kimppuuni myös mustavalkoisia anemoneja sekä ihanasti tuoksuvaa freesiaa ja herkkää jaloleinikkiä. Toisaalta myös tulppaani houkuttelee. Ihastuin kovasti myös nauhoihin morsiuskimpun koristeena.

 

image_28.jpeg

 

Sulhasen vieheessä saisi toistua morsiuskimpun tyyli ja kukat. Poikien ja bestmanien vieheet voisi koostua sitten ensisijaisesti vihreistäoksista ja mahdollisesti myös pienemmistä kukista. Kaasoille emme varmastikaan hanki kimppuja, mutta pienet kukat, voisi heille laittaa hiuksiin.

 

image_29.jpeg

 

 

 

Kuvakollaasien kuvat on koottu Pinterestistä.

Kommentit (2)
  1. Kuulostaa hyvältä! En ole seurannut blogiasi tämän enempää, mutta fiilistelysi kukista ovat kivaa luettavaa. Noiden ajatusten ja näiden blogipostausten pohjalta on helppo sopia aika jutustelulle floristin  kanssa!

    1. Kiitos ihanasta kommentista. Itse en ole kukkien asiantuntija, mutta rakastan niiden kauneutta ja tuoksuja <3

      Seuraavaksi lähdemme etsimään sopivaa floristia 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *