Mitä päälle maistraattiin?

Enää 7 viikkoa häihin!

Hääjuhlaamme sisältyy seremoniallinen vihkiminen, mutta käymme hoitamassa virallisen puolen jo ennen häitä Helsingin maistraatissa. Päätimme kutsua maistraattiin vain vanhempamme. Haluamme pitää maistraattivihkimisen pienimuotoisena ja intiiminä, mutta kuitenkin juhlallisena. Iltapäivällä astelemme maistraattiin ja sen jälkeen jatkamme yhdessä vanhempiemme kanssa ravintolaan päivälliselle.

image_1.jpeg

Päätimme, että säästämme juhlavaatteemme lauantain hääjuhlaan ja laitamme maistraattiin jotain muuta. Ehkä jotain hieman hääpukujamme rennompaa, mutta kuitenkin juhlavaa. Olen melko varma, että mieheni pukeutuu kauluspaitaan ja siisteihin housuihin – sellaiseen asuun, jossa hän muutenkin lähtisi kohtalaisen rentoihin juhliin. Minun rento, mutta juhlava luottoasuni on viime vuosina ollut pikkumusta tai mustat pillihousut. En kuitenkaan halua mennä naimisiin mustissa vaatteissa!

image_2.jpeg

Selailin inspiraatioksi taas Pinterestiä ja uskon saavuttaneeni ajatuksen siitä millaiseen asuun haluan pukeutua. Oletettavasti puen päälleni valkoisen neulepaidan, jonka ostin alkusyksyllä. Paita oli kuitenkin niin ihanan pehmoinen, että olen sen tietoisesti jättänyt käyttämättä siltä varalta jos haluan pukea sen häissä lämmikkeeksi. Paidan kanssa olen päätynyt pukemaan polvipituisen hameen: Vaihtoehtoina joko satiininen kellohelma tai tyllihame. Väri saisi olla roosa tai ehkä helmenharmaa tai utuinen sininen.

Jotta suunnittelemani asukokonaisuus onnistuisi, tulisi minun vielä löytää itselleni se oikea hame. Hyvin suurella todennäköisyydellä päädyn kulkemaan tässä kangaskaupan kautta ja ompelen hameeni itse. Tässä vaiheessa voisi kysyä, että: ”Millä ajalla?” mutta olen melkoisen varma siitä, että aikaa löytyy, kun sitä järjestää!

image_3.jpeg

 

 

Kollaasien kuvat on napsittu Pinterest taulustani täältä.

Kommentit (5)
  1. Olen itse vihkinyt maistraatissa pareja ja suurin osa on tullut paikalle perjantaina ennen töihin menoa tai lounaalla työvaatteissa. Nämä toki ovat usein salaa vihille karkaavia 🙂 Sitten tietysti on erikseen ne parit, jotka haluavat juhlia kunnolla 🙂 Onnea teille!

    1. Kiitos vinkistä 🙂 Nyt ei ainakaan ole enää paineita siitä, että pitäisi pukeutua jollakin tietyllä tavalla! Haluamme kuitenkin juhlistaa tilannetta hieman omalla pukeutumisellamme, vaikka varsinaiset juhlat pidetäänkin vasta lauantaina.

  2. Kuulostaa tosi kauniilta tuommoinen pienimuotoinen, intiimi vihkiminen. 🙂 Tuli mieleen, että ainakin zalandolta löytyy valikoimista tosi kauniita tyllihameita, samantyylisiä kuin kuvissa. Tosin itsetehty vihkihamekin kuulostaa tosi ihanalta idealta! 

    1. En olekaan tajunnut tarkistaa vielä zalandon valikoimaa. Vielä mietin tyllin ja satiinin välillä, mutta tuo valmisvaatevalikoimakin täytyy tarkistaa vielä ennen päätöksen tekemistä 🙂 Kiitos vinkistä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *