Syntinen nainen

image.jpeg

Kolmistaan-blogin Karoliina julkaisi omat 10 syntiään. Tämä oli mielestäni niin hauskaa, etten voinut olla osallistumatta. Tässä tulee:

 1. Jätän hiuspinnejä kaikkialle missä kuljen. Niitä löytyy pianon päältä, vessasta, sohvapöydältä, ruokapöydältä, kirjahyllystä, eteisestä, kirjoituslipastosta…. Kaikkialta.
 2.  Valitan muiden sotkuista, vaikka syyllistyisin samoihin sotkuihin itsekin.
 3. Täytän pesukoneen pyykeillä ja unohdan laittaa sen päälle. Näin käy monta kertaa viikossa ja jäämme ilman niitä vaatteita, joiden kuvittelimme jo olevan puhtaita.
 4. Vihaan roskien viemistä ja välttelen sitä niin pitkälle kuin pystyn. Esimerkiksi esikoisen ensimmäinen ”oikea” kotityö oli roskien vieminen.
 5. Olen oikukas ruokailija. Kun sanon, että mikä tahansa käy tarkoitan, että mikä tahansa sellainen, joka vastaa ruokavaliotani ja sen hetkistä mielialaani, jota en ehkä itsekään ole vielä tavoittanut, käy.
 6. Kuvittelen sanoneeni ääneen sellaisia asioita, joista olen ajatellut, että pitäisi sanoa. Tästä syntyy joskus riitoja kotona, kun aloitan valmiiksi harmistuneena sättimisen siitä miksei mies tai lapset ole vieläkään tehneet sitä mitä pyysin, tai siis sitä mitä unohdin pyytää.
 7. Jätän vuoteen useimmiten petaamatta, sen sijaan myllään peiton ja jätän noustessani vuoteen mahdollisimman levälleen. Minua ällöttää ajatus siitä, että kehon lämpö jää hautumaan lakanoihin päiväpeitteen alle. Kun vuode on tuulettunut, olen jo itsekin unohtanut koko petaamisen.
 8. En osaa olla normaalisti kameran edessä, minkä vuoksi minusta tuskin koskaan tullaan näkemään järkeviä kuvia missään. Yleensä näytän aivottomalta bimbolta tai irvistävältä klöntiltä. (Tuossa yllä on todistus. Bimbo vai klöntti, sen voi päättä kukin oman makunsa mukaan…)
 9. En koskaan syö omenoita sellaisenaan. Haluan omenani aina paloiteltuna, ja mieluiten kevyellä kanelihunnulla cashew-tahnan ja mulperimarjojen kera. Kokonainen omena ei houkuttele minua pätkääkään.
 10. Ympyröin kuvastoista kivoja vaatteita ja tavaroita, joita en koskaan kuitenkaan osta. Tämä on jäänne lapsuudesta, jolloin sisarteni kanssa leikimme ”minkä ottaisin tältä sivulta” -leikkiä, lisäsääntöinä ei saa ottaa samaa ja jotain on pakko ottaa. Tosi kivaa tää oli lelukuvastojen kanssa, Anttilakuvastoissa oli kauhea tappio joutua ottamaan, jotkut miesten pitkät kalsarit!

 

Millaisia syntejä sinulla on?

Kommentit (1)
 1. Teen ihan samaan kuin kohdissa 7 ja 10 😀

  Sänky täytyy ehdottomasti jättää aina ”tuulettumaan” mahdollisimman aukinaisena ja kuvastoista valitsin lapsena juuri noilla samoilla säännöillä juttuja.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *