Varpain jaloin lomailee

maldives-ile-beach-sun-37921.jpeg

Tavarat on nyt muutettu Turusta vanhempieni autotalliin. Muutto näin vailla tietoa siitä kuinka monta kuukautta omaisuutemme lopulta onkaan varastossa, vaati hurjan paljon valmistelua ja työtä. Ja rehellisesti sanottuna en selvinnyt muutosta ihan ilman stressiä, vaikka kaikki sujuikin mainiosti. Huolelliset valmistelut kannattivat ja omaisuutemme on nyt järjestyksessä laatikoissa. Sain myös ilmoitettua esikoisen kouluun juuri ennen kuin koulusihteeri ja rehtori jäivät lomilleen. Ja ehdin tässä kaiken keskellä myös ilmoittaa kuopuksen ensi syksyksi tanssitunnille. Muuton ja kaiken järjestelyn jäljiltä olen ihan loppu, myös liian lyhyiksi jääneillä yöunilla on tässä varmasti oma osansa. Nyt ensimmäinen toiveeni ja tarpeeni on vain levätä ja ladata akkujani ilman aikatauluja tai tehtävälistoja.

Olen heinäkuun aikana paljon tien päällä ja onnellisesti lomalla kolmen muskettisoturini kera. Pian lähdemme miehen kanssa kahdestaan Parisiin ja sieltä palattuamme suuntaamme lasten kanssa mökkeilemään ja tapaamaan Oopperajuhlilla vierailevaa ranskalaista ystävääni. Matkalla ja mökkeillessä nettiyhteydet on mitä on ja huomiostani kilpailevat lapset, mies, Pariisi, aurinko ja Suomen suloinen suvi. Toivon myös, että nämä lomapäiväni täyttyvät kaikesta muusta kuin tietokoneen näppäilemisestä. Siksi päätin pitää pienen loman myös täältä blogista heinäkuun aikana.

Aivan täysin Varpain jaloin ei kuitenkaan hiljene, sillä olen ajastanut heinäkuulle keskiviikkoisin julkaisemani Viikon ajatukset. Palaan ruudun ääreen taas elokuussa, kun palaamme kaupunkiin. Vaikka varmasti käynkin välillä lukemassa muiden postauksia 🙂 Loman aikana ajattelin puuhastella mm. DIY-kosmetiikan parissa ja käydä lankojen kimppuun parin pienen käsityöprojektin tiimoilta yms. leppoisaa ajanvietettä.

Ihanaa kesää teille kaikille, jotka blogiani käytte lukemassa! Tuntuu hurjan hyvältä joka kerta, kun näen että juttujani on luettu. Tässä vaiheessa on myös loistava tilaisuus toivoa aiheita, joista haluaisitte minun syksyllä kirjoittavan. Mitä haluaisit lukea?

Tavataan taas elokuussa 🙂

 

<3 Iidis

 

 

Kuva: Pexels.

Kommentit (4)
  1. Oikein ihanaa ja varsinkin oikein rentouttavaa lomaa! <3

  2. Ihanaa heinäkuuta ja lomailua! <3 Kaikki sun ekojutut kiinnostaa aina, mutta oikeastaan kaikki muutkin jutut <3

    1. Kiitos <3

      Ekojuttuja on varmasti tulossa vielä lisää 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *