10 faktaa minusta

Somessa on kiertänyt haasteita, jossa kerrotaan faktoja itsestä. Listasin tänne blogiin 10 faktaa minusta. Olkaa hyvät!

1.Olen siivousintoilija. En voi sietää kaaosta kotona. Olen lapsen myötä oppinut vähän höllentämään, mutta en edelleenkään voi rentoutua kunnolla kotona esim.viikonloppuna jos ympärillä on kaaos tai likaista. Siksi pyrin pitämään siivouspäivän joka viikko ennen viikonloppua. Minua ei haittaa sotkuisuus muiden luona, joten huom! Minua varten ei tarvitse siivota 😃 Kuitenkin esim. hotellissa pystyn rentoutumaan vaikka tavarat olisivat hujan hajan.

2. Olen kärsinyt migreenistä 5-vuotiaasta saakka. Nykyään syön migreenin estolääkettä päivittäin, sekä pidän migreenin kurissa säännöllisillä elämäntavoilla. Siitä huolimatta migreeni iskee joskus ja niin pahasti, että joudun sairaalaan tiputukseen.

3. Olen sokerihiiri. Vaikka välttelen tietoisesti sokeria ja makeutusaineita minulla on mieltymys makeaan enkä usko pääseväni siitä eroon ikinä. Voin heittämällä syödä levyllisen suklaata tai 300g irtokarkkeja.

4. Olen ollut aiemmin kova bilettäjä. Nykyään käytän alkoholia tosi harvoin ja kotona en tissuttele ikinä.

5. Olen aivan surkea matikassa, fysiikassa ja kemiassa. Lukion päättötodistuksessa minulla on kaikista numero 5 ja fysiikan 1-kurssin kävin lukiossa muistaakseni 3 kertaa. Toisaalta en kyllä tiedä enkö oikeasti osannut vai eikö vain kiinnostanut.

6. Joissakin asioissa olen todella kova stressaamaan. Olen yrittänyt päästä irti tästä muuttamalla ajattelutapaa, mutta on asioita, joista en voi lopettaa stressaamatta vasta kun asia on ratkennut.

7. Minua harmittaa, etten nuorempana tajunnut käydä kunnolla kouluja eikä opiskelu kiinnostanut. Lukiossa olin lähinnä siksi, että pääsin vanhojen tansseihin ja sain hengailla kavereiden kanssa 😃

8. Syön jos toista aknelääkekuuria. Minulle puhkesi kolmikymppisenä aikuisiän akne, johon syön isoretinolikuuria jo toistamiseen.

9. Elämä ei ole aina sitä miltä se näyttää. Ulkopuolisille elämä saattaa näyttää somessa siltä, että kaikki on aina iloista ja positiivista. Totuus ei aina ole siltä miltä näyttää ja olen joutunut itsekin käsittelemään monia ei niin kivoja asioita elämäni aikana, joista en ole somessa koskaan puhunut liittyen esim. parisuhteeseen, rahaan, nuorempana koettuun lievään syömishäiriöön jne.

10. Olen aamuvirkku. En jaksa iltaisin valvoa myöhään ja alan noukkumaan jo ysin jälkeen. Herään myös viikonloppuisin aikaisin, vaikka saisin nukkua pitkään.

-V-

puheenaiheet oma-elama mieli terveys
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *