Huomenna on heinäkuu

Vihdoin ollaan saatu Suomeen kesä ja monilla on varmasti jo kesäloma alkanut. Itse olen töissä vielä viikon verran ennen kuin pääsen nauttimaan neljän viikon mittaisesta kesälomasta. Kevät on ollut pitkä ja ruuhkainen ja olen ollut välillä väsyneempi kuin ennen. Kävin mittauttamassa hemoglobiinin ja yllätyksekseni se oli melko matala. Nyt on rautakuuri menossa, jospa siitä olisi jotain apua 😊

Kesäkuu 2019 Löyly Helsinki

Suomen neljästä vuodenajasta kesä on ehdottomasti suosikkini. Parasta minusta on se, kun on valoisaa eikä tarvitse pukea montaa kerrastoa ja toppavaatteita eikä laittaa autoa lämmitykseen ja rapata auton ikkunoita 😂 Kesällä tuntuu kuin vuorokaudessa olisi enemmän tunteja kuin talvella eikä iltaisin meinaa malttaa mennä nukkumaan. Ihanaa on myös lämpö ja aurinko. Saapa nähdä saammeko samanlaiset helteet Suomeen kuin viime kesänä.

Juhannus 2019 Tampere

Itse tykkään käydä rannalla ja ottaa aurinkoa. Viime kesänä makasin auringossa monta tuntia päivässä ja rusketuksen hankkiminen kävi ihan työstä 😂 Olen kuitenkin alkanut miettimään auringosta aiheutuvia haittoja, joten tänä kesänä en aio palvoa aurinkoa samalla tavalla kuin muina kesinä vaan haluan säästellä ihoa. Kunnon rusketus on kyllä ihana, mutta ihosyöpä on Suomessakin jatkuvassa nousussa ja UV-säteily vanhentaa ihoa ennenaikaisesti, joten tänä kesänä yritän olla fiksumpi auringonoton suhteen kuin aiemmin.

Töissä tämä kevät on ollut kiireinen, joten on kyllä  ihana päästä kohta hengähtämään hetkeksi ja nauttia lomasta, olla perheen kanssa, treenata, nähdä ystäviä ja käydä vähän reissussa.

Kesäkuu 2019 Oulu

Mitä suunnitelmia teillä on kesäksi? Toivotaan lämmintä ja aurinkoista heinäkuuta, olisimme sen ansainneet pitkän kevään ja kylmän talven jälkeen ♥️

Toukokuu 2019 Budapest

 

-V-

puheenaiheet ystavat-ja-perhe matkat lapset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *