Kikhernepinaattipasta
Kikhernepinaattipasta
Tämä resepti syntyi eräänä sunnuntaina ihan päähänpistosta kun aloin valmistamaan itselleni lounaita seuraavalle työviikolle. Olin ajatellut, että paistan pannulla vain kikherneitä salaatin kaveriksi, mutta halusinkin tehdä vähän ruokaisamman lounaan. Tämä ohje on naurettavan helppo ja nopea, eli sopii hyvin tehtäväksi myös jos on kiire aikataulu. Tämä on myös täyttävä ja antaa energiaa pitkään, joten sopii hyvin myös treenaajille.
Tästä ohjeesta tulee 2-3 annosta
- 150g gluteenitonta pastaa
- 1 paketti luomu kikherneitä ( n. 200g)
- 1pss pakastepinaattia (150g)
- 1purkki Santa Maria sokeritonta Taco Saucea
- loraus soijakastiketta
Laita pasta kiehumaan. Lämmitä kikherneitä vähäisessä öljyssä pannulla. Lisää loraus soijakastiketta, pakastepinaatit ja Taco Sauce kikherneiden joukkoon. Lisää hieman vettä ja sekoittele ”kikhernekastiketta” pannulla. Kun pasta on pehmentynyt nakkaa pastat pannulle kastikkeen joukkoon ja sekoittele vielä hetki. Ja valmista! Nauti sellaisenaan tai runsaan salaatin kera.
Tätä ruokaa on kulkenut mun mukana tällä viikolla töissä lounaana. Toivottavasti pidät :)
-V-