My Day

Kyselin joskus Instagramin puolella toivepostauksia blogiin ja My Day- aiheista postausta toivottiin. No nyt tulee yksi tyypillisimpiä arkipäiviäni kuvaava postaus. 

Juon välillä aamuisin kahvin sijasta ihanaa Matcha Lattea ♥️

Keskiviikko

5.50-7.15

Kello soi tänä aamuna 5.50. Tykkään varata reilusti aikaa aamun askareisiin. Tällöin startti päivään on fiilikseltään ennemminkin rauhallinen kuin kiireinen. Tänä aamuna olin varannut aikaa aamutoimiin 1h 10 min.  Aamu alkoi mukavasti ja ensimmäisenä herättyäni pesin hampaat ja kävin suihkussa. Tämän jälkeen tein itselleni Matcha Lattea ja join sitruunavettä, sekä otin käyttämäni vitamiinit. Samaan aikaan kun hörpin Matcha Lattea kuuntelin äänikirjaa ja meikkasin, sekä laitoin hiukset. Tarkoituksenani oli lähteä keskiviikkona kävelemällä töihin (minulla on 15 min matka kävellen töihin) mutta tänä aamuna se ei aikataulun muuttuessa onnistunutkaan. En päässyt lähtemään tarpeeksi ajoissa, että olisin ehtinyt kävellä, koska kun herätin tyttäreni oli hänellä tänä aamuna paha mieli, eikä hän olisi halunnut että äiti lähtee töihin. Päätin sitten, että olen tänä aamuna kauemmin kotona ja menen autolla töihin niin saan olla pitempään tyttäreni kanssa aamusta. Teen yleensä hänelle jo illalla valmiiksi aamupalan jääkaappiin niin se säästää aikaa aamulla. Pakko sanoa, että joka aamu tuntuu pahalta kun joutuu jättämään ekaluokkalaisen hetkeksi yksin kotiin, koska Oulussa ei ole mitään aamupäiväkerhoa. Onneksi H on tosi reipas ja on pärjännyt aamut hienosti yksin. Ja tarvittaessa hän voi soittaa minulle töihin jos tulee jotain asiaa ja silloin kun koulu alkaa myöhemmin kuin 8.15 tulee mummu ja pappa H:n kaveriksi meille.

Ollaan sovittu H:n kanssa, että arkiaamuina syödään kunnollinen aamupala ennen koulua. Tässä illalla valmiiksi tehty tuorepuuro ♥️

7.30-15.30

Tänään minulla oli 8h tunnin työpäivä eli 7.30-15.30. Joka viikko minulla on yksi 9h päivä ja yksi 8.5h päivä, mutta yleensä perjantaisin on aina lyhyempi päivä. Olen töissä opetushammashoitolassa ja työkseni ohjaan ja avustan hammaslääketieteen kanditaatteja. Tykkään työstäni ja viihdyn hyvin opetuspuolella. Työpäivät menevät tosi nopeaa ja töissä olen melkein koko ajan liikkeessä jalkojen päällä ja se on minusta vain hyvä asia. Mitä enemmän tulee askelia työpäivän aikana sen parempi! Meillä on töissä kolme taukoa. Itse käyn aamukahvilla 9 aikaan jolloin syön aamupalani eli yleensä  mukaan ottamani tuorepuuron. 11.30-12.00 meillä on lounas jolloin syön omia eväitä ja iltapäivällä kahvitauolla syön vielä jonkun välipalan, että jaksan kotiin asti. Meillä olisi mahdollisuus käydä syömässä lounas eri ruokaloissa, mutta itse syön mieluummin omia eväitä. Vaikka työni on mielekästä olen viime aikoina alkanut pohtimaan voisinko tehdä tulevaisuudessa jotain muuta työtä. 10 vuotta hammashoitoalalla on näyttänyt minulle tämän alan hyvät ja huonot puolet. Vain aika näyttää pysynkö myös seuraavat kymmenen vuotta tällä alalla vai menenkö eteenpäin ja erilaisiin työtehtäviin.

Oma aamupalani, jonka syön yleensä töissä 9 aikaan tauolla. Itsellänikin aamupalalla tuorepuuroa marjojen kanssa.

16.00

Töiden jälkeen menin kotiin samaan aikaan tyttäreni kanssa. Hänellä koulu oli loppunut jo klo 12, mutta onneksi ekaluokkalaisille on iltapäiväkerho. Siellä hän on siihen asti kunnes minä tulen töistä. Minusta on tärkeää, että töiden ja koulun jälkeen syömme yhdessä päivällistä jolloin voimme samalla vaihtaa kuulumiset. Päivällisen jälkeen ehdimme levähtää hetken kotona ja H teki läksyt.

17.00-19.00

Tämä keskiviikkoilta meni harrastusten parissa. H harrastaa yleisurheilua ja hänen treenien aikana ehdin käydä itse tekemässä oman treenini. Kävin tällä kertaa Liikuntakeskus Hukassa cycling-tunnilla. Hukkaan on vasta tullut uudet pyörät, jotka ovat ihan mahtavat. Oli pitkään, etten käynyt pyöräilytunneilla ollenkaan, mutta nyt olen hurahtanut sisäpyöräilyyn taas uudestaan. Tykkään käydä varsinkin sykeohjatuilla tunneilla, jossa ohjaaja kertoo sykealueet ja pitää huolen ettei sykkeet nouse liian ylös.

19.30-21.00

Treenien jälkeen söimme yhdessä iltapalaa, jonka jälkeen passitin H:n suihkuun ja pesin hänen hampaansa. Olen tosi tarkka H:n hampaiden pesusta ja siitä ei meillä luisteta!  Kun H:n iltatoimet oli tehty menin hänen kanssaan vielä hetkeksi köllöttelemään vierekkäin ja kuuntelimme iltasaduksi yhdessä Risto Räppääjä äänikirjaa. H nukahti nopsaa ja hänen nukahdettuaan oli minun vuoroni tehdä omat iltatoimet eli; kasvojen puhdistus, suihku, vartalon ja kasvojen rasvaus, hampaiden lankaus ja hampaiden pesu. Iltapesujen jälkeen valmistelin vielä seuraavan päivän eväät valmiiksi, ettei niiden tekeminen jää aamuun.

21.00 Yhdeksältä pääsin itse sänkyyn, selailin hetken puhelinta, kuuntelin äänikirjaa.

21.30 aloin nukkumaan. Seuraavana aamuna kello soi 5.30, joten jos aikoo saada tarpeeksi unta yössä on mentävä ajoissa nukkumaan. Unesta en halua tinkiä ellei ole pakko! Välillä tietenkin äiti-ihmisenä joutuu heräilemään öisin myös lapsen takia jos hän on esim.sairaana jne. Mutta omien tekemisteni takia en halua yöunista tinkiä.

Tässä oli tyypillinen arkipäiväni. Nyt nautitaan sunnuntaista ja vapaapäivästä!♥️

-V-

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *