Skumppajooga

Oletko joskus miettinyt mitä oikein on skumppajooga? Minäpä kerro sinulle 🙂 Skumppajooga on kuplivan hauska ohjattu joogahetki pikkujouluihin, synttäreille, illanvietoihin, polttareihin tai vaikka tyhy-päiville. Skumppajooga sopii kaikille tasosta riippumatta, se on rentouttava ja ennen kaikkea iloinen joogaharjoitus. Skumppajooga alkaa rauhoittavalla kuplameditaatiolla, jonka jälkeen tehdään joogasta tuttuja asanoita skumppalasi kädessä / vieressä. Skumppajoogassa on rento meininki ja tunnista jää hyvä fiilis.

Olen ohjannut skumppajoogaa polttariporukoille, yritysten virkistyspäivillä, sekä pikkujouluissa. Skumppajooga sopiikin täydellisesti yhdeksi ohjelmanumeroksi erilaisiin tapahtumiin. Skumppajoogat ovat olleet erittäin pidettyjä ja kaikilla on jäänyt tunnista hyvä fiilis; skumppajooga ei ole liian vakavaa vaan tärkeintä on, että kaikilla on mukavaa yhdessä rennosti joogaten ja rentoutuen. 

Voit osallistua skumppajoogaan vaikka sinulla ei olisi aiempaa kokemusta joogasta. Teemme helppoja liikkeitä ja turvallisuussyistä vaikeimmat tasapainoliikkeet on jätetty pois, nautimmehan kuitenkin alkoholia hiukan skumppajoogan aikana. Tunnin aikana nautitaan lasillinen kuplivaa, mutta jokainen tietysti itse päättää minkä verran juo ja vaihtoehtona on tietysti aina juoda myös alkoholitonta kuohuviiniä. 

Kuinka paljon skumppajooga maksaa? Hinta määräytyy sen mukaan kuinka paljon osallistujia on. Minun kauttani on mahdollista vuokrata tila skumppajoogaan ja myös kuohuviinit, jolloin paketti on valmis ja teidän ei tarvitse tulla kuin paikalle. Edullisemmaksi toki tulee mikäli asiakkaalla on itsellään tilat ja kuohuviinit hankittuna ja tilaatte paikalle vain minut ohjaamaan tapahtumaa. Ryhmän koosta, tilasta jne. riippuen skumppajoogan hinta vaihtelee 12-25e/hlö. 

Mikäli kiinnostuit skumppajoogasta ja haluaisit tilata minut ohjaamaan sitä teidän tapahtumaanne ota rohkeasti yhteyttä veera@veeraeveliina.com niin katsotaan teille sopiva paketti! Ohjaan pääsääntöisesti skumppajoogaa OULUSSA, mutta toki myös tarpeen tullen missäpäin Suomea tai maailmaa tahansa 😉  Tämän postauksen ulkokuvat on otettu viime kesänä polttareista, jotka vietettiin Kolilla. 

Tässä linkki yritykseni nettisivuille, jossa näet myös muut myytävät palvelut.

www.veeraeveliina.com 

Voit ottaa yhteyttä sähköpostin, nettisivujen tai  Instagramin kautta  @veeeraeveliiina 

Iloisin terveisin: 

Veera Eveliina 

hyvinvointi hyva-olo suosittelen tapahtumat-ja-juhlat
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *