Aika täydellinen kesäyö

visual diary

 

 

Olihan Helsingissäkin se ulkoilmaleffajuttu kesäisin, mut emmää koskaan siellä käynyt,
sanon ystävälleni eräänä kesäkuisena iltana. Tai no, kävin kerran ja satoi kaatamalla vettä ja sitä tippui markiisista niskaan ja värjöteltiin mun ystävän kanssa saman viltin alla ihan jäässä.

Mä taas odotin aina että joku mies veisi sinne romanttisille treffeille. Edelleen odotan, tokaisee toinen ystävä kun mainitsen asiasta.

 

 

Ulkoilmaleffa on kuitenkin jotenkin niin ihana ajatus, että kun Lissaboniin muuttanut englantilaismies perustaa sellaisen, olen ensimmäisenä lippujonossa. (Tai siis en tiedä olinko ensimmäisenä, koska lipunmyynti oli tietysti modernisti netissä, mutta loppuunmyyty se oli hetkessä).

Ehkä siksikin, että ensimmäinen leffanäytös oli Wes Andersonin ihana The Grand Budapest Hotel.

 

 

Leffalle oli myös hienot puitteet Topo Chiado baarin yhteydessä. Aurinko laski, kädessä oli iso lasi viiniä, toisessa popcornia ja viereisissä penkeissä parhaat ystävät. Ja ruudulla Wes Andersonin visuaalinen maailma, johon en vaan kyllästy ikinä.

Aika täydellinen kesäyö siis.

 

----

 

Outdoor cinema in Lisbon. Just perfect!

 

 

Kommentit

Saranda
Tyhjä ajatus

Oi vitsi miten tunnelmallista. :)

Rustasin just kesän bucket listille (miten musta tuntuu että aina kun luen sun blogia jotakin päätyy siihen listalle?): mene ulkoilmateatteriin. Helsingissä.

saarah
visual diary

Oh, ihanaa inspiroitumista <3

LauK. (Ei varmistettu)

Oi, ihana! Olen taas koko elokuun Lissabonissa ja siellä main, niin olisi ihana kokeilla. Mikä oli tapahtuman nimi/webbisoite/jokin muu yhteys?

saarah
visual diary

Se on tää: https://www.facebook.com/cinesocietylisbon/

 

Kannattaa olla ajoissa liikkeellä lippujen kanssa. Noi on ollut tosi suosittuja ja ainakin toi eka myi loppuun ihan hetkessä :)

LauK. (Ei varmistettu)

Super! Kiitos paljon! :)

Kommentoi