Aika täydellinen kesäyö

 

IMG_9677.JPG

 

Olihan Helsingissäkin se ulkoilmaleffajuttu kesäisin, mut emmää koskaan siellä käynyt,
sanon ystävälleni eräänä kesäkuisena iltana. Tai no, kävin kerran ja satoi kaatamalla vettä ja sitä tippui markiisista niskaan ja värjöteltiin mun ystävän kanssa saman viltin alla ihan jäässä.

Mä taas odotin aina että joku mies veisi sinne romanttisille treffeille. Edelleen odotan, tokaisee toinen ystävä kun mainitsen asiasta.

 

IMG_9682.JPG

IMG_9681.JPG

 

Ulkoilmaleffa on kuitenkin jotenkin niin ihana ajatus, että kun Lissaboniin muuttanut englantilaismies perustaa sellaisen, olen ensimmäisenä lippujonossa. (Tai siis en tiedä olinko ensimmäisenä, koska lipunmyynti oli tietysti modernisti netissä, mutta loppuunmyyty se oli hetkessä).

Ehkä siksikin, että ensimmäinen leffanäytös oli Wes Andersonin ihana The Grand Budapest Hotel.

 

IMG_9680.JPG

IMG_9685.JPG

IMG_9686.JPG

IMG_9687.JPG

IMG_9679.JPG

IMG_9678.JPG

 

Leffalle oli myös hienot puitteet Topo Chiado baarin yhteydessä. Aurinko laski, kädessä oli iso lasi viiniä, toisessa popcornia ja viereisissä penkeissä parhaat ystävät. Ja ruudulla Wes Andersonin visuaalinen maailma, johon en vaan kyllästy ikinä.

Aika täydellinen kesäyö siis.

 

—-

 

Outdoor cinema in Lisbon. Just perfect!

 

 

Kommentit (5)
 1. Oi, ihana! Olen taas koko elokuun Lissabonissa ja siellä main, niin olisi ihana kokeilla. Mikä oli tapahtuman nimi/webbisoite/jokin muu yhteys?

  1. Se on tää: https://www.facebook.com/cinesocietylisbon/

    

   Kannattaa olla ajoissa liikkeellä lippujen kanssa. Noi on ollut tosi suosittuja ja ainakin toi eka myi loppuun ihan hetkessä 🙂

   1. Super! Kiitos paljon! 🙂

 2. Oi vitsi miten tunnelmallista. 🙂

  Rustasin just kesän bucket listille (miten musta tuntuu että aina kun luen sun blogia jotakin päätyy siihen listalle?): mene ulkoilmateatteriin. Helsingissä.

  1. Oh, ihanaa inspiroitumista <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *