Arvaa (ja voita Lagerfeldin aurinkolasit)!

Yhteistyössä Specsavers

1406697415.768708.22.JPG

Glasses Appreciation Society.

Sellainen pitäis kyllä olla, pohdittiin rillipää-ystäväni Tiian kanssa tässä yksi ilta. Hetken päästä tälle kerholle olikin tehty jo massiivinen logo.

1406697329.698193.27.JPG

Itse olen ollut rillipää lapsesta asti. Nykyisin ajattelen laseja lähinnä asusteena, jolla voi muuttaa lookkia. Vahvuuksia mulla on plus yhden verran molemmissa silmissä, joten olen aika paljon myös ilman rillejä silloin, kun ei tarvitse tehdä mitään tarkkuutta vaativaa. Näin kesällä käytän enimmäkseen aurinkolaseja joissa on voimakkuudet. Piilolinssejä taas en ole ikinä oppinut käyttämään. Olen samoilla linjoilla Natan kanssa, sormien (ja muovinpalasen) tunkeminen silmään ei vain oikein houkuta.

—–

Tämän Specsavers -yhteistyön tiimoilta pääsin käymään näöntarkastuksessa ja katsastamaan silmälasivalikoimia. Specsaversillä näöntarkastus ei ole vain hätäinen luettele ylimmän rivin kirjaimet vaan kokonaisvaltainen näöntutkimus. Se sisältää myös digitaalisen silmänpohjakuvauksen ja silmänpaineen mittauksen, joissa en ollutkaan aiemmin käynyt.

Omissa silmissäni ei ole mitään ihmeempiä ongelmia. Ne tietysti väsyvät kun tuijottaa näyttöä koko päivän (ja usein myös illalla). Optikon mukaan näkö kannattaisi kuitenkin tarkistuttaa aina muutaman vuoden välein, varsinkin tässä kolmenkympin tienoilla.Välillä itselläni on ollut tunne, että näkö olisi huonontunut, koska päätä ja silmiä toisinaan särkee, mutta tutkimuksen mukaan näköni on itseasiassa hiukan parantunut. Oli myös kiva päästä juttelemaan näköasioista pitkästä aikaa asiantuntijan kanssa. Silmänpohjakuvauksessa silmästäni löytyi pieni luomi, mutta silmälääkärin mukaan se ei vaadi tällä hetkellä mitään toimenpiteitä. Onneksi!

Kokonaisvaltainen näöntutkimus sisältyy aina näöntarkastukseen, eikä siitä veloiteta enempää kuin tavallisestakaan näöntarkastuksesta.

Lisätietoja täältä.

rilli4.jpg

1404484476.030682.65.JPG

naama3.jpg

naama.jpg

1404484483.341627.37.JPG

Seuraavaksi pääsinkin parhaimpaan vaiheeseen: sovitteluun.

Mitään erityisiä toiveita mulla ei rilleille ollut, kunhan ne olisivat vähän erilaiset kuin tämänhetkiset tummanharmaat kehykseni. Kauan soviteltuani tykästyin eniten hieman suurikokoisempiin vaalean ruskeisiin sekä vähän pyöreämpiin kilpikonnakuvioisiin kehyksiin.

rilli7.jpg

A)

Eka ajatus: Just mun hiusten väriset kehykset!

rilli8.jpg

B)

Eka ajatus: Hieman vinossa ollaan, mutta kehyksen malli on ihana!

—–

Nyt testataan kuinka hyvin tunnet mun maun:

arvaa siis kummat kehykset valitsin?

Kommentoimalla tätä postausta osallistut arvontaan, jossa palkintona on Karl Lagerfeldin aurinkolasit (arvo 199€)

Voittaja saa valita omansa näiden kolmen vaihtoehdon väliltä. Osallistumisaikaa 7.8. asti. Muistathan jättää kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi!

KL745S_004.jpg

KL749S_013.jpg

KL776S_013.jpg

—–

I´m giving away a pair of Karl Lagerfeld sunglasses. Only in Finland, sorry!

 

Kommentit (63)
  1. Noo, veikkaan, että B.

    rismira at gmail.com

  2. Tykkään hurjasti kilpparikuviolaseista, mutta veikkaa silti, että päädyit vaihtoehtoon A. Vaihtelu virkistää!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *