Asioita joihin en usko

 

IMG_5329.JPG

 

Ei kannata maalata jollain värillä, siihen kyllästyy
Miksi oletuksena on se, että väreihin kyllästyy, valkoiseen ei? En usko tähän. 

Once a cheater, always a cheater
Huuhaata! Olen pettänyt parisuhteessa ja sitten ollut myös pettämättä. Ihminen voi muuttua enkä itse ainakaan ajattele uskottomuutta ihmisen ominaisuutena.

Villaa ja silkkiä ei voi pestä pesukoneessa (normaalisti)
Ja pyh. Onnistuin saamaan kuukausia sitten suosikkisilkkipaitaani tahran, jota hinkkasin silkkisaippualla lavuaarissa, pesukoneen silkkiohjelmassa ja lopulta siirsin tahrapaidan yöpaidaksi. Pyykkikorin pohjalta se oli kuitenkin mennyt vahingossa normipesuohjelmaan koneeseen ja tuli sieltä täysin puhtaana ja vahingoittumana. Pesen myös neuleita, joissa on vaan käsipesusymboli pesukoneen pikaohjelmalla (jonka nimi on sopivasti BUSINESS, koska tietty vaan businessihmisillä on niin kiire, että tarvitsee pikaohjelmia). 

Näytät TOSI erilaiselta ilman rillejä ja rillit päässä
Öö, what? Joo, TOSI. 

 

rillit.jpg

 

Kel onni on, se onnen kätkeköön on huuhaata
Eipäs. Jos sulla on parisuhdeonni, pliis kätke julkipussailu ja -hempeily, ainakin multa. 

Portugalissa ei ole enempää vapaapäiviä kuin muissakaan Euroopan maissa
Riitelen tästä JATKUVASTI portugalilaisen kaverini kanssa. Hän lähettelee minulle kaikenlaisia artikkeleita, joissa asiaa puidaan ja todistetaan vääräksi, mutta silti joka kuukausi on ainakin yksi kansallinen vapaapäivä, joka on melkein aina torstai tai tiistai ja sitten kaikki tyypit fazem ponte, tekevät sillan eli pidennetyn viikonlopun. And surprisingly again, everybody is bridging and partying for 3 days in a row, todetaan meidän taloudessa usein. 

Mihin tahansa tottuu
Eikä totu. Esimerkiksi aamuherätyksiin tai paskaan tuuriin. 

Hi, how are you? Good, how are you? Good
Tiedän, olen suomalainen. En jaksa useinkaan kysyä mitä jollekin kuuluu, jos tiedän että keskustelu tulee menemään näin tai että kumpaakaan osallista ei kiinnosta toiset kuulumiset sit yhtään. Silloin saatan sanoa vaan Hi. 

 

—-

MIHIN ET ITSE USKO? Kerro pliis!

Eräs hyvä ystäväni ei usko siihen, että kellään on tonttuovea enään ensi vuonna. Tai että talon viini olisi aina sitä mitä listassa sanotaan. Toinen taas ei usko silmänympärysvoiteeseen sitten ollenkaan. Ja kolmas ei edes naamanpesuaineisiin, kun meikit lähtee kyllä ihan vaan vedelläkin. Tai että parasta ennen -päiväyksiä pitäisi muka noudattaa, koska kyllä ennen muinoinkin makuaistilla selvisi tällasista tilanteista. 

Lähipiiristäni löytyy myös nainen, joka ei usko evoluutioteoriaan. Eikun se olikin Phoebe. No aika tuttu nainen kuitenkin. 

 

 

—-

 

 

 

Kommentit (41)
 1. Saila / Kohtisuora
  13.2.2018, 16:33

  Aah, nää oli mahtavia 😀 Mäkään en usko silmänympärysvoiteeseen. Enkä myöskään siihen, että jos jotain kokeilee tarpeeksi monta kertaa, siitä oppii tykkäämään. Esimerkki: olen yrittänyt musiikkimakuani laajentaakseni kuunnella reggaeta monta kertaa. En pidä siitä edelleenkään, ja nyt olen luovuttanut sen suhteen.

 2. En usko että tunteisiin ei saa juoda. Joo alkoholismi on kansantauti ja ei kannata ryypätä kuukautta putkeen, mutta joskus tosi paskan päivän jälkeen pieni hiprakka luo juuri hyvän ”FUCK THE SYSTEM” meiningin, joka auttaa pistämään asiat perspektiiviin.
  Kerran monta kuukautta työstämämme projekti kaatui johdon sekoiluihin, ja tiimin kanssa venyneet after workit olivat elämäni terapeuttisimmat yhdeksän tuntia.

  1. MÄ NIIN USKON TÄHÄN!

   Mun periaate on ollut pitkään et parempi puhua asioista viinin äärellä kun olla puhumatta ollenkaan 🙂

   Joskus kunnon nollaus tekee oikein hyvää!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *