Coffeefeelings

visual diary

Visual Culture Project -kurssille piti alkuvuodesta dokumentoida omia tunnetilojaan kahden viikon ajan, kuvituksen tai valokuvan keinoin. Kuinka ihanan taidekoululaista!

Oma työni on nimeltään Café com Emoções, eli dokumentoin sitä, miltä tuntui juodessani päivittäistä päiväkahviani. Koska: I have coffee and feelings every day. 

Juon nykyisin kahvia joka päivä, mutten ikinä kotona. Päivittäinen kahviannos ulkona maksaa tietty vähän extraa (jotain 70 sentin ja kahden euron väliltä) mutta se on huippu hetki jokaisessa päivässä. Tosin usein tällaisina hetkinä kun istuu keskellä talvea ulkona auringossa kahvilla, tekee lähinnä mieli vaan huudella viereisiin pöytiin: Hei tajuutteko olla joka päivä onnellisia tästä ilmastosta?!

----

I have coffee and feelings every day. Here are some of them. 

 

Kommentit

Laura T.
M O L

Ihana Saara!

miija (Ei varmistettu)

Onpas ihanasti toteutettu! Oot sä kyllä taitava :)

Lemmi (Ei varmistettu) http://turkooseja.blogspot.fi/

Todella upeasti olet kyllä toteuttanut! Wau :)
Oikein ihanaa viikonloppua!

saarah
visual diary

Kiitos tyypit. Tää oli kyllä hauska tehtävä :)

Toots (Ei varmistettu)

Hei mitä sä oot tykänny opetuksesta siinä sun aineessa siinä yliopistossa? Tuntuuko, että on hintansa ja vaivansa väärti? Entä oppilaat, onko ne samanhenkisiä sopivasti, että löytyy joku yhteys?

saarah
visual diary

Oon tykännyt vaihtelevasti: osa kursseista on tosi kiinnostavia, osa vähän blaah -tasoa. Mut niin kai se on aina. Nyt odottelen innolla kevätlukukautta, joka tuo vähän enemmän tekemistä teoriapainotteisen syksyn jälkeen. 

Meidän luokalla on kyllä ihan kivoja tyyppejä, mutta suurin osa on sellaista 22-24v, eli sinänsä kovin paljon yhteistä heidän kanssa ei ole. Eniten sitä on vaan jotenkin päätynyt bondaamana niiden muutaman kanssa jotka on yli 30v :)

AnneKK (Ei varmistettu)

Oioi! Parin viikon päästä Lissaboniin viikon reissulle lentävänä odotan malttamattomana päivittäisiä ulkokahvi/viinihetkiä! Niin, ja sitä suosikkiravintolapostaustasi :-)

saarah
visual diary

Jessss, yritän todellakin nyt saada sen valmiiksi :)

Anskiky
World around us

Oi miten ihania! 

Kanelibasilika

Mä niin kaipaan Lissabonin kahveja! <3 

Gigi
Olipahan taas..

Sydämiä täältä vaan satelee sinne. Mäkin haluan ulos juomaan mun jokapäiväisen aamukahvin! Hitto kun toi räntä jotenkin ei houkuttele tohon pihapenkille sitä hörppimään. Tosin oon kuullut nyt säästä jotain mananneena ärsyttävän monta kertaa " se on vain pukeutumiskysymys", et kai mäkin aamulla vaan raahaudun tohon pihalle kuravaatteissa ja yritän nauttia.. Voihan sitä onneksi kuvitella itsensä sun kuvien avulla johonkin aurinkoisempaan paikkaan kahville, samalla kun litsuttelee kumppareitaan loskassa ja hörppii minuutissa kylmäksi muuttunutta sumppiaan:D

Kommentoi