Coffeefeelings

coffeefeelings-01.jpg

Visual Culture Project -kurssille piti alkuvuodesta dokumentoida omia tunnetilojaan kahden viikon ajan, kuvituksen tai valokuvan keinoin. Kuinka ihanan taidekoululaista!

Oma työni on nimeltään Café com Emoções, eli dokumentoin sitä, miltä tuntui juodessani päivittäistä päiväkahviani. Koska: I have coffee and feelings every day. 

Juon nykyisin kahvia joka päivä, mutten ikinä kotona. Päivittäinen kahviannos ulkona maksaa tietty vähän extraa (jotain 70 sentin ja kahden euron väliltä) mutta se on huippu hetki jokaisessa päivässä. Tosin usein tällaisina hetkinä kun istuu keskellä talvea ulkona auringossa kahvilla, tekee lähinnä mieli vaan huudella viereisiin pöytiin: Hei tajuutteko olla joka päivä onnellisia tästä ilmastosta?!

—-

I have coffee and feelings every day. Here are some of them. 

 

suhteet oma-elama diy
Kommentit (11)
  1. Sydämiä täältä vaan satelee sinne. Mäkin haluan ulos juomaan mun jokapäiväisen aamukahvin! Hitto kun toi räntä jotenkin ei houkuttele tohon pihapenkille sitä hörppimään. Tosin oon kuullut nyt säästä jotain mananneena ärsyttävän monta kertaa ” se on vain pukeutumiskysymys”, et kai mäkin aamulla vaan raahaudun tohon pihalle kuravaatteissa ja yritän nauttia.. Voihan sitä onneksi kuvitella itsensä sun kuvien avulla johonkin aurinkoisempaan paikkaan kahville, samalla kun litsuttelee kumppareitaan loskassa ja hörppii minuutissa kylmäksi muuttunutta sumppiaan:D

  2. Mä niin kaipaan Lissabonin kahveja! <3 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *