Ens kesän kengät

h55fad5c1b96bf.jpg

Muistelen edelleen hyvin lämmöllä sitä kesää kun olin kaksikymmentäkolme.

Vietin kaksi viikkoa Lontoossa. En ollut matkustellut kovin paljon ennen sitä, joten kaikki oli mieletöntä ja ihanaa. Olin aivan rahaton, majoituin exäni kavereiden hippi(poika)kommuunissa, jossa sai nukkua aina sen pojan sängyssä, joka ei tullut baarista kotiin. Teimme samaa pastakastiketta lähes joka päivä (taisin syödä kerran ulkona koko reissun aikana, lukuunottamatta metroasemilta ostettuja intialaisia samosapiirakoita), joimme viiniä puistoissa ja maleksimme pitkin katuja. Ehkä ihaninta oli makoilla kommuunin takapihalla viinilasi kädessä ja kuunnella brittiaksentilla käytyjä keskusteluita. (Näitä samoja asioita rakastan edelleen).

Ajelin metrolla ympäri kaupunkia, ostin elämäni ensimmäiset aurinkolasit ja koko reissun ajattelin: 

En kestä. Maailma on ihanan avara ja jännä ja erilainen kuin kotimaa. 

Ostin myös Camden Marketista (tietty) keltaiset suipot nahkatossut. Käytin niitä varmaan kaksi vuotta ja ne olivat ihaninta koskaan. Tänä kesänä ne näyttäisivät olevan taas in.

(Harmi että tossuja ei enää ole. Mutta ihanaa että reissun muistot edelleen on). 

h559c13ec9c700.jpg

h559c13ec8cfe6.jpg

h5682d8768b01d.jpg

h568c12fe007aa.jpg

h568c12fdf315d.jpg

Kaikki pisteet muuten Dolce Vita -merkin kengille. Olen ostanut niitä Lontoota myöhemmiltä reissuiltani kahdet ja ei mitään valittamista. No okei se, että ekat viikot jalat on verillä, mutta sen jälkeen: maailman mukavimpia ja kestävimpiä kenkiä. 

Kaikki nämä kengät: Need supply co. 

Ja hitto: nyt tuli Lontoo-kuume!

—-

In summer 2016, I want to walk in these shoes. 

Kommentit (4)
  1. Ah ihanat, ens kesän helleasun must juttu! Mäkin muistan noi sieltä vuosien takaa, hassua miten jonku muotijutun yhdistää aina tiettyyn elämänvaiheeseen ja muistaa selvästi milloin on käyttäny niitä 🙂 Ei muuta ku helteitä odottelemaan…

    1. Joo, just jonkun hellemekon kanssa noi ois ihanat. Oi kesä, tuu jo pian!

  2. Kiitos vaan 😉 mä en olisi tarvinnut enää yhtään haluttavaa asiaa lisää. Mutta nää: http://needsupply.com/womens/shoes/tia-slides-in-brandy.html . Harmi vaan, että hinta on muutenkin aika kova ja jos siihen päälle tulee vielä jotkut mahdottomat toimituskulut veroista puhumattakaan… Mut siis ”tahtoo”. 

    1. Hahhaaa, oon ”tosi pahoillani” 😀 Joo, on kyllä ärsyttävää jos päälle tulee vielä tullimaksut. Mut aina voi haaveilla (ja löytää jotain samantyylistä lähempää) 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *