Ensi vuoden kaunein kalenteri

visual diary

 

 

Pakko myöntää: olen hieman vanhanaikainen joissain asioissa.
Esimerkiksi siinä, että tykkään kirjoittaa to do -listat ja kalenterimerkinnät ihan vanhalle kunnon paperille. Sen lisäksi kuljetan aina laukussani mukana muistikirjaa. Niihin kirjaan ylös listojen lisäksi blogiteksti-idiksiä ja joskus jopa kokonaisia postauksia sekä piirtelen kaikenlaista. 

Käytän puhelimen kalenteria ja muistiinpanotilaa myös, mutta jotenkin paperille kirjaamalla ja kalenterin viikkonäkymiä selaamalla asiat selkiytyvät paremmin. Ensi viikolla tää, ensi kuussa toi ja miten tätä vuotta on enää jäljellä muutama kuukausi? Ja se tunne kun ruksii to do -listalta tehdyt asiat yli: no se on vaan parasta. 

 

 

Vuodelle 2017 minulla onkin jo kalenteri valmiina odottamassa. Sain sen suomalaiselta Nunuco -merkiltä, joilla on iso valikoima kaikkea ihanaa muistikirjoista kalentereihin ja puhelimen kuoriin.

Tässä kalenterissa on monta kehumisen arvoista asiaa:
ensinnäkin se sisältää tarroja!

 

 

Plussaa myös kauniista kuukausiaukeamista, värikoodatuista kuukausista ja siitä, että joka päivälle mahtuu merkkaamaan menot. 


Lisäksi on ihanaa kanniskella mukanaan juuri suomalaista suunnittelua. Nunucon perustaja Kristiina piirtää käsin kaikki merkin kuosit ja nuo ihanat tekstit. Merkki on perustettu vuonna 2014 ja nykyään se onkin jo aika iso toimija alallaan. Hyvä Suomi, hyvä Kristiina!

 

 

Lisää Nunucon kaunista valikoimaa löytyy täältä. 

 

(Kalenteri ja muistikirjat saatu)

 

----

 

2017, I´m ready for you with my new agenda from Finnish Nunuco. 

Kommentit

Kanelibasilika

Kissanen <3

Sna (Ei varmistettu)

Moikka! Onko kalenteriin merkitty suomalaisia liputus/pyhäpäiviä? Yritin tiirailla nettisivuilta, mutta en nähnyt tarkkaan :)

saarah
visual diary

Kalenteri on englanninkielinen ja siinä on kansainväliset pyhäpäivät, siis joulut ja uudenvuodet jne, mutta ei kaikkia suomalaisia pyhäpäiviä. Tosin juhannus on merkattu ja tarkennettu että Suomi ja Ruotsi juhlii :)

Lallla (Ei varmistettu)

O-ouu, tosi vaarallinen postaus, olivat niin suloisia että pieni visiitti Nunucon sivuilla johti aika ison tilauksen tekemiseen.. uUUPs. :D

saarah
visual diary

Hupsista :D Tuolla on kyllä ihania juttuja!

Lemmi

Ei vitsi tuo on upea! Jos ei olisi lukuvuosikalenteri ja seinäkalenteri niin hankkisin varmasti tuollaisen. Ehkä seuraavalle vuodelle, tai sitten jo nyt ;) Onko sun pakko kertoa kaikista ihanista jutuista, mä joudun vielä vararikkoon :D 

saarah
visual diary

Hahaa, meillä on vaan samanlainen ja hyvä maku ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

vaikuttaa jotenkin vähän samanlaiselta?: https://www.bando.com/collections/agendas

saarah
visual diary

Mulla oli itseasiassa toi Ban.do:n kalenteri kaks vuotta sitten. Onhan näissä samoja elementtejä, mutta en mä tätä mikskään kopioksi kutsuisi :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Onko kalenterissa viikonäkymää, vai vain yksi päivä/sivu? Ja jos on viikkonäkymä, onko päivät pitkittäisissä sarakkeissa vai allekkain? Sitä on tullut turhan tarkaksi, itse etsin aina kalenteria jossa viikkonäkymä ja pitkittäiset sarakkeet, aikataulujen hahmotus helpottuu valtavasti :) mutta harmittavan usein kauneimmat kalenterit joutuu jättämään väliin.

Hertta-Viola (Ei varmistettu) http://tahrataide.vuodatus.net/

Voi, miten söpö kalenteri. Minä en käytä sähköisiä kalentereita vaan kannatan näitä paperisia versioita. Ja tuo näyttää kyllä sellaiselta mitä kelpaa näytellä ympäri kyliä :)

Kommentoi