Ensi vuoden kaunein kalenteri

 

IMG_1781.JPG

 

Pakko myöntää: olen hieman vanhanaikainen joissain asioissa.
Esimerkiksi siinä, että tykkään kirjoittaa to do -listat ja kalenterimerkinnät ihan vanhalle kunnon paperille. Sen lisäksi kuljetan aina laukussani mukana muistikirjaa. Niihin kirjaan ylös listojen lisäksi blogiteksti-idiksiä ja joskus jopa kokonaisia postauksia sekä piirtelen kaikenlaista. 

Käytän puhelimen kalenteria ja muistiinpanotilaa myös, mutta jotenkin paperille kirjaamalla ja kalenterin viikkonäkymiä selaamalla asiat selkiytyvät paremmin. Ensi viikolla tää, ensi kuussa toi ja miten tätä vuotta on enää jäljellä muutama kuukausi? Ja se tunne kun ruksii to do -listalta tehdyt asiat yli: no se on vaan parasta. 

 

IMG_1778.JPG

 

Vuodelle 2017 minulla onkin jo kalenteri valmiina odottamassa. Sain sen suomalaiselta Nunuco -merkiltä, joilla on iso valikoima kaikkea ihanaa muistikirjoista kalentereihin ja puhelimen kuoriin.

Tässä kalenterissa on monta kehumisen arvoista asiaa:
ensinnäkin se sisältää tarroja!

 

IMG_1779.JPG

IMG_1782.JPG

IMG_1780.JPG

IMG_1785.JPG

 

Plussaa myös kauniista kuukausiaukeamista, värikoodatuista kuukausista ja siitä, että joka päivälle mahtuu merkkaamaan menot. 

Lisäksi on ihanaa kanniskella mukanaan juuri suomalaista suunnittelua. Nunucon perustaja Kristiina piirtää käsin kaikki merkin kuosit ja nuo ihanat tekstit. Merkki on perustettu vuonna 2014 ja nykyään se onkin jo aika iso toimija alallaan. Hyvä Suomi, hyvä Kristiina!

 

IMG_1784.JPG

 

Lisää Nunucon kaunista valikoimaa löytyy täältä. 

 

(Kalenteri ja muistikirjat saatu)

 

—-

 

2017, I´m ready for you with my new agenda from Finnish Nunuco. 

Kommentit (11)
  1. Hertta-Viola
    6.10.2016, 17:54

    Voi, miten söpö kalenteri. Minä en käytä sähköisiä kalentereita vaan kannatan näitä paperisia versioita. Ja tuo näyttää kyllä sellaiselta mitä kelpaa näytellä ympäri kyliä 🙂

  2. Onko kalenterissa viikonäkymää, vai vain yksi päivä/sivu? Ja jos on viikkonäkymä, onko päivät pitkittäisissä sarakkeissa vai allekkain? Sitä on tullut turhan tarkaksi, itse etsin aina kalenteria jossa viikkonäkymä ja pitkittäiset sarakkeet, aikataulujen hahmotus helpottuu valtavasti 🙂 mutta harmittavan usein kauneimmat kalenterit joutuu jättämään väliin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *