Epäsuositut mielipiteeni

 

Sain palautetta: sä et oo tehnyt sitä epäsuositut mielipiteeni –juttua. No en ookkaan, kun oon muutenkin raivonnut blogissa kaikesta liikaa viime aikoina. Pitäisi kirjoitella nyt kukkasista, auringosta ja keväästä välillä.

No sitten kuitenkin listasin ja kas taas, raivo vaan kasvoi listatessa.

 

IMG_5706.jpg

 

Epäsuositut mielipiteeni tässä siis:

– Snapchat on tylsin appsi ikinä. Kuka jaksaa katsoa videoita, joissa tutut tai tuntemattomat kävelevät kadulla ja hölisevät arkielämästä. Sama pätee instagram stories:iin (ja itseasiassa tosi moneen videoblogiin).

– Ylisuuret pussaimaiset mekot ovat rumia. Niissä näyttää paksulta niin laiha kun lihavakin ja silti niitä on suunnilleen joka vaatemerkillä aina joka hiton mallistossa.

– Ihan huuhaata: Ihminen on oman onnensa seppä.
Kukaan ei voi valita, mitä kohdalleen sattuu. On helppo huudella tällaista, jos omalla kohdallaan suurin osa asioista menee aina vaan putkeen.

– Vielä enemmän huuhaata: Ensin pitää rakastaa itseään jotta voi rakastaa toista.
Mitenkäs sitten ne itseään vihaavat ihmiset, jotka ovat parisuhteissa?

– Pahinta huuhaata: Sitä saa mitä tilaa. Tosi reilu kommentti esim. jollekin, joka sairastuu vakavasti.

– Suihkussa ei ole pakko käydä joka päivä, jos ei huvita.

– Merenrantakaupungeissa katkaravut maistuvat usein liian tuoreilta (eli merenpohjalta). Parhaita on ne pakastealtaan pienet ja vähän mauttomat.

– Ihmiset, jotka valittavat siitä, että lehdissä on mainoksia, ovat tyhmiä eivätkä ymmärrä sitä, millainen on lehden tuotantoprosessi. Jutut, kuvat, kuvitukset ja toimituksen tekemä työ maksaa. Sitä ei peitota 5,90 € irtomyyntihinnalla.

– Naisista, jotka olivat teininä pissiksiä, näkee sen vielä aikuisenakin. Aina.

– Instagram-tili, jossa on järkkärillä kuvattuja kuvia on vaan huijausta. Very instant moment.

– Lähes kaikki kaljut t-paitaan ja farkkuihin pukeutuvat suomalaismiehet näyttää ihan samalta.

– Maailman tylsin blogiskene: Äitiysblogit, jotka alkavat jo ennen kuin vauva syntyy. Ketä kiinnostaa sun ruumiintoiminnot, joista kirjoitat ja vielä ilman kuvia? (En varmaan ole kohderyhmää).

– En käsitä miksi naiset aina jaksavat puhua karvanpoistosta. Kuinka hankalaa se nyt on kerta viikkoon suihkussa ajella ne sääri- ja kainalokarvat ja olla jauhamatta tästä asiasta KOKO ajan?

– Viinin makuun vaikuttaa enemmän se, kenen seurassa sitä juo kun se, minkä mallinen lasi on.

– Kun miehet vanhenevat, niistä tulee entistä rennompia ja kiinnostavampia. Naisista sitä vastoin tulee ärsyttäviä säätäviä tätejä, jotka ei voi koskaan enää tehdä mitään ex-tempore ja ilman kuudenkymmenen säätöviestin viestiketjua.  

 

—-

 

Huh. Kiitos ja anteeksi jo etukäteen.

 

—-

 

These opinions are so unpopular, that I should not even translate them.

 

 

 

 

Kommentit (98)
  1. Mikä toi pissisjuttu on? Itse olen ollut pissismäinen nuorena, nykyään harmaavarpunen.

  2. Monessa olet oikessa! Pakko kuitenkin tarttua tuohon karvanpoistoon: onnekas olet jos sinun ei tarvitse useammin kuin kerran viikossa karvojasi ajella, itsellä kun tuntuu kasvavan vuorokaudessa puolen sentin sänki. Toki tämänkin harmistuksen voisi itse kukin pitää itsellään, mutta ainakin minä samaistuin karvaisuudesta parjaaviin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *