Garance Doren tarina ”täydellisestä elämästä”

 

Screen shot 2017-08-18 at 17.31.33.png

 

Niin ne lapset…

Tässä on asia, jota varmaan jokaisen kolmekymppisen naisen ystävänpiirissä käsitellään jossain vaiheessa. Samoin omassani.

Muotibloggaaja-kuvittaja-unelmaelämän viettäjä Garance Dore kertoo rehellisen oman tarinansa aiheesta perjantaisessa Lenny letterissä. Tilaan Lennyä sähköpostiini, mutta täytyy myöntää etten aina jaksa lukea kaikkia tekstejä. Tämän jaksoi. Hienosti kirjoitettu henkilökohtainen juttu.

 

—-

 

Loved this honest and real text about having kids,

by Garance Dore in Lenny letter.

 

Kommentit (8)
 1. Hertta-Viola
  21.8.2017, 09:13

  Kaikki mistä nuorena alkaa haaveilla, eivät aikuisena välttämättä toteudukkaan tai menee vähän sinne päin. Mutta silti minäkin, 40v. odotan vielä että rakastuisin. En usko että olen koskaan ollut rakastunut. Mutta kaikesta huolimatta olen onnellinen, ylpeä lapsistani, nautin elämästä ja koitan muistaa että itse minä rakennan elämäni niillä palikoilla jotka saatavilla ja nyt se näyttää ja tuntuu hyvältä!

  1. Juuri näin! Itse rakennan elämääni niillä palikoilla mitä saatavilla on 🙂

   (Ja toivon sulle kyllä sitä rakastumista).

 2. Nykynaisen tragedia: kun ei osaa edes päälle kolmekymppisenä, lasta ja perhettä halutessaan, lakata etsimästä jääkiekkoa pelaavaa 190cm pankkiirilääkäriä, joka järjestää kaupungin parhaita bileitä ja nussii 20cm elimellä tajun kankaalle.

  1. Hienosti ymmärsit tämän jutun pointin!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *