Hei hei mitä kuuluu?

1404292034.108278.21.JPG

Bloggaaminen tuntuu usein siltä, kun puhuisi itsekseen. Satunnaisia hihastavetäjiä, aktiivisia komemmentoijia (<3), ystäviä ja siskoa lukuunottamatta en oikein tiedä, ketä siellä ruudun toisella puolella onkaan. Mutta kiinnostaa.

Ketä te olette ja mitä teille siis kuuluu?

—–

(Otsikoinko juuri Apulannan biisin mukaan? No näköjään!)

—–

Blogging feels like talking to myself sometimes. So tell me, what´s up with you?

Kommentit (35)
 1. Hei, miten kivaa kertoa kuka ruudun tällä puolella on! Kommentoin muutenkin todella harvoin vaikka luenkin aktiivisesti. Tämä lukija on melkein 26-vuotias etäsuhteessa elävä kv-kaupan tradenomi, mutta tätä nykyä humanistifuksi Jyväskylän yliopistossa. Teen kesän töitä tilaustenkäsittelijänä rakennusalan firmassa ja majailen vanhempieni luona pienessä kaupungissa Länsi-Suomessa. Aamuisin aina pyöräilen hiljaisen teollisuusalueen läpi töihin ja välillä työhuoneen ikkunan ohi menee hevosia. Eilen tajusin, että pystyn vetämään lähes yhden leuan.
  Syksyllä lähden Etelä-Ranskaan vaihtoon, mutta en oo vielä ostanut lentolippua. Oon tässä reilun vuoden aikana tullut hieman mañana-henkiseksi enkä murehdi turhia. Todettu on, että kaikki kuitenkin lopulta menee hyvin vaikkei menisikään aivan kuin on suunnitellut.

  Sun blogi oli mun kirjanmerkeissä jo ennen Lily-aikakautta. Oon aina tykännyt sun kuvista ja hassuista teksteistä. Ja täältä saa aina vihjeitä muista hyvistä ja yhtä ihanista blogeista sekä suunnittelijoista. Ja matkavinkkejä! Ja asuinspiraatiota! Ja tv- ja elokuvavinkkejä! KAIKKEA! Jotta kuulostaisin vielä pahemmalta vakoojalta niin seuraan sua myös Pinterestissä. Oi, ne miehet!

  1. Oh, kiitos tästä ihanasta kommentista! Mä joskus kriiseilen, onko mun blogin sisältö liian sekavaa horinaa just vähän kaikesta sekaisin eikä mistään oikein kunnolla. Mutta taidan olla just sellainen tyyppi itsekin.

   Kiva kun luet ja kommentoit. Ja onnittelut hyvästä miesmausta 🙂

 2. Hei,
  Palasin eilen kotiin reilun neljän kuukauden visiitiltä Aasiasta. Kaunista blogiasi olen lukenut koko sen ajan aktiivisesti hyvänä pakoreittinä kodin tunnelmiin. Ihanaa olla takaisin Suomessa. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *