Hömppää ja syytöksiä

visual diary

Eräs blogini lukija kaipasi kuvaa siitä, kuinka vihreät silmät minulla onkaan. No ei mitenkään erityisesti vihreät, mutta eivät harmaatkaan, vaikka eräs ihminen niinkin väitti. Kenellä sitä paitsi on harmaat silmät?

Eräs toinen kommentoija kaipasi minun myöntävän, että muutin ulkomaille ulkomaalaisten miesten takia. Kyllä vain. Kesti hetken taivutella pomoni myöntämään minulle kahden vuoden opintovapaan tutustuakseni Portugalilaiseen miestarjontaan, mutta olen hyvä puhumaan. Ja minulla on erityisen hyvä pomo. Jaoimme kerran hotellihuoneen eräissä häissä. Tosin minä en muistanut jakavani sitä pomoni kanssa kun vasta aamulla saapuessani hotellille korkokengät kainalossa. Upsista.

Olen myös saanut palautetta siitä, että blogini on täysin hömppää ja 1st world problems. Aivan totta. Ihminen joka kirjoittaa julkisesti omista pienistä tuntemuksistaan on kyllä hömpän mestari. Mutta minäpä rakastan hömppää ja siksi kirjoitan sitä. 

Rakastan myös tv-sarjojen katselua peiton alla perjantai-iltaisin, kun pitäisi olla bailaamassa. Baareissa tykkään käydä eniten keskiviikkoisin ja lauantaisin.

Täällä ollaan niin jäljessä. Sushi oli in 2009 ja nää vaan intoilee siitä edelleen, sanoi eräs ihminen, jonka kanssa söin kyseistä ruokalajia. Oma argumenttini oli hatara: Ihan sama. Musta Lissabon on vaan ihana.

Tykkään nykyisin myös paljon enemmän baareista joissa ei ole marmoripöytiä ja kristallilaseja vaan Ikean viidenkymmenen sentin juomalasit ja eripariset tuolit.

Viimeaikoina olen käynyt lähinnä Instagram -treffeillä ja potentiaalisia duunikontakteja olen löytänyt sattumoisin Tinderistä. Olen juonut vihreää teetä perjantai-iltaisin ja punaviiniä tiistaina keskipäivällä.

Ihan sama. Olen aikuinen, teen just mitä huvittaa. Paitsi silloin kun ei huvita olla aikuinen, voin olla kiukutteleva teini.

Se on muuten ihan parasta. 

----

Lately I´ve been going on Instagram dates, drinking green tea on Fridays and wine on Tuesday afternoons. Just because I´m a grown-up and able to do what I want. (Like also have those days when I act like a teenager). 

Kommentit

Kanelibasilika

Ihanaa hömppää! Ja samoin Lissabon on aivan ihana (aivan riittävä syy muuttamiselle) <3 kuin myös se, että tekee asioita sen mukaan, mikä sattuu huvittamaan kun kerran voi. Mun matkustus"suunnitemani" perustuu jotakuinkin tuolle, samoin aika moni muukin asia - ja kauheen kivasti toimii :) Kritiikkiä tulee, mutta tosiaan ihan sama!

saarah
visual diary

Aivan! Kritiikkiä tulee, mutta ihan sama on oiva ohje. Kritiikkiä kun tulee, teki sitten mitä tahansa :)

elinakoo (Ei varmistettu)

Siinä kyllä kompastuisi psyykoosin lonkeroihin jos ihan kaikki olisi aina vain, ja ainoastaan merkityksellistä &amp; syvällistä. Tai tylsistyisisi. Aivot nyrjähtää jo pelkästä ajatuksesta, henk.koht. syvällä on käyty.
Sun blogista tulee hyvälle tuulelle ja se laittaa ajattelemaan, mikäs sen parempaa!
Oot ihana :)

saarah
visual diary

Kiitos!

Todellakin, ei kaikki aina voi olla merkityksellistä ja syvällistä. Ja omasta mielestä pikkuisisssa muka-pinnallisissa ajatuksissa voikin piillä jotain syvällistä :)

mystery
Vision One

Mun mielestä jokainen tarvitsee pienen annoksen vittuilua elämäänsä. Tietty sitä on mukavampi saada hyviltä ystäviltä kuin ventovierailta, mutta musta on vaan terveellistä että joku sanoo joskus että tajuatko millainen oikein olet :D 

saarah
visual diary

Totta! Kestän kyllä kritiikkiä, en haluaisikaan että blogikommentointi olisi pelkkää ihanaa jee jee. Siksi oikeastaan tein tämän postauksenkin :)

Sanph
Sanph

Sä oot kyllä ihan paras! Salaa toivon, et oisin joskus aikuisena niinku sä (paitsi kissan tilalle koira). Ps. Mun äidillä on harmaat silmät. For real.

saarah
visual diary

Hahaa, mahtava toive :D :D

Harmaat silmät, ei hitto, ne on siis totta! 

miija (Ei varmistettu)

Puhut kyllä taas niin asiaa! :D

saarah
visual diary

Kiitos!

ms.saramilena (Ei varmistettu) http://www.twnca.com

Blogistasi on viimeistään Lissaboniin muuttosi jälkeen tullut yksi suosikeistani ja oikeastaan yksi niistä harvoista, joita jaksaa seurata. Ehkä juuri siksi, että meininki on niin deeply superficial.

saarah
visual diary

Oi kiitos! Täytyy myöntää etten itsekään jaksa seurata blogeja jotka on a) liian vihaisia b) liikaa tiukkaa asiaa tai sit myöskään c) liian maailmaasyleilevää syvällisyyttä

 

Suvi55

Ois tää maailma aika ankee paikka, jos ei ikiin ois tarjolla mitään hömppää!

saarah
visual diary

Apua, kamala ajatuskin, ettei ois ollenkaan hömppää :D

Pari viivaa

Jos asioita lähtisi tekemään sen perusteella, mitä muut sanovat, eläisi jatkuvassa tyytymättömien syytösten ristitulessa. Jonkun mielestä tekisi aina väärin. Onkin siis parempi tehdä niinkuin itse parhaaksi näkee ja tuntee. Maailma olisi hyvin harmaa paikka jos me kaikki olisimme täällä tekemässä asioita hyvin vakavasti ja kaikkea kurjuutta koko ajan huomioiden.

Joten you go girl! Et ole tilivelvollinen hömppyysasteestasi kenellekään.

saarah
visual diary

NIIN TOTTA:

Maailma olisi hyvin harmaa paikka jos me kaikki olisimme täällä tekemässä asioita hyvin vakavasti ja kaikkea kurjuutta koko ajan huomioiden.

Helmi K
sivulauseita

Niin just! Mutta paras baari-ilta on tiistai.

saarah
visual diary

Tiistai on kyllä myös hyvä! 

Anna Vihervaarasta

Just näin. <3

Toots (Ei varmistettu)

Nyt kerro heti miten instagramtreffit saa alkunsa! Tarvitsen A-B-C tutoriaalin.

Hiluna (Ei varmistettu)

Mietin ihan samaa! :)

saarah
visual diary

No siis sehän on hyvin simppeliä: seuraa silmä kovana kivanoloisten tyyppien seuraelämää ja iskee sit just oikeeseen saumaan :D

Ehkä tästä voisi rustata omankin postauksensa...

Vierailija (Ei varmistettu)

Hömppä on BEST!!!!! Ja mitä ihmeen hömppää: se on vain sitä elämää. Kiitos kun kirjoitat siitä. Jos ei tykkää voi vapaaehtoisesti mennä muualle. Bye bye! Me tykätään ja KOVASTI!!! Nanna

saarah
visual diary

Jos ei tykkää voi vapaaehtoisesti mennä muualle

 

No tääkin on niin totta <3

Marjorie of LOVE

Just hyvä! You go girl! Oli tosi kiva törmätä eilen :)

saarah
visual diary

Kiitti! Ja niin olikin, ihan huippua :)

Hattaraa (Ei varmistettu)

Tämä blogi on TOP3-listallani mm. siksi, ettet vaikuta teeskentelevältä tai pinnalliselta, vaikka kirjoitat omintakeisella tyylillä arkielämän sattumuksista. Harva onnistuu siinä. Teksteistäsi tulee hyvä mieli ja niiden kautta sinusta saa älykkään (tai jonkun muun mielestä vissiin bimbomaisen) vaikutelman. Osaat noukkia hienosti valitut palat elämästäsi ja luoda tuokiokuvista kokonaisia tarinoita. En oikeastaan ikinä kommentoi blogeihin enkä jakele kehuja, mutta kerta se on ensimmäinenkin :)

saarah
visual diary

Kiitos, tää oli ihanasti sanottu ja analysoitu. 

Ninne (Ei varmistettu)

Pöh. Typeriä tuollaiset kommentit. Jatka samaan malliin, sun kirjoitukset on I-HA-NI-A!!&lt;3

saarah
visual diary

Kiitos Ninne!

Kauan sitten eräässä työpaikassa pyöri niitä sellaisia tietokonetyyppejä. Ja voi jestas että sillä yhdellä oli HARMAAT silmät! Ja tottakai pitkät ripset ja muutenkin sellainen susiruma. Mä en ole koskaan ennen enkä sen duunin jälkeen nähnyt kenelläkään niin harmaita silmiä.

saarah
visual diary

Hitto, nyt mua alkoi kiinnostaa mahis tavata ihminen jolla on harmaat silmät :)

Raissi
RetroPrinsessa

No moro. Mulla itellä alkaa tulla yhteiskunnan kiperät kysymykset ja politiikka jo ulos korvista. Aina kun vaikka tv:n avaa, niin sieltä tulee joko uutiset tai joku keskusteluohjelma. Kaikki on niin perkeleen tärkeetä ja vaikeaa ja koko yhteiskunta on kadotuksessa. Tsiisus, minä kaipaan elämään keveyttä, kauneutta ja hömppää, se tuntuu olevan harvinaista herkkua nykyään. LISÄÄ HÖMPPÄÄ KIITOS! 

saarah
visual diary

Lupaan pitää yllä hömppätasoa!

Tiina / muita ihania (Ei varmistettu) http://muitaihania.com

jee! Kirjotat just hyvin ja ihanista asioista ja muaki kiinnostaa instagram-treffit!!!

saarah
visual diary

Kiitos! 

Kommentoi