Hömppää ja syytöksiä

IMG_4908.JPG

Eräs blogini lukija kaipasi kuvaa siitä, kuinka vihreät silmät minulla onkaan. No ei mitenkään erityisesti vihreät, mutta eivät harmaatkaan, vaikka eräs ihminen niinkin väitti. Kenellä sitä paitsi on harmaat silmät?

Eräs toinen kommentoija kaipasi minun myöntävän, että muutin ulkomaille ulkomaalaisten miesten takia. Kyllä vain. Kesti hetken taivutella pomoni myöntämään minulle kahden vuoden opintovapaan tutustuakseni Portugalilaiseen miestarjontaan, mutta olen hyvä puhumaan. Ja minulla on erityisen hyvä pomo. Jaoimme kerran hotellihuoneen eräissä häissä. Tosin minä en muistanut jakavani sitä pomoni kanssa kun vasta aamulla saapuessani hotellille korkokengät kainalossa. Upsista.

Olen myös saanut palautetta siitä, että blogini on täysin hömppää ja 1st world problems. Aivan totta. Ihminen joka kirjoittaa julkisesti omista pienistä tuntemuksistaan on kyllä hömpän mestari. Mutta minäpä rakastan hömppää ja siksi kirjoitan sitä. 

Rakastan myös tv-sarjojen katselua peiton alla perjantai-iltaisin, kun pitäisi olla bailaamassa. Baareissa tykkään käydä eniten keskiviikkoisin ja lauantaisin.

Täällä ollaan niin jäljessä. Sushi oli in 2009 ja nää vaan intoilee siitä edelleen, sanoi eräs ihminen, jonka kanssa söin kyseistä ruokalajia. Oma argumenttini oli hatara: Ihan sama. Musta Lissabon on vaan ihana.

Tykkään nykyisin myös paljon enemmän baareista joissa ei ole marmoripöytiä ja kristallilaseja vaan Ikean viidenkymmenen sentin juomalasit ja eripariset tuolit.

Viimeaikoina olen käynyt lähinnä Instagram -treffeillä ja potentiaalisia duunikontakteja olen löytänyt sattumoisin Tinderistä. Olen juonut vihreää teetä perjantai-iltaisin ja punaviiniä tiistaina keskipäivällä.

Ihan sama. Olen aikuinen, teen just mitä huvittaa. Paitsi silloin kun ei huvita olla aikuinen, voin olla kiukutteleva teini.

Se on muuten ihan parasta. 

—-

Lately I´ve been going on Instagram dates, drinking green tea on Fridays and wine on Tuesday afternoons. Just because I´m a grown-up and able to do what I want. (Like also have those days when I act like a teenager). 

Kommentit (36)
  1. Tiina / muita ihania
    22.2.2016, 08:17

    jee! Kirjotat just hyvin ja ihanista asioista ja muaki kiinnostaa instagram-treffit!!!

  2. No moro. Mulla itellä alkaa tulla yhteiskunnan kiperät kysymykset ja politiikka jo ulos korvista. Aina kun vaikka tv:n avaa, niin sieltä tulee joko uutiset tai joku keskusteluohjelma. Kaikki on niin perkeleen tärkeetä ja vaikeaa ja koko yhteiskunta on kadotuksessa. Tsiisus, minä kaipaan elämään keveyttä, kauneutta ja hömppää, se tuntuu olevan harvinaista herkkua nykyään. LISÄÄ HÖMPPÄÄ KIITOS! 

    1. Lupaan pitää yllä hömppätasoa!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *