Huippu valokynä herkille silmille (+ arvonta)!

IMG_0210.JPG

En tunne kovinkaan montaa naista, joka ei valokynää käyttäisi.

Itse käytin vuosikausia muutamankin eri merkin valokynää, kunnes huomasin herkkien silmieni vihaavan juuri erityisesti valokyniä. Silmät vuotivat ja punoittivat ja pahimmillaan silmänaluksia ja yläluomia koristi punainen, kutiseva ihottuma.

IMG_0211.JPG

Tuttu kosmetologi sanoi, että reaktio voi johtua valokynästä, koska ne saattavat sisältää nikkeliä. Periaatteessa nikkeliä ei saa käyttää kosmetiikassa raaka-aineena, mutta sitä saattaa esiintyä pieninä määrinä jonkin toisen raaka-aineen epäpuhteutena.

Olen melko herkkä kosmetiikalle muutenkin. Joskus luomivärit aiheuttavat kutinaa ja kirvelyä, joskus taas naamani punoittaa ihan jostain muusta tuntemattomasta syystä. Mutta ihonsa kanssa on ihmisen vaan tultava toimeen ja yritettävä löytää ne sopivimmat tuotteet. Ei auta muu.

Testasin kosmetologin suosituksesta kuitenkin sitä, että jätin tuotteen pois pariksi viikoksi. Vaiva katosi.

IMG_0209.JPG

Sitten aloin metsästää valokynää, joka ei varmasti sisältäisi nikkeliä ja olisi mahdollisimman puhtaista raaka-aineista tehty.

Ensin etsin valokynää luonnonkosmetiikkasarjoista, tuloksetta. Kuulemani mukana luonnonkosmetiikan menetelmin ei valokyniä voi tehdä. Näillä merkeillä oli tarjolla vain paksumpia peitevoiteita, jotka eivät omaan makuuni ole yhtään sama kuin valokynä.

Loppujen lopuksi nikkelittömän valokynän löysin vihdoin MSCHIC merkiltä enkä ole sittemmin muita haikaillut. Kevyt koostumus, hyvä peittävyys ja riittoisa tuote. Eikä mitään silmäoireita. Ja aina plussaa saa kauniista pakkauksesta!

IMG_0206.JPG

Kosmetiikan kanssa on yleensä se ikävä juttu, että kun testaa jotain tuotetta ja se ei olekaan itselle hyvä, mitä sille sitten tekee. Rahat meni hukkaan ja tuotetta harvemmin tulee eteenpäin kierrätettyä. Pyysinkin tätä postausta varten MSCHICiltä arvottavaksi muutaman tuotteen jotta joku teistä pääsisi testaamaan ihan itse, olisiko tässä kenties juuri sopiva tuote muillekin kuin minulle.

Arvon kaksi settiä: toisessa valokynä (Mineral Undereye brightener) + Concealer (sivellinkynässä)

toisessa Mineral Red Neutralizer ja Nude lips huulipuna.

—-

MSCHIC Cosmetics Oy on vuonna 2007 perustettu nuori ja innovatiivinen suomalaisten naisten antaumuksella vetämä kosmetiikkaa suunnitteleva, tuottava, markkinoiva ja myyvä yhtiö. MSCHIC Cosmeticsilla on 2 omaa tuotemerkkiä; Trendilähtöinen ja luonnonmukaisuuteen pyrkivä MSCHIC ja ulkomailla suurta mielenkiintoa herättänyt ekoluksus kosmetiikkasarja KIDE.

—–

Aikaa osallistua on 27.5. asti. Jätäthän kommenttiin myös meiliosoitteesi.

—–

Ja tässä vielä behind the scenes -kuva kotikuvauksista:

IMG_0212.JPG

—–

I´m giving away MSCHIC cosmetic products. Only in Finland (sorry)

Kommentit (102)
  1. Mistä näitä voi ostaa?

  2. Vähän myöhässä mutta ehkä oot armollisella päällä? Ois justiinsa loistosetit tällaiselle herkkäihoiselle pandasilmälle!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *